اقدام عملی المهدی و ایرالکو در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی

در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی صورت گرفت اقدام عملی المهدی و ایرالکو در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک شرکت آلومینیم المهدی و شرکت آلومینیم ایران با حضور محمد‌علیمحمدی و بهمن‌اخوان و با حضور مسؤولان و فعالان صنعت آلومینیم برگزار شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، اخوان مدیرعامل آلومینیم […]

در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی صورت گرفت

اقدام عملی المهدی و ایرالکو در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی

مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک شرکت آلومینیم المهدی و شرکت آلومینیم ایران با حضور محمد‌علیمحمدی و بهمن‌اخوان و با حضور مسؤولان و فعالان صنعت آلومینیم برگزار شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، اخوان مدیرعامل آلومینیم ایران با بیان این‌که در راستای تحقق فرمایشات رهبر‌معظم‌انقلاب و اقدام عملی در راستای حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی تفاهمی برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات به امضا رسید گفت: هدف از این اقدام ثبات تولید و صادرات و حمایت از تولید داخل و کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها در این حوزه است.

وی با تأکید بر این‌که سیاست ما در مجموعه آلومینیم ایران عملیاتی کردن سیاست‌های نظام و رهبری معظم انقلاب است افزود: ما دست کارآفرینان بخش خصوصی را که جهادگران صنعت هستند به گرمی می‌فشاریم و در جهت تقویت این عزیزان پرتلاش از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

مدیرعامل ایرالکو با تشکر از مدیرعامل آلومینیم المهدی تصریح‌کرد: برنامه‌های مشترک بسیار خوبی در جهت افزایش تولید و صادرات و حضور در بازارهای جهانی تدوین شده است تا با اتحاد مشترک آلومینیم ایران و المهدی ان‌شاا… بازارهای جهانی را فتح و بازار خاورمیانه را به‌دست بگیریم.

اخوان با بیان این‌که دلالان با ایجاد اختلاف در شرکت‌ها و باعث ایجاد ناهماهنگی در قیمت‌ها و عرضه تولید می‌شوند ادامه داد: در این توافق ما به دنبال جمع کردن دلالان و دلال بازی هستیم تا این اختلافات در بین شرکت‌ها و بازار کاهش پیدا کند.

مدیرعامل آلومینیم ایران با تأکید بر این‌که این تفاهمنامه اقدام بسیار بزرگی در صنعت آلومینیم کشور ایجاد می‌کند گفت: این توافقنامه با هماهنگی کامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است، بسیار شفاف بوده و هیچ پشت پرده و بند محرمانه‌ای ندارد.

علیمحمدی، مدیرعامل آلومینیم المهدی نیز با بیان این‌که باید در جهت منافع ملی کشور حرکت کنیم، گفت: در گذشته برای همکاری‌ها به منافع شرکت اهمیت میدادند و بدون توجه به منافع ملی کار‌ها انجام می‌شد که امیدوارم با این تفاهمنامه مشترک این دو شرکت بتوانند در راستای منافع ملی حرکت کنند و به اهداف خود نیز دست پیدا کنند

وی افزود: پیرو توافقاتی که با هم داشتیم قرار شد تولید آلومینیم را افرایش داده و برای مشتریان خود به هر اندازه‌ای که مصرف دارند و نیار دارند تا دو سال آینده به صورت کریدیت کالا را تحویل خواهیم داد تا بهانه به کسی ندهیم و با این کار واسطه‌ها را حذف کنیم و بازار را به‌دست بگیریم.

مدیرعامل آلومینیم المهدی تصریح‌کرد: امیدوارم با کمک هم بتوانیم به حاشیه سود خوب و تولید بالا در بازار داخل دست پیدا کنیم چرا که اولویت ما بازار داخلی است و بعد مازاد تولید را صادر کنیم.

 

علیمحمدی تصریح‌کرد: با توجه به پتانسیل‌هایی که دو شرکت در اختیار هم قرار می‌دهند می‌توان به هدف اصلی که همان رسیدن به شرکت‌های خارجی است، دست پیدا کرد.