وزیر صنعت پاکتهای مزایده هپکو در هفته جاری باز میشود وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان خصوصیسازی درصدد است که مدیریت هپکو را به اشخاصی که توانایی لازم در این زمینه دارند، واگذار کند. اینکار از طریق مزایده انجام شده و در هفته جاری پاکتهای مزایده هپکو باز میشوند و گروهی که بتواند به […]
وزیر صنعت
پاکتهای مزایده هپکو در هفته جاری باز میشود
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان خصوصیسازی درصدد است که مدیریت هپکو را به اشخاصی که توانایی لازم در این زمینه دارند، واگذار کند. اینکار از طریق مزایده انجام شده و در هفته جاری پاکتهای مزایده هپکو باز میشوند و گروهی که بتواند به خوبی این شرکت را اداره کند آن را تملک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، محمدرضانعمتزاده پس از ورود به شهرصنعتی کاوه شهرستان ساوه پس از استقبال رسمی طرح توسعه شرکت یدکی موتور ایران تولیدکننده انواع سوپاپ خودرو را افتتاح کرد.
وزیر صنایع در ادامه طرح توسعه شرکت پارس آمپول را افتتاح خواهد کرد. این واحد تولیدی قادر است انواع پوکههای آمپول، کارتریج دندان، پیپت قطرهچکان را تولید کند. این شرکت علاوه بر تأمین نیاز داخل در امر صادرات نیز حضوری فعال دارد.
محمدرضا نعمتزاه در نشست خبری با اهالی رسانه در ساوه اظهارکرد: یکی از طرحهایی که با موفقیت انجام شده و هنوز در حال انجام است، طرح رونق تولید است.
وی افزود: گرچه این طرح برای ۷۵۰۰ واحد در نظر گرفته شده بود، اما تا امروز بهانضمام بخش کشاورزی حدود ۲۱۵۰۰ مورد منجر به پرداخت تسهیلات شده و پرداخت تسهیلات هنوز ادامه دارد.
وزیر صنعت گفت: تا روز گذشته براساس گزارشهای رسیده ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط پرداخت شده در حالی که پیشبینی ما ۱۶ هزار واحد بود که براساس آمار یاد شده به عدد پیشبینی شده نزدیک شدهایم.
نعمتزاده افزود: با مذاکرهای که با بانک مرکزی انجام شده این سقف برداشته شده و با توجه به پروندههایی که در دست بررسی است میزان پرداخت باید به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان برسد. بانکها هنوز در حال بررسی و تصویب و پرداخت هستند.
وی اظهارکرد: در استان مرکزی بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۹۴۸ واحد پرداخت شده است.
وی ضمن تشکر از نظام بانکی کشور، گفت: در هر حال مشغول تدوین طرحی برای صنوف تولیدی که متقاضی چنین خدماتیاند، هستیم. واحدهای بزرگ نیز تلاش میکنند با مذاکره با بانکهای طرف قراردادشان دریافت تسهیلات داشته باشند.
نعمتزاده گفت: خوشبختانه آنچه در یکسال بعد از برجام شکل گرفته خرید به صورت مدت دار از خارج در قالب یوزانس است. اخیراً معاون اول رییسجمهور ابلاغ کرده است که تمامی بانکها تا ۱۲ ماه یوزانس را عمل کنند.
وی افزود: در موارد خاص واحدها میتوانند با تأیید ما برای طرحهای نوسازی، بازسازی و توسعه یوزانس ۳ ساله استفاده کنند که این مهم به حل مشکل نقدینگی آنها کمک میکند.
وزیر صنعت در خصوص مشکلات شرکت هپکو گفت: مدیریت این شرکت قابلیت اداره این واحد را ندارد.
وی افزود: پیشنهاد ما این بود که هپکو را به دولت بازگردانیم ولی سازمان خصوصیسازی مدیریت دولت را مغایر با سیاستهای این سازمان دانست. در هر صورت مدیریت هپکو جوابگوی مشکلات این شرکت نیست.
