مناقصه قراردادهای طبخ غذا سال ۹۶ واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد

مناقصه قراردادهای طبخ غذا سال ۹۶ واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد پس از ۴ ماه کار فشرده و کارشناسی، جلسه مناقصه قراردادهای طبخ غذا دانشگاه جهت واحدهای اهواز و شهرستان با حضور اعضای کمیسیون مناقصه دانشگاه در دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد.  با توجه به نقش تغذیه […]

مناقصه قراردادهای طبخ غذا سال ۹۶ واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد

پس از ۴ ماه کار فشرده و کارشناسی، جلسه مناقصه قراردادهای طبخ غذا دانشگاه جهت واحدهای اهواز و شهرستان با حضور اعضای کمیسیون مناقصه دانشگاه در دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد.

 با توجه به نقش تغذیه در بهبود بیماری، کارشناسان مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی با ارزیابی و بررسی قراردادهای طبخ در سال ۹۵ که طی بازدیدهای مستمر هفتگی صورت پذیرفت، ضمن افزایش اهرم‌های نظارتی قرارداد نسبت به ارزیابی کیفی شرکت متقاضی اقدام کردند.

همچنین مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی علی‌رغم برگزاری دوره‌های آموزشی جهت مدیران و ناظران قرارداد‌ها با هدف بهبود کمیت و کیفیت غذا و به منظور تحقق شاخص‌های قرارداد با تعریف چک لیست نظارتی، نظارت فرا دستی خود را در سال ۹۶ نیز ادامه خواهد داد.

 

شایان ذکر است مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه در نظر دارد پس از تعیین مجری قراردادهای طبخ دوره توجیهی، آموزشی پیمانکاران مذکور را برگزار نماید.