طلب ۴٫۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومانی وزارت بهداشت از تامین اجتماعی

طلب ۴۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی وزارت بهداشت از تامین اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵ هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی مطالبه و ۸۵۰ میلیارد تومان، بابت دارو به آن سازمان بدهکاریم که ۴ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر باقی می‌ماند. به گزارش ایرنا، سیدحسن‌قاضی‌زاده‌هاشمی اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی از اول […]

طلب ۴۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی وزارت بهداشت از تامین اجتماعی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵ هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی مطالبه و ۸۵۰ میلیارد تومان، بابت دارو به آن سازمان بدهکاریم که ۴ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر باقی می‌ماند.

به گزارش ایرنا، سیدحسن‌قاضی‌زاده‌هاشمی اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی از اول سال جاری تاکنون ۱۰ هزار میلیارد حق بیمه جمع‌آوری کرده که یک سوم آن‌را باید برای درمان هزینه می‌کرده است.

وی ادامه داد: آن سازمان بیمه‌گر کم‌تر از ۱۰ درصد حق بیمه‌ها را به بخش درمان که مربوط به دولت و وزارت بهداشت می‌باشد اختصاص داده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: تأمین اجتماعی تقریباً ۲۲ درصد خدمات را خود ارایه کرده و حدود ۸۷ درصد دیگر را از وزارت بهداشت و بخش خصوصی دریافت می‌کند.

وی یادآور شد: اگر قانون را رعایت و دستگاه‌های نظارتی هم به وظیفه خود درست عمل کنند نباید شاهد بروز این مشکل‌ها باشیم.

قاضی‌زاده‌هاشمی ابراز داشت: رییس‌جمهوری دستور لازم را در این خصوص داده‌اند ولی مدیران بعدی کمی تعلل کرده و یا توجه نمی‌کنند.

به گفته وزیر بهداشت، در هر استان به ویژه هرمزگان با مطالبه‌های متعددی روبه‌رو هستیم رییس دانشگاه علوم پزشکی استان باید پاسخگوی آن باشد در حالی که خدمت یک‌سال قبل فروخته شده و هنوز نتوانسته وجه آن‌را دریافت کند.

قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به بیست‌وپنجمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور با محور برنامه عملیاتی سال ۹۶، افزود: وزارت بهداشت جزو محدود دستگاه‌های دارای برنامه عملیاتی است و امید می‌رود امسال نیز به مانند سایر سال‌ها بتوان برنامه‌ای واقع‌بینانه تدوین کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: حاصل این برنامه باید ارتقای شاخص‌‌ها در حوزه بهداشت و درمان باشد.

وی ادامه داد: باید هم سطح پوشش خدمات را افزایش داد و هم بر وسعت فضاهای فیزیکی افزود که این از برنامه‌های وزارت خانه در بهداشت و درمان است و همچنین باید حمایت را افزایش دهیم.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: بخش عمده حوزه حمایت بر عهده بیمه‌ها است که امیدواریم طبق مصوبه مجلس گشایش بیش‌تری نسبت به سال‌های قبل ایجاد شود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اگر وضعیت اقتصادی دولت بهبود یابد برنامه ما عملیاتی خواهد شد که این مستلزم وجود آرامش در کشور است.

قاضی‌زاده‌هاشمی خاطرنشان کرد: درصورتی‌که مشکل‌هایی برای بخش‌های اقتصادی دولت به وجود آید تمام پیش‌بینی‌‌ها تغییر خواهد کرد که امیدواریم با بهبود وضعیت اقتصادی کشور و دولت شاهد ادامه طرح تحول سلامت باشیم.

وی اشاره کرد: اگر مسیری که ظرف دو سال گذشته با اجرای طرح تحول سلامت سپری شد، ادامه یابد باید در دولت بعد ۲۰ هزار تخت بیمارستانی دیگر اضافه شود.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ابراز داشت: تحول‌های جدی در ۴ سال آینده در زمینه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بخش سلامت صورت خواهد گرفت.

قاضی‌زاده‌هاشمی اشاره کرد: باید کاستی‌هایی را با سرعت بیش‌تری با بهره‌گیری از توان سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برطرف کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شاخص‌های سلامت در هرمزگان افزود: این استان به دلیل کم برخورداری در حوزه خدمات دارای زیرساخت‌های مناسبی نبوده و اکنون نیز ندارد و بهتر است واقعیت را گفته و کتمان نکنیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: مردم هرمزگان در بخش بهداشتی و درمانی و حتی برای آب آشامیدنی در گذشته مشکل داشتند و شاید هنوز نیز مردم این استان در برخی مناطق با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند.

وی اضافه کرد: سطح دسترسی هرمزگان‌های به خدمات مناسب نیست که باید ارتقای یابد، از سوی دیگر استان از لحاظ تعداد تخت‌های بیمارستانی نیز به شدت محروم است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: اگر چه در این دولت بیمارستان‌هایی در قشم و رودان افتتاح شد و در مرکز استان شاهد تغییرهای جدی هستیم ولی در مقایسه با سایر استان‌ها عقب است.

وی اشاره کرد: سایر استان‌ها سرعت بیش‌تری داشته‌اند، زیرا سرانه‌ای که از سوی سازمان برنامه و بودجه اختصاص می‌یابد متفاوت بوده و عادلانه نیست.

قاضی‌زاده‌هاشمی خاطر نشان کرد: هرمزگان از جمله استان‌هایی است که در حق آن ظلم می‌شود که قبل از هر کاری این باید برطرف شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: این استان جدای از عقب‌ماندگی‌ها، صرف نظر از مهمان پذیر، گردشگری بودن که هرساله میلیون‌‌ها نفر به آن مراجعه می‌کنند رقمی که از سوی سازمان برنامه و بودجه برای آن پرداخت می‌کند باید اصلاح شود.

وی یادآور شد: با این وجود هرمزگان مورد توجه وزارت بهداشت بوده و کمک‌هایی نیز به آن شده که ارایه آنها ادامه می‌یابد.

قاضی‌زاده‌هاشمی ابراز داشت: باید به خاطر سلامتی مردم استان و کل کشور توجه جدی به هرمزگان بشود، چون بیماری‌ها می‌توانند از این استان به سراسر کشور پمپاژ شود.

وی اشاره کرد: هرچند میزان و آمار مرگ و میر نوزادان و زنان باردار کاهش یافته ولی هنوز هم هرمزگان بعد از سیستان‌وبلوچستان به بیش‌ترین توجه‌ها نیاز دارد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز داشت: باید آمبولانس هوایی در هرمزگان داشت و به تعداد کافی آمبولانس دریایی و ناوگان زمینی به اورژانس استان داده شود، همچنین تعداد متخصصان نیز افزایش یافته و توزیع آنها عادلانه باشد.