به گفته معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، سرمایهگذاری در زیستبوم فناوری در شرایط خاصی مشمول اعتبار مالیاتی میشود که در همان سال مالی هزینه آنها پرداخت میشود. موضوع اعتبار مالیاتی در برخی مواد قانون جهش تولید دانشبنیان آمده است اما در یکی از بندهای ماده ۱۱ این قانون، اعتبار مالیاتی در همان سال مالی […]
به گفته معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، سرمایهگذاری در زیستبوم فناوری در شرایط خاصی مشمول اعتبار مالیاتی میشود که در همان سال مالی هزینه آنها پرداخت میشود. موضوع اعتبار مالیاتی در برخی مواد قانون جهش تولید دانشبنیان آمده است اما در یکی از بندهای ماده ۱۱ این قانون، اعتبار مالیاتی در همان سال مالی پرداخت میشود. در این ارتباط با مهدی الیاسی؛ معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری گفتگو کردهایم. الیاسی در توضیح این ماده قانونی، گفت: در ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان یک بندی است که مخصوص سرمایهگذاری در زیستبوم فناوری و نوآوری است. طبق این ماده قانونی اگر سرمایهگذاران در دانشگاهها، پارکها و مراکز رشدی که مورد تأیید شورای گسترش و برنامهریزی آموزشعالی است سرمایهگذاری کنند، اعتبار مالیاتی به آنها تعلق میگیرد. الیاسی؛ در جزئیات این ماده قانونی، عنوان کرد: این سرمایهگذاری در زیرساخت فیزیکی، زمین و ساختمان مراکز نوآوری، آزمایشگاههای مرجع و همچنین در تجهیز این زیرساختها بهعنوان اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری قبول میشود که در همان سال مالی هم میزان هزینه آنها پرداخت میشود. وی افزود: الان تقریباً چند سرمایهگذار بزرگ در دانشگاهها کار خود را شروع کردهاند. یکی از هدفهای مشترک معاونت علمی و وزارت علوم این است که در دانشگاهها و پارکها این عقبماندگیهایی که در زیرساختهای فیزیکی و تکنولوژی و تجهیزات برای توسعه محصول و نوآوری داریم را به کمک این موضوع جلو ببریم.
کمک به حرکت شرکتها در مسیر حل مسئله
الیاسی؛ در ادامه با اشاره به اینکه حل مسائل کشور با فناوری را شرکتها انجام میدهند، عنوان کرد: وظیفه ما در معاونت علمی این است که شرکتهای خوب را در قالب دانشبنیان و خلاق شناسایی کنیم و با کمک صندوق نوآوری و منابعی که داریم کمک کنیم این شرکتها در مسیر حل مسئله جلو بروند. بخشی کمک مالی است و بخش مهم آن کمکهای تنظیمگری، قانونگذاری و بازارسازی است. وی در پایان خاطرنشان کرد: مسیر حمایت معاونت علمی در دو برنامه دانشبنیانی و خلاقی است. خلاق بیشتر به حوزه علوم انسانی و اجتماعی و دانشبنیان برای حوزه تکنولوژی است. این حمایتها هم از طریق صندوقها و هم منابع مالی صندوق نوآوری انجام میشود.
دیدگاه بسته شده است.