تعطیلی ۳۰ درصد واحدهای بنکداران مواد غذایی

در پی افزایش فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشورهای بیگانه اتفاق افتاد تعطیلی ۳۰ درصد واحدهای بنکداران مواد غذایی کرباسی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر تقریباً ۳۰ درصد بنکداران در میدان اعدام تهران تعطیل شده‌اند و با تأسیس هر فروشگاه جدید مانند بیم ترکیه درصد بیش‌تری از این مغازه‌ها تعطیل خواهند شد. عباس کرباسی، […]

در پی افزایش فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشورهای بیگانه اتفاق افتاد

تعطیلی ۳۰ درصد واحدهای بنکداران مواد غذایی

کرباسی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر تقریباً ۳۰ درصد بنکداران در میدان اعدام تهران تعطیل شده‌اند و با تأسیس هر فروشگاه جدید مانند بیم ترکیه درصد بیش‌تری از این مغازه‌ها تعطیل خواهند شد.

عباس کرباسی، در گفت‌وگو با نسیم‌آنلاین اظهار کرد: پس از کاهش تعرفه واردات حبوبات، قیمت لوبیاچیتی، لپه و عدس خارجی ۱۵ درصد کاهش یافته اما قیمت حبوبات داخلی هیچ‌گونه تغییری نداشته و برخلاف انتظار پایین هم نیامده است.

وی خاطرنشان‌ کرد: به جز تغییر قیمت حبوبات وارداتی قیمت کالاهای دیگر تغییر چندانی نداشته و بازار در رکود به سر می‌برد، تنها کالایی که ۵ درصد گران‌تر شده است سس‌های مایونز و گوجه‌فرنگی است آن هم نه برای همه برند‌ها بلکه برای چند برند محدود.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در رابطه با قیمت برنج‌های خارجی گفت: محسن و خاطره قیمتشان تغییری نکرده است اما توسط شرکت gtc برنج خارجی با قیمت ۳۴۰۰ تومان به ۵، ۶ نفر از عمده‌فروشان بزرگ داده شده که چنان‌چه توزیع این برنج‌‌ها توسط این عمده‌فروشان منصفانه باشد خریدار می‌تواند آن را با قیمت ۳۸۰۰ تومان تهیه کند.

کرباسی اظهار‌کرد: تا پیش از این نیز انبار‌ها پر بود از برنج خارجی، اما متأسفانه توزیع‌کنندگان آنها صبر می‌کنند تا هر زمان که فروش برایشان سود بیش‌تری دارد آن را به بازار وارد کنند.

وی در رابطه با حضور فروشگاه‌هایی مانند هایپراستار و همچنین تأسیس برخی دیگر از جمله بیم ترکیه اظهار ‌کرد: تأسیس این‌گونه فروشگاه‌ها موجب ضرر و زیان زیادی به سوپرمارکت‌‌ها و حتی بنکداران شده است. در حال حاضر تقریباً ۳۰ درصد بنکداران در میدان اعدام تهران تعطیل کرده‌اند و با تأسیس هر فروشگاه جدید درصد بیش‌تری از این مغازه‌ها تعطیل خواهند شد.

وی اضافه‌کرد: در این دو سال مغازه‌داران و بنکداران زیادی برای تغییر شغل مراجعه کرده‌اند. هم اکنون ۶۰ درصد فروش نسبت به سال‌های قبل کم‌تر شده، بنابراین چه لزومی دارد که در چنین شرایطی فروشگاه‌هایی که جنس وارداتی عرضه می‌کنند وارد کشور شوند.

 

دبیر اتحادیه بنکداران تصریح ‌کرد: بدون شک سود کلانی از تأسیس چنین فروشگاه‌هایی نصیب کشور رقیب خواهد شد اما جالب است که وزارت صنعت هم از آنها حمایت می‌کند.