وزیر جهادکشاورزی، انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایتهای فنی و سرمایهای در مدت پنج سال را امکانپذیر دانست. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری؛ در دیدار با پرویز فتاح؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، امنیت غذایی را مؤلفه تأثیرگذار حاکمیتی خواند و گفت: برای […]
وزیر جهادکشاورزی، انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایتهای فنی و سرمایهای در مدت پنج سال را امکانپذیر دانست. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری؛ در دیدار با پرویز فتاح؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، امنیت غذایی را مؤلفه تأثیرگذار حاکمیتی خواند و گفت: برای افزایش ضریب خوداتکایی، دولت و نهادهای حاکمیتی، تأمین امنیت غذایی مردم را در صدر برنامههای راهبردی قرار دادهاند. نوری؛ مبنای طرح تولید گوشت قرمز را، راهاندازی دامداری خرد سنتی و احیای تولید کشاورزی در روستاها اعلام کرد و افزود: رویه غلط گذشته روستاها را از کارکرد تولیدی دور کرده است که با ایجاد دامداریهای کوچکمقیاس به ویژه در دام سبک، کسری نیاز گوشت قرمز کشور را در یک مدت کوتاه پنجساله به خودکفایی خواهد رساند. وی حمایت از این طرح را در بخش عشایری، پربازده دانست و گفت: وزارت جهادکشاورزی در اجرای طرح گوشت قراردادی با عشایر و تأمین نهاده مدتدار موفق بود و نمونه تکامل یافته آن در همکاری ستاد و وزارت برای افزایش تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال روستایی و عشایری نتایج مثبتی خواهد داشت.
دیدگاه بسته شده است.