دستورالعمل خاصی درباره «ولنتاین» نداریم

سخنگوی ناجا دستورالعمل خاصی درباره «ولنتاین» نداریم سخنگوی ناجا در خصوص روز ولنتاین گفت: در ایران اسلامی هر روز، روز ابراز محبت است اما دستوری برای برخورد با افراد نداریم اما باید بگویم این ابراز محبت‌‌‌ها باید در چارچوب قانون باشد. سعید منتظرالمهدی در گفت‌و‌گو با مهر، گفت: اسلام دین محبت است. ما در مناسبت‌های […]

سخنگوی ناجا

دستورالعمل خاصی درباره «ولنتاین» نداریم

سخنگوی ناجا در خصوص روز ولنتاین گفت: در ایران اسلامی هر روز، روز ابراز محبت است اما دستوری برای برخورد با افراد نداریم اما باید بگویم این ابراز محبت‌‌‌ها باید در چارچوب قانون باشد.

سعید منتظرالمهدی در گفت‌و‌گو با مهر، گفت: اسلام دین محبت است. ما در مناسبت‌های مختلف مرتبط با فرهنگ ملی و اسلامی خود به ابراز محبت کردن دید و بازدید و اهدای هدیه توصیه شده‌ایم.

وی افزود: دستورالعمل ویژه‌ای برای مأموران پلیس در این روز صادر نشده است. پلیس بر طبق قانون به وظایف خودش عمل می‌کند. کافی‌شاپ‌‌ها و مراکز تفریحی باید مثل هر روز فعالیت‌هایشان را انجام بدهند اما قطعاً با افرادی که قصد بر هم زدن نظم را داشته باشند، برخورد صورت می‌گیرد. پیش‌تر هم با اصناف درباره این روز صحبت شده و همه توجیه شده‌اند. برگزاری این روز یک موضوع اجتماعی است که باید در چارچوب اجتماع حل و فصل شود.

وی درباره برخود پلیس با فروشندگان شکلات‌های خارجی و قرمز رنگ و عروسک‌فروشی‌‌ها هم گفت: چنین برخودی نداشته‌ایم. اگر اجناس ارایه شده در مراکز صنفی قاچاق باشد، طبیعتاً پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آن برخورد می‌کند و این وظیفه ذاتی پلیس است و ربطی به یک روز خاص ندارد.

سخنگو ناجا درباره فروش اقلام مرتبط با ولنتاین در برخی فروشگاه‌ها اعلام کرد: هماهنگی‌های لازم در این خصوص با اصناف مربوطه انجام شده و آنان باید بر فعالیت این واحد‌‌ها نظارت کنند.

سعید منتظرالمهدی در پاسخ به این‌که آیا پلیس درباره روز ولنتاین و محصولاتی که در این روز در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود نظارت می‌کند یا خیر، گفت: سال گذشته نیز بخشنامه‌ای جعلی از پلیس را در این زمینه منتشر کردند. ما معتقدیم که در ایران اسلامی هر روز، روز ابراز محبت است و همه دنیا به دنبال این هستن که از فرصت‌های مختلف برای شادی و ابراز محبت استفاده کنند.

وی با بیان این‌که ما ایرانیان بیش‌ترین فرصت‌‌‌ها را برای جمع شدن دور هم و ابراز محبت داریم، اظهارکرد: این‌که جشن تولد یا جشن تکلیف می‌گیریم، یک همگرایی اجتماعی است و اتفاقاً توصیه دین ما نیز این است که به یکدیگر محبت کنید و به یکدیگر هدیه بدهید ولی این روابط باید در چار چوب شرع و دین باشد.

سخنگوی ناجا درباره فعالیت اصناف نیز گفت: واحدهای صنفی نباید نمادهایی داشته باشند که مغایر قوانین و شرع باشد و این موضوع مختص به تمام سال است. در این مورد نیز با اصناف و صنوف هماهنگی‌های لازم انجام شده و خود اصناف باید نظارت کنند.

 

وی با تأکید بر این‌که این یک موضوع اجتماعی است، گفت: در صورتی که لازم باشد پلیس هم وارد خواهد شد، اما اولویت ما این است که مسایل اجتماعی به شکل اجتماعی حل و فصل شود.