نعمتزاده با بیان اینکه بهزودی ترکیب جدید مدیریتی برای هپکو مشخص خواهد شد، افزود: سازمان خصوصیسازی بهزودی مدیریت هپکو را تعیین تکلیف میکند.
وی با اشاره به ناراحتی کارگران از شرایط موجود این شرکت گفت: با ورود جدی استاندار مشکلات به صورت موقت برطرف شد.
نعمتزاده همچنین با اشاره به مشکلات دیگر واحدهای صنعتی استان، با بیان اینکه نزدیک به ۹۵ هزار واحد صنعتی در کشور فعالیت میکنند و طبیعی است که برخی از این واحدها با مشکلاتی مواجه شوند، افزود: یکی از این واحدها اسپیدار ساوه است که به دنبال آتشسوزی چند سال پیش اموال و ماشینآلاتش از بین رفته بود.
وی افزود: این شرکت با بیمه به مشکلاتی برخورده بود که در خصوص این شرکت ورود کردیم و با جلسهای که با استاندار داشتیم بسیاری از مشکلات حل شد اما برگشتن این واحد به جایگاه قبلی نیازمند زمان است.
نعمتزاده درباره شرکت مقرهسازی ایران نیز گفت: دو بار از این شرکت بازدید کردم. با توجه به اینکه تکنولوژی روند پیشرفت را طی میکند این شرکت نیازمند بهروزرسانی و ورود جدی در حوزه صادرات است. بیشتر مشکلات این شرکت در حوزه تغییر مالکیت و خصوصیسازی است.
وی با تأکید بر اینکه خبرنگاران باید با شناخت کامل مسایل را مطرح کنند، افزود: امروز معاونان وزارت صنعت به شهرستانهای استان سفر میکنند و مطالبات حوزه صنعت را بررسی خواهند کرد.
صنایع خودروسازی کشور امسال رشد ۴۰ درصدی داشته است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنایع خودروسازی به عنوان ظرفیت مهم اقتصادی کشور در سال جاری رشد ۴۰ درصدی داشته است.
محمدرضا نعمتزاده گفت: در حال حاضر مواد اولیه این صنعت (فولاد مخصوص) از خارج از کشور وارد میشود و برمبنای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای باروری توان داخل، بسترسازی برای دستیابی به توان فنی و تولید این مواد در داخل کشور شده است.
وی افزود: با وجود همه مشکلات در حوزه صنعت، تولیدکنندگان با درایت و تعهد بالا دست از کار نکشیدند و اجازه ندادند تا محدودیتها تولید را مختل کند و این سرمایهای مهم برای حوزه اقتصادی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشانکرد: دولت تمامی تلاش را برای تأمین منابع و رفع مشکلات نقدینگی واحدهای صنعتی بهکار گرفته و امید است با همراهی بانکها و اخذ تسهیلات از منابع خارجی، رشد و رونق تولید و صنعت با سرعت بیشتری رقم بخورد.
وی عنوانکرد: میانگین رشد صنعتی حاصل شده در سال جاری ۵ درصد است و این در شرایطی است که رکود تورمی در کشور حاکم است و دولت توانسته با راهکارهای مؤثر این میزان رشد را محقق کند.
نعمتزاده یادآور شد: رونق در یک واحد صنعتی محرکی برای صنایع وابسته و عاملی ایجاد و حفظ اشتغال است و این مهم با جدیت در دست انجام است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: تسهیلات پرداخت شده رونق تولید در استان مرکزی به بیش از ۶ هزار میلیارد ریال میرسد که به ۹۴۸ واحد تجاری اعطا شده و در حال حاضر نیز طرحی به منظور پرداخت تسهیلات برای صنوف تولیدی متقاضی در حال تدوین است.
بهرهبرداری از شرکت یدک خودرو ایران و طرح توسعه شرکت پارس آمپول در ساوه، بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی در اراک، بازدید از ایرالکو و بررسی مشکلات این صنعت، حضور در نشست اقتصاد مقاومتی استان مرکزی، دیدار با نماینده ولی فقیه استان و بازدید از نمایشگاه فرش کشور از جمله برنامههای سفر یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.