زنان باردار از بطری پلاستیکی آب ننوشند

پژوهش‌های جدید دنیای تغذیه زنان باردار از بطری پلاستیکی آب ننوشند گروه محیط‌زیست- آزمایش‌های دانشمندان انجمن غدد واشنگتن‌دی‌سی نشان می‌دهد زنان بارداری که از بطری‌های پلاستیکی آب می‌نوشند در معرض ریسک بالای تولد نوزاد چاق قرار دارند. فقدان گلوکر در مغز ریسک آلزایمر را پیش‌بینی می‌کند مطالعه محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا نشان می‌دهد دوره‌های مزمن […]

پژوهش‌های جدید دنیای تغذیه

زنان باردار از بطری پلاستیکی آب ننوشند

گروه محیط‌زیست- آزمایش‌های دانشمندان انجمن غدد واشنگتن‌دی‌سی نشان می‌دهد زنان بارداری که از بطری‌های پلاستیکی آب می‌نوشند در معرض ریسک بالای تولد نوزاد چاق قرار دارند.

فقدان گلوکر در مغز ریسک آلزایمر را پیش‌بینی می‌کند

مطالعه محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا نشان می‌دهد دوره‌های مزمن اُفت شدید میزان قند در مغز ممکن است آغازگر شروع زوال شناختی، به‌خصوص بیماری آلزایمر، باشد.

خوردن انگور از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می‌کند

نتایج مطالعه تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا بر روی افراد دارای علائم اولیه زوال حافظه نشان می‌دهد خوردن انگور می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.

فواید خوردن پاستا

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد افرادی که بیش‌تر پاستا مصرف می‌کنند در مقایسه با سایرین، رژیم غذایی بهتری داشته و مواد مغذی بیش‌تری مصرف می‌کنند.

این تنها گزارش در مورد خواص مصرف پاستا نیست. سال گذشته محققان با بررسی ۲۳ هزار ایتالیایی دریافتند مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی مرتبط است.

خواص چای سبز برای اختلالات مغز استخوان

 طبق نتایج یک مطالعه جدید ترکیب یافت شده در چای سبز دارای خاصیت زندگی‌بخش به مبتلایان اختلالات مغز استخوان است.

این تحقیق توسط محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا به همراه همکاران آلمانی‌شان انجام شده است.

مصرف غلات کامل موجب لاغری می‌شود

 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، مصرف موادخوراکی حاوی غلات کامل به شما در حفظ و کنترل وزنتان به اندازه روزی ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع کمک می‌کند.

محققان دانشگاه تافتس بوستون دریافته‌اند مصرف غلات کامل هم موجب کاهش جذب تعداد کالری در طول هضم در بدن می‌شود و هم روند متابولیسم را تسریع می‌کند.

فواید مواد غذایی غنی از نشاسته مقاوم برای سلامت

بررسی‌ها نشان می‌دهد فواید نشاسته مقاوم برای سلامت قابل توجه بوده و باید به عنوان نوعی فیبر رژیمی در نظر گرفته شود.

 

مصرف روغن ماهی به مقابله با آسم کمک می‌کند

یافته‌های محققان دانشگاه روچستر نیویورک نشان می‌دهد مصرف روغن ماهی که غنی از اسیدهای چرب اُمگا۳ است ممکن است برای بیماران مبتلا به بیماری‌های التهابی نظیر آسم مفید باشد.

مصرف برنج خیس کرده از ریسک سرطان و بیماری قلبی می‌کاهد

محققان دانشگاه کویینز بلفاست انگلستان توصیه می‌کنند قبل از خوردن برنج، یک شب آن را در آب خیس کنید تا احتمال افزایش ریسک بیماری قلبی، دیابت و سرطان کاهش یابد.

خوردن مغزیجات آجیلی ریسک سرطان روده را کاهش می‌دهد

یافته‌های محققان دانشگاه جنا آلمان نشان می‌دهد مغزیجات آجیلی تأثیر مثبت بر سلامت دارند چراکه موجب فعال شدن سیستم دفاعی خود بدن در سم‌زدایی از گونه‌های فعال اکسیژن می‌شود.

مصرف مکمل‌های «کاملاً گیاهی» را جدی بگیرید

 تیمی از محققان دانشگاه بلفاست و دانشگاه کینگستون لندن دریافته‌اند مکمل‌های موجود برای درمان چاقی و مشکلات جنسی که دارای برچسب «کاملاً گیاهی» هستند، غالباً دارای مواد دارویی خطرناکی هستند که بر روی برچسب آنها درج نشده است.

تأثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول‌ها

 

 محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته‌اند افزودن زینک به رژیم غذایی تأثیر مثبت و شدیدی بر سلامت سلول‌ها داشته و به مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند.