تبادل سهام مؤسسه اعتباری «ملل» با یک بانک اروپایی

امروز؛ گشایش نماد «وملل» در فرابورس تبادل سهام مؤسسه اعتباری «ملل» با یک بانک اروپایی مسعود طاهری – در پی برنامه گشایش نماد مؤسسه ملل، قرار است امروز در بازار دوم معاملات فرابورس رونمایی شود؛ در همین راستا، مدیرعامل، رییس هیأت مدیره، مدیرعامل گروه مالی، مدیرعامل کارگزاری ملل به همراه مدیران فرابورس در جمع خبرنگاران […]

امروز؛ گشایش نماد «وملل» در فرابورس

تبادل سهام مؤسسه اعتباری «ملل» با یک بانک اروپایی

مسعود طاهری – در پی برنامه گشایش نماد مؤسسه ملل، قرار است امروز در بازار دوم معاملات فرابورس رونمایی شود؛ در همین راستا، مدیرعامل، رییس هیأت مدیره، مدیرعامل گروه مالی، مدیرعامل کارگزاری ملل به همراه مدیران فرابورس در جمع خبرنگاران حاضر شدند تا با اعلام آخرین وضعیت و برنامه‌های آینده به سؤالات پاسخ دهند.

به گزارش مناقصه مزاید،مدیرعامل مؤسسه ملل با اعلام ارقام و اعداد مهم برای گشایش نماد در فرابورس، از تبادل ۵۱ به ۳۰ درصدی سهام با یک بانک اورپایی در نیمه دوم سال آینده خبر داد که می‌تواند اولین مؤسسه مالی ایرانی باشد که سهام آن با یک بانک خارجی تبادل می‌شود.

به این ترتیب مقرر شد «وملل» روز یکشنبه (امروز) گشایش نماد شود.

در این جلسه رضا غلامعلی‌پور، معاون توسعه بازار شرکت فرابورس با اعلام این‌که بیش از ۱۶۰ شرکت حاضر در بازار پایه فرابورس می‌توانند بعد از رعایت استاندارد‌ها به بازار دوم ارتقا یابند، گفت: مؤسسه ملل سومین شرکت است که بعد از سختگیری‌های متعدد و انتشار همه اطلاعات لازم در کدال، طی سال جاری از بازار پایه به بازار دوم می‌رود و گشایش نماد می‌شود.

سید امین جوادی مدیرعامل این مؤسسه هم با اشاره به فعالیت ۳۰ ساله شفاف و بدون ابهام مؤسسه ملل (عسکریه) گفت: طبق چشم انداز ۵ ساله، حضور در میان ۱۰ بانک برتر، ۷ برند برتر بانکی، ۷بانک نوآور با تکیه بر بانکداری الکترونیکی و حضور در بین ۳ بانک برتر از لحاظ مسؤولیت پذیری اجتماعی، از جمله اهداف تعیین شده است.

وی ادامه داد: در این میان مأموریت‌های چون پیگیری ارزش‌های مانند الزام به بانکداری اسلامی و بدون شک و شبهه، صداقت، شفافیت، رازداری و خلاقیت، کیفیت‌گرایی و مشتری‌مداری، تکریم، جذب و حفظ سرمایه‌های انسانی، مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در چارچوب اقتصاد مقاومتی و طبق دستور مقام‌معظم‌رهبری، ارایه خدمات مالی و بانکی، رعایت استانداردهای بانکداری جهانی و خلق ارزش برای ۳ گروه ذی‌نفع شامل سهامداران، سپرده‌گذاران و دریافت‌کنندگان تسهیلات، تعریف شده است.

این مقام مسؤول در پاسخ به سؤالی مبنی نسبت کفایت سرمایه، بهای تمام شده پول، میزان مطالبات و تسهیلات و سپرده، پیش‌بینی سود هر سهم، نرخ سود و وجه تمایز ملل با سایر مؤسسات مالی، توضیح داد: نسبت کفایت سرمایه قبل از افزایش سرمایه از ۵۵۰ به ۶۰۶ میلیارد تومان، حدود ۷٫۸ درصد بود که بعد از افزایش سرمایه به ۹ درصد رسیده و معقول است.

جوادی سود هر سهم سال مالی جاری را ۲۰۳ ریال با پوشش ۳۰ درصدی در عملکرد ۹ ماهه اعلام کرد و گفت: به دلیل ماهیت فعالیت مؤسسات و بانک‌ها، تحقق عمده سودآوری در ماه‌های پایانی سال است. بنابراین سود پیش‌بینی شده سال مالی اسفند ۹۵ قطعاً محقق خواهد شد.

این مقام مسؤول در مورد فعالیت در بازارهای جهانی نیز گفت: در حالی قبل از برجام با بانک یک کشور اروپایی مذاکراتی انجام شده بود که اخیراً این مذاکرات با تحولات مثبتی همراه شده و به دنبال تبادل سهام مؤسسه با آن بانک هستیم. در این مذاکرات خواهان دریافت ۵۱ درصد سهام بانک اروپایی و واگذاری حداکثر ۳۰ درصد سهام مؤسسه هستیم.

جوادی با اشاره به این‌که امکان حضور سرمایه‌گذاران در مالکیت حداکثر ۴۰ درصد بانک‌ها و مؤسسات مالی وجود دارد، تحقق این هدف را نیمه دوم سال آینده اعلام کرد که در این صورت می‌تواند اولین مؤسسه مالی ایرانی باشد که سهام آن با یک بانک خارجی تبادل می‌شود.

محمدرضا مروجی، رییس هیأت مدیره مؤسسه ملل نیز در حاشیه این نشست خبری گفت: طی دو سال آینده و در دو مرحله، سرمایه فعلی ۶۰۶ میلیارد تومانی از محل آورده نقدی و مطالبات به ۸۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

 

وی با اشاره به برگزاری مجمع سالانه سال مالی ۹۵ در موعد مقرر ۴ ماه اول سال آینده، گفت: طبق روال، حداکثر سود محقق شده بین سهامداران تقسیم می‌شود.