خواص کاکائوی خام را بشناسید کاکائوی خام ارگانیک محصولی سالم و فرآوری نشده از گیاه کاکائو است که شکلات از آن تهیه میشود. به گزارش مهر، کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره میشود. سلامت قلب صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتکها، […]
خواص کاکائوی خام را بشناسید
کاکائوی خام ارگانیک محصولی سالم و فرآوری نشده از گیاه کاکائو است که شکلات از آن تهیه میشود.
به گزارش مهر، کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره میشود.
سلامت قلب
صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتکها، فواید قلبی کاکائو را میدانستند و آن را «خون قلب» مینامیدند.
طبق مطالعه سال ۲۰۰۹، خوردن کاکائو با کاهش ریسک بیماری عروق کرونر و سکته مرتبط است. این ماده خوراکی سرشار از منیزیم بوده که برای سلامت قلب مهم است و به تبدیل گلوکز به انرژی کمک میکند.
کلسترول
کاکائو خام بیش از ۴۰ برابر بلوبری حاوی آنتیاکسیدان است. این آنتیاکسیدانها ناشی از فلاونوئیدهای گیاه بوده و میتواند منجر به افزایش کلسترول خوب خون موسوم به HDL شود.
آهن
کاکائو منبع گیاهی با بالاترین میزان آهن برای انسان است. آهن برای داشتن خون سالم ضروری است و به توزیع اکسیژن در سراسر بدن کمک میکند.
کلسیم
کاکائو خام دارای مقادیر زیادی کلسیم است که حتی از شیر گاو که بهترین منبع این ماده مغذی به شمار میآید نیز بیشتر است.
تقویتکننده خلق و خو
همانطور که شکلات موجب ایجاد حس خوشحالی میشود، کاکائو هم دارای تأثیر مشابه بر مغز بدون افزودنیهاست. کاکائو دارای ترکیبی موسوم به «فنیلاتیلآمین» (PEA) است. فواید PEA شامل تقویت خلق و خو و افزایش انرژی است. این ماده گیاهی همچنین افزایش ترشح سروتونین، دوپامین و آناندامید را نیز به همراه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.