دانشگاه استنفورد مهد استارت‌آپ‌های «تک‌شاخ»

دانشگاه استنفورد مهد استارت‌آپ‌های «تک‌شاخ» دانشگاه استنفورد یکی از بر‌‌ترین دانشگاه‌ها در زمینه تربیت کارآفرینان موفق و ایجاد استارت‌آپ‌های چند میلیارد دلاری است. به گزارش ایسنا به نقل از یو.هرالد، امروزه اشتغال یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان محسوب می‌شود و دانشگاه‌های برتر دنیا در مسیر تربیت کارآفرینانی گام برمی‌دارند که علاوه بر این‌که […]

دانشگاه استنفورد مهد استارت‌آپ‌های «تک‌شاخ»

دانشگاه استنفورد یکی از بر‌‌ترین دانشگاه‌ها در زمینه تربیت کارآفرینان موفق و ایجاد استارت‌آپ‌های چند میلیارد دلاری است.

به گزارش ایسنا به نقل از یو.هرالد، امروزه اشتغال یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان محسوب می‌شود و دانشگاه‌های برتر دنیا در مسیر تربیت کارآفرینانی گام برمی‌دارند که علاوه بر این‌که برای خودشان کسب‌وکار راه‌اندازی می‌کنند، افرادی را نیز استخدام کنند.

در فرهنگ استارت‌آپ‌های جهان، به کسب‌وکارهایی که بتوانند وضعیت مناسبی از نظر کیفیت و ارزش مالی داشته باشند «تک‌شاخ‌» گفته می‌شود. یک استارت‌آپ برای تک‌شاخ بودن می‌بایست بیش از یک میلیارد دلار ارزش داشته باشد و دانشگاه استنفورد زمینه‌ساز ایجاد بیش‌ترین تعداد تک‌شاخ‌‌‌ها بوده است.

دانشگاه استنفورد مجموعاً ۵۱ استارت‌آپ تک‌شاخ را به جهان معرفی کرده است. در حال حاضر یکی از دو استارت‌آپ برتر دنیا یعنی اسنپ‌چت، به‌وسیله فارغ‌التحصیلان دانشگاه استنفورد راه‌اندازی شده‌ است. از استارت‌آپ‌های موفق دیگری که توسط فارغ‌التحصیلان استنفورد راه‌اندازی شده‌اند می‌توان به پیامرسان «واتس‌اپ» و اپلیکیشن موسیقی «شزم» اشاره کرد.

در استارت‌آپ‌های موفق ویژگی‌های نسبتاً یکسانی به چشم می‌خورد. برای مثال ۹۴ درصد استارت‌آپ‌های موفق به‌وسیله مردان راه‌اندازی شده‌اند و اکثر آنها به مدت ۴ سال فعالیت کرده‌اند تا تبدیل به تک‌شاخ شوند. البته استارت‌آپ‌هایی نظیر پیوتال(فعال در زمینه نرم‌افزار) و هولو (وب‌سایت ارایه آگهی فیلم و ویدئوکلیپ) نیز وجود دارند که در کم‌تر از یک سال به تک شاخ تبدیل شده‌اند.

در حال حاضر بر‌‌ترین استارت‌آپ دنیا، «اوبر» است که به‌وسیله فارغ‌التحصیلان دانشگاه کالیفرنیا راه‌اندازی شده و ۵۱ میلیارد دلار ارزش دارد.

 

در حال حاضر آمریکا با داشتن ۱۴۴ استارت‌آپ موفق در رتبه اول جدول کشورهای دارای استارت‌آپ‌های موفق است و پس از آن، چین با ۴۷ و هند با ۱۰ استارت‌