دستورالعمل دفاع سایبری به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، از تدوین و ابلاغ دستورالعمل دفاع لایه به لایه سایبری به نام شهید سرلشکر علی زاهدی و فعال بودن تیم‌های عملیاتی در دستگاه‌های اجرایی برای کمک به اجرای این دستورالعمل خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی؛ روز یکشنبه هفته جاری در […]

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، از تدوین و ابلاغ دستورالعمل دفاع لایه به لایه سایبری به نام شهید سرلشکر علی زاهدی و فعال بودن تیم‌های عملیاتی در دستگاه‌های اجرایی برای کمک به اجرای این دستورالعمل خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی؛ روز یکشنبه هفته جاری در همایش پدافند غیرعامل هلال‌احمر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای اخیر ارتش جمهوری اسلامی ایران، فراجا و جبهه مقاومت، اظهار داشت: در شرایط اخیر و تقابلی که بین ایران و رژیم‌صهیونیستی به وجود آمده است، شاهد جنبه‌های جدیدی از تهدیدات هستیم.

ارتقای آمادگی شرط نخست افزایش قدرت بازدارندگی است

سردار جلالی؛ با بیان اینکه کشور برای مقابله با انواع تهدیدات در آمادگی قرار دارد، گفت: دفاع جانانه پدافند هوایی کشور در برابر تهاجم رژیم صهیونیستی نمونه‌ای از آمادگی و پاسخ به دشمن بود. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در ادامه به تشریح قانون جدید تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور پرداخت و توضیح داد: در این قانون، بر چند نکته مهم تأکید شده است: نخست، تشکیل شورای‌عالی یا کمیته دایمی پدافند غیرعامل به‌عنوان عالی‌‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در این حوزه، با مشارکت هفت وزیر، پنج نفر از اعضای کل فرماندهی نیروهای مسلح، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و دادستان کل کشور است. جلالی؛ مصوبات این شورا، براساس قانون، برای تمامی دستگاه‌ها و اجزای کشور لازم‌الاجرا بوده و استحکام بخشیدن به مصوبات آن از طریق جرم‌انگاری و تطبیق با قانون مجازات اسلامی، ضمانت اجرایی آن را تقویت می‌کند. وی ادامه داد: همچنین، در قانون بر مشارکت چند بخش از دولت در تنظیم اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل تأکید شده است که این امر در ماه گذشته محقق شد. در این اساسنامه، جزئیات وظایف دستگاه‌های اجرایی نظام، نحوه موافقت‌نامه‌ها، منابع مالی و اعتباری و سلسله مراتب سازمانی در کشور تعریف و تشریح شده است. سردار جلالی؛ اظهار داشت: علاوه بر آن، مأموریت جدیدی به سازمان پدافند غیرعامل کشور محول شده است که شامل هماهنگی و ترسیم خطوط کلی دفاعی بخش کشوری در شرایط تهدید و افزایش آمادگی در این زمینه است. دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور پدافند غیرعامل، گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌هایی که سازمان برعهده دارد، حفاظت از مردم و دارایی‌های آنهاست که در این زمینه جمعیت هلال‌احمر در خط‌مقدم خدمات‌رسانی قرار دارد.

تبدیل پیجرهای امدادی به «سلاح» مصداق جنایت جنگی است

سردار جلالی؛ با بیان اینکه باید توجه داشت که با رژیمی طرف هستیم که به هیچ یک توافقنامه‌ها و پروتکل‌های جهانی پایبند نیست و هیچ چارچوب قانونی نمی‌شناسد، افزود: حمله به ساختمان کنسولگری، هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، استفاده از پیجر‌ها که اساساً یک وسیله امدادی برای اطلاع‌رسانی و فراخوان است به‌عنوان سلاح، نشان می‌دهد که در قالب دکترین تهاجمی دشمن، همه چیز می‌تواند به‌عنوان سلاح به کار گرفته شود بنابراین باید هوشیارانه و دقیق نسبت به آن واکنش نشان دهیم. وی در ادامه به دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل کشور با تمرکز بر دو رویکرد اصلی «آمادگی‌‌ها و هوشیاری ملی» و «ارتقا جامع» برای مقابله با تهدیدات احتمالی دشمن اشاره کرد و افزود: با توجه به به ضرورت آمادگی‌های زیرساختی و مقابله با تهدیدات احتمالی باید برای هر سناریوی تهدید، برنامه‌های عملیاتی و اجرایی طراحی و دنبال شود. وی با اشاره به تدوین و ابلاغ ۸ دستورالعمل عملیاتی پدافند غیرعامل که به تصویب شورای امنیت کشور نیز رسیده است، گفت: این دستورالعمل‌‌ها که در حال اجرا هستند، بر اقدامات پدافندی، احتیاطی، کاهش آسیب‌پذیری‌‌ها و مدیریت مخاطرات متمرکزند و در نهایت به افزایش تاب‌آوری و ارتجاعی کشور منجر می‌شوند. در ادامه، سردار جلالی؛ از تدوین و ابلاغ دستورالعمل دفاع لایه به لایه سایبری به نام شهید سرلشکر علی زاهدی و فعال بودن تیم‌های عملیاتی در دستگاه‌های اجرایی برای کمک به اجرای این دستورالعمل خبر داد. وی همچین به تشریح دستورالعمل عمومی برای دستگاه‌های اجرایی و مصوبه شورای‌عالی کشور که تکالیف دستگاه‌ها را در زمینه کاهش آسیب‌پذیری‌‌ها و مخاطرات تعیین می‌کند، ابلاغ شده است، پرداخت و گفت: طرح احمد کاظمی برای استانداری‌‌ها و استان‌‌ها (به‌عنوان برش استانی طرح شهید نیلفروشان) و طرح سردار شهید مهندس مهدی باکری برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی کشور نیز ابلاغ شده و در حال اجراست. در آیین دیروز که با حضور رؤسای دو مجموعه هلال‌احمر و سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، از سند «نظام عملیاتی و برنامه پاسخ جمعیت در مخاطرات و تهدیدات حوزه پدافند غیرعامل و اسناد برنامه عملیاتی اضطراری (EOP) هلال‌احمر» رونمایی شد. طبق این سند، وظایف جمعیت هلال‌احمر در مداخلات انسان‌ساز در حوزه پدافند غیرعامل، تعیین شده است. این سند با حضور پیرحسین کولیوند؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر، غلامرضا جلالی؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل و حجت‌الاسلام‌والمسلمین معزی؛ نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر رونمایی شد.