چیت چیان خبرداد سرمایهگذاری هزارمیلیارد تومانی برای احداث نیروگاه سیکل ترکیبی در تبریز ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز به ظرفیت کل ۴۶۷ مگاوات با حضور وزیر نیرو در استان آذربایجانشرقی آغاز شد. بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، چیتچیان وزیر نیرو به مناسبت فرا رسیدن سیونهمین فجر انقلاب در جریان سفر خود به استان آذربایجان […]
چیت چیان خبرداد
سرمایهگذاری هزارمیلیارد تومانی برای احداث نیروگاه سیکل ترکیبی در تبریز
ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز به ظرفیت کل ۴۶۷ مگاوات با حضور وزیر نیرو در استان آذربایجانشرقی آغاز شد.
بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، چیتچیان وزیر نیرو به مناسبت فرا رسیدن سیونهمین فجر انقلاب در جریان سفر خود به استان آذربایجان شرقی، کلنگ احداث نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز را که در ساخت آن از تکنولوژی کلاس f استفاده خواهد شد، بر زمین زد.
نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز دارای یک واحد گازی و یک بخار به ظرفیت کل ۴۶۷ مگاوات در راستای اجرایی کردن تفاهمنامه بین شرکت برق حرارتی و مپنا جهت احداث ۵۰۰۰ مگاوات احداث میشود و پیشبینی شده تا سال ۱۳۹۷ واحد گاز نیروگاه به بهرهبرداری برسد.
ظرفیت واحد گاز نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز ۳۰۷ مگاوات و ظرفیت بخش بخار ۱۶۰ مگاوات خواهد بود.
ظرفیت تولید برق در استان آذربایجان شرقی در حال حاضر ۱۷۰۷ مگاوات است که توسط نیروگاههای سهند، صوفیان، سیکل ترکیبی تبریز، تراکتورسازی و پتروشیمی تبریز تولید میشود و با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد، ظرفیت تولی برق در این استان به ۲۱۷۴ خواهد رسید.
نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز در کیلومتر ۸ جاده شهر ایلخچی در زمینی به مساحت حدود ۵۲ هکتار احداث میشود. برای احداث این نیروگاه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری خواهد شد.
وزیر نیرو در آیین افتتاح نیروگاه تبریز گفت: با بهرهگیری از توربین کلاس F در این نیروگاه که دارای راندامان حدود ۵۸ درصد است، تحول بزرگی در صنعت نیروگاهی کشور ایجاد میشود.
وزیر نیرو در آیین افتتاح نیروگاه تبریز گفت: با بهرهگیری از توربین کلاس F دراین نیروگاه که دارای راندامان حدود ۵۸ درصد است، تحول بزرگی در صنعت نیروگاهی کشور ایجاد میشود.
وزیر نیرو با اشاره به مشخصات و جزییات این نیروگاه جدید گفت: این نیروگاه دارای یک واحد گازی و یک واحد بخار به ترتیب ۳۰۷ و ۱۶۰ مگاوات است که در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در جنوب غرب کلانشهر تبریز احداث میشود.
وی افزود: در این نیروگاه از توربین کلاس F که دارای راندامان حدود ۵۸ درصد است، استفاده شده است
وزیر نیرو تصریح کرد: میزان سرمایهگذاری پیشبینی شده برای احداث این نیروگاه بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به فواید این نیروگاه در کاهش آلایندههای زیستمحیطی گفت: علاوه بر پایین بودن هزینههای احداث این نیروگاه نسبت به سایر انواع نیروگاهها، کاهش آلایندههای زیستمحیطی و نیز افزایش چشمگیر راندمان نیروگاه در دو حالت گازی و سیکل ترکیبی از ویژگیها و امتیازات این پروژه است.
چیتچیان با اشاره به اهداف مهم پروژه مذکور میگوید: این طرح با هدف افزایش ظرفیت تولید و افزایش پایداری شبکه در منطقه، تأمین بخشی از تقاضای سراسری برق کشور، پاسخ به نیاز روزافزون رشد مصرف برق منطقه خصوصاً ناشی از گسترش صنایع و توسعه کشاورزی، انتقال تکنولوژی و البته استفاده حداکثری از توان مهندسی کشور در ساخت نیروگاههای حرارتی و اشتغال زایی احداث میشود.
گفتنی است، سرمایهگذار اصلی این نیروگاه وزارت نیرو بوده و پیمانکار پروژه نیز شرکت مپنا میباشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.