نیاز شدید کشور به توسعه صنایع دریایی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر این‌که کشور نیاز شدیدی به توسعه صنایع دریایی دارد گفت: در این زمینه به شناورهای بی‌شماری احتیاج داریم. به گزارش مارین نیوز، محمدرضانعمت‌زاده در حاشیه به آب انداختن کشتی مسافربری کاتاماران در خرمشهر اظهار کرد: کاتاماران کشتی خوبی است که سال‌ها نیمه‌تمام مانده بود و اخیراً با […]

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر این‌که کشور نیاز شدیدی به توسعه صنایع دریایی دارد گفت: در این زمینه به شناورهای بی‌شماری احتیاج داریم.

به گزارش مارین نیوز، محمدرضانعمت‌زاده در حاشیه به آب انداختن کشتی مسافربری کاتاماران در خرمشهر اظهار کرد: کاتاماران کشتی خوبی است که سال‌ها نیمه‌تمام مانده بود و اخیراً با پیدا شدن خریداری برای آن، کشتی توسط متخصصان داخلی تکمیل شده و از لحاظ مهندسی بسیار پیشرفته و سریع سیر است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این کشتی نزدیک به ۵۵ کیلومتر سرعت دارد ضمن این‌که بسیار سبک و ضدزنگ است. کاتاماران ظرفیت جابه‌جایی ۲۲۰ نفر مسافر را دارد و به عنوان اتوبوس دریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد ضمن این‌که ۱۰ تا ۱۲ خودرو هم می‌تواند جابه‌جا کند.

نعمت‌زاده بیان کرد: کشور نیاز شدید به توسعه صنایع دریایی دارد و به شناروهای بی‌شماری احتیاج داریم. شرکت اروندان به عنوان سازنده این کشتی هم یکی از شرکت‌های با سابقه در زمینه کشتی‌سازی است و بنیه خوبی دارد.

وی افزود: به دنبال مکانیزم‌های تأمین مالی ساخت‌وساز شناور در کشور هستیم زیرا توانایی خرید نقدی برای سرمایه‌گذاران در ساخت و ساز شناور‌‌ها پایین است.

 

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس‌جمهوری به همراه ۴ وزیر به منظور افتتاح چندین طرح مهم اقتصادی و حضور در چند جلسه، وارد استان خوزستان شد.