معاون اول قوه‌قضاییه تأکید کرد

اهمیت بالای آموزش در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول

معاون اول قوه‌قضاییه، گفت: اطلاع‌رسانی درباره قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول بسیار مهم است و به موفقیت در اجرای آن بسیار کمک‌رسان خواهد بود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از قوه‌قضاییه، حمزه خلیلی؛ در هجدهمین جلسه شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، با اشاره به روند اجرای ملزومات […]

معاون اول قوه‌قضاییه، گفت: اطلاع‌رسانی درباره قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول بسیار مهم است و به موفقیت در اجرای آن بسیار کمک‌رسان خواهد بود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از قوه‌قضاییه، حمزه خلیلی؛ در هجدهمین جلسه شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، با اشاره به روند اجرای ملزومات قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، افزود: کاهش سطح اختلافات و دعاوی مردم نشان می‌دهد این قانون برای مردم عادلانه و مفید بوده است. معاون اول قوه‌قضاییه، با تأکید بر این‌که تلاش کنیم قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول که در متن آن عدالت گنجانده شده را اجرایی کنیم، گفت: همان‌طور که نظام تکوین را به عدالت دیده‌ایم، نظام تقنین هم باید براساس عدالت باشد تا نظام زندگی مردم نیز براساس عدالت قوام یابد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین خلیلی؛ اضافه کرد: در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول صبوری، پرتحمل بودن و خستگی ناپذیری ضرورت دارد. لذا باید نقاط مثبت را دید و امیدوارانه به سمت جلو حرکت کنیم. وی با اشاره به تنوع سامانه‌های مرتبط برای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، افزود: خواست مردم در تنوع دار بودن سامانه‌ها است و تنوع در سامانه‌ها را نباید از بین ببریم و سامانه‌ای که خدمات بهتر می‌دهد، مقبول‌تر است. معاون اول قوه‌قضاییه، با اشاره به پیشرفت سریع عرصه‌های مختلف علم و دانش بشری، بیان کرد: جلوی پیشرفت علم را نمی‌توان گرفت و گرایش مردم به این علوم و وسایل ارتباطی جدید هر روز بیشتر می‌شود، لذا باید خدمات لازم را ارائه کنیم تا سامانه‌های مرتبط نیز به سامانه ثبت متصل شوند و مردم بتوانند از آن‌ها به نحو احسنت استفاده کنند. حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی؛ با تأکید بر ضرورت آموزش قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اضافه کرد: اطلاع‌رسانی و تبلیغ این قانون جدید بسیار مهم است و به موفقیت در اجرای آن بسیار کمک‌رسان خواهد بود. شیوه‌هایی که مردم را از فرهنگ گذشته جدا کند نیز بسیار مهم و ضروری است و باید آن را جدی بگیریم. وی افزود: در استان‌‌ها حتما کمیته نظارت بر اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تشکیل شود تا نقاط ضعف و قوت بهتر بررسی و پیگیری شود.
راه‌اندازی کمیته پاسخ به سؤالات مربوط به قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول
حسن بابایی؛ رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در این جلسه با ارائه گزارشی از سامانه خدمات یکپارچه ثبتی «کاتب»، گفت: این سامانه از حیث فنی و امنیت یک پلتفرم جامع است که تحت نظر سازمان ثبت راه‌اندازی شده است و مورد تأیید مرکز آمار و فناوری اطلاعات و همچنین مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضاییه است. بابایی؛ گفت: با راه‌اندازی کمیته پاسخ به سؤالات تا به امروز هشت نظریه مشورتی از سوی این کمیته براساس سؤالات و ابهامات مطرح شده از سوی مردم ارائه شده است. وی افزود: رؤسای کل دادگستری در مراکز استان‌‌ها به خوبی پای کار هستند و هم‌افزایی خوبی بین دستگاه‌ها با نظارت مجموعه قضایی استان صورت گرفته است و با اقداماتی که صورت گرفته اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول روند پیشرفت خوبی دارد. سیدزاده؛ دبیر جلسه شورای راهبری قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نیز، گفت: تمام جلسات پیگیری روند اجرای این قانون به‌خاطر اهمیت و تأثیر آن بر زندگی مردم است تا به‌واسطه اجرای این قانون، طعم شیرین عدالت را بچشند. وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۸ جلسه در حضور معاون اول با مسئولان عالی قضایی تحت عنوان شورای راهبری قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تشکیل شده که منجر به ارائه ۱۰۳ مصوبه شده و مصوبات ابلاغ و در حال اجراست.