امضا نخستین قرارداد همکاری هوایی بین ایران و ایرلند

امضا نخستین قرارداد همکاری هوایی بین ایران و ایرلند قرارداد همکاری هوایی، فی‌مابین سازمان هواپیمایی کشوری ایران و ایرلند به امضا رسید. به گزارش مناقصه‌مزایده و به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، رضا جعفرزاده گفت: صبح روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه سالجاری برای اولین بار، قرارداد همکاری فی‌مابین ایران و ایرلند به امضای محمدجواد تقوایی، […]

امضا نخستین قرارداد همکاری هوایی بین ایران و ایرلند

قرارداد همکاری هوایی، فی‌مابین سازمان هواپیمایی کشوری ایران و ایرلند به امضا رسید.

به گزارش مناقصه‌مزایده و به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، رضا جعفرزاده گفت: صبح روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه سالجاری برای اولین بار، قرارداد همکاری فی‌مابین ایران و ایرلند به امضای محمدجواد تقوایی، معاون استاندارد پرواز و رالف جیمز، مدیرکل مقررات و ایمنی پرواز ایرلند رسید.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: با امضای این قرارداد، مسؤولیت‌های کشور ثبت‌کننده وسایل پرنده (ایرلند) به کشور بهره‌بردار (ایران) در محدوده ضمائم ۶، ۱ و ۸ از پیمان شیکاگو مبنی بر نظارت بر عملیات پرواز، تداوم صلاحیت پروازی، تعمیر و نگهداری و صدور گواهینامه پرسنل فنی و عملیاتی (کروی پرواز) و گواهینامه‌های وسیله پرنده در ایران منتقل می‌شود.

جعفرزاده با بیان این‌که بسیاری از شرکت‌های بزرگ و صاحب نام دنیا، طرف قرارداد با ایرلند هستند گفت: در چارچوب این قرارداد همکاری، زمینه بهره‌برداری و عملیات پروازی از ناوگان ثبت اروپایی، توسط شرکت‌های ایرانی ایجاد شده و بدین‌ترتیب، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی می‌توانند متناسب با شرایط و دامنه فعالیت خود، قراردادهای همکاری یا بهره‌برداری با شرکت‌های هواپیمایی یا اجاره دهنده ایرلندی منعقد کنند.

مدیر روابط‌عمومی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح‌کرد: از آنجایی که یک شرکت هواپیمایی ایرانی، زمینه اجاره ۷ فروند هواپیمای ایرباس۳۲۰neo (اجاره به شرط تملیک) را در دستور کار قرارداده است به محض به ثبت رسیدن این هواپیما‌ها توسط هواپیمایی کشوری ایرلند و ورود هواپیمای مذکور به ایران، مفاد این قرارداد برای این هواپیما‌ها قابل اجرا خواهد بود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در ادامه کمربندی غربی کرمانشاه به سمت کامیاران دو قطعه بزرگراهی داریم و تلاش می‌کنیم تا پاییز سال آینده این مسیر تا کامیاران به بزرگراه تبدیل شود.

مجتبی نیک‌کردار، معاون عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: عملیات خاکبرداری پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه انجام شده و پس از بهبود شرایط جوی عملیات فونداسیون آن انجام می‌شود.

وی گفت: امیدواریم این پروژه ظرف مدت ۴ سال به بهره‌برداری برسد.

نیک‌کردار کل اعتبار این پروژه را ۲۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: امسال وضعیت اعتباری این پروژه خوب نبود و تنها ۵ میلیارد تومان به آن اختصاص دادند. البته با توجه به اتمام ساخت برخی بیمارستان‌های در حال ساخت کشور و با سرعت گرفتن احداث این پروژه و بسته به میزان پیشرفت آن اعتبارات بیش‌تری به بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه داده خواهد شد.

وی افزود: به‌دنبال افزایش تعداد تخت‌های این بیمارستان به ۷۵۰ تخت هستیم که امیدواریم محقق شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، عباس آخوندی در حاشیه بازدید از مسیر راه‌آهن در حال احداث کرمانشاه‌ـ اسلام آبادغرب- خسروی اظهارکرد: هم‌اکنون کارگاه این پروژه فعال است و کار پیش می‌رود.

وی افزود: پیمانکار وعده داده ظرف ۱۸ ماه آینده قطار به اسلام آبادغرب برسد که امیدواریم این وعده محقق شود.

همچنین آخوندی که از یکی از تونل‌های مسیر راه‌آهن کرمانشاه‌ـ اسلام آباد بازدید می‌کرد، گفت: در طول این مسیر بیش از ۷ کیلومتر تونل داریم که کار حفاری آنها در حال انجام است.

مسعود شریفی، سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، گفت: از مجموع مسیر راه‌آهن ملایر- کرمانشاه حدود ۱۰۰ کیلومتر آن در محدوده استان کرمانشاه قرار دارد که کار ریل‌گذاری آن در حال انجام است و امیدواریم تا سال آینده قطار به کرمانشاه برسد.

وی به ادامه مسیر راه‌آهن کرمانشاه به سمت خسروی اشاره و پیشرفت این مسیر را ۱۸ درصد اعلام کرد و گفت: امیدواریم ظرف ۳ تا ۴ سال آینده قطار به خسروی برسد.

 

شریفی عمده مشکل این مسیر را مشکلات اعتباری عنوان کرد و گفت: البته پیمانکار توانمندی داریم و امیدواریم کار با سرعت خوبی به انجام برسد.