عضو هیأت رییسه مجلس لایحه بودجه ۹۶ از هفته آینده در مجلس بررسی میشود عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور از یکشنبه آینده در مجلس آغاز میشود و نمایندگان در دو نوبت این لایحه را بررسی میکنند. به گزارش ایرنا، اکبررنجبرزاده اظهار داشت: بررسی لایحه بودجه سال […]
عضو هیأت رییسه مجلس
لایحه بودجه ۹۶ از هفته آینده در مجلس بررسی میشود
عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور از یکشنبه آینده در مجلس آغاز میشود و نمایندگان در دو نوبت این لایحه را بررسی میکنند.
به گزارش ایرنا، اکبررنجبرزاده اظهار داشت: بررسی لایحه بودجه سال ۹۶ کل کشور ۱۲ بهمن ماه در کمیسیون تلفیق مجلس پایان یافت و این لایحه به هیأت رییسه مجلس ارجاع شد.
وی افزود: به دلیل این که نمایندگان این هفته برای سرکشی به حوزههای انتخابیه خود رفتهاند و مجلس تعطیل است، مقرر شد رسیدگی به این لایحه از هفته آینده در مجلس آغاز شود.
عضو هیأت رییسه مجلس تأکید کرد: بررسی این لایحه تا ۳ هفته در مجلس طول میکشد.
به گزارش ایرنا، حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی، رییسجمهوری لایحه بودجه سال ۹۶ کل کشور را یکشنبه ۱۴ آذر ماه تقدیم مجلس کرد، این لایحه ابتدا در کمیسیونهای تخصصی و پس از آن در کمیسیون تلفیق مجلس بررسی شد.
رسیدگی به این لایحه ۱۲بهمن ماه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس پایان یافت.
**بررسی مواد اعاده شده لایحه برنامه ششم توسعه از هفته آینده در مجلس
رنجبرزاده خاطرنشان کرد: مجلسیها از یکشنبه هفته آینده همراه با لایحه بودجه سال ۹۶ کل کشور، مواد ارجاعی شورای نگهبان در مصوبه لایحه برنامه ششم توسعه را بررسی میکنند.
وی افزود: سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که بررسی مصوبات مجلس در لایحه برنامه ششم توسعه در این شورا پایان یافته و دیگر مواد دارای ایراد به مجلس اعاده میشود.
عضو هیأت رییسه مجلس تأکید کرد: این مواد پس از بررسی مجدد در کمیسیون تلفیق مجلس از روز یکشنبه در دستور کار خانه ملت قرار میگیرد.
بررسی لایحه برنامه ششم توسعه از یکشنبه ـ۲۸ آذرماهـ در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و نمایندگان کلیات این لایحه را با ۱۵۴ رأی موافق تصویب کردند.
مجلس شورای اسلامی لایحه برنامه ششم توسعه را در ۲۱ روز و ۴۹جلسه کاری در دو و ۳ نوبت بررسی کرد.
رسیدگی به این لایحه روز یکشنبه ـ۲۶ دی ماهـ در مجلس به پایان رسید.
لایحه برنامه ششم توسعه که توسط دولت به مجلس ارایه شده بود ۳۱ ماده داشت که تعداد مواد آن در کمیسیون تلفیق مجلس به ۱۴۴ ماده افزایش یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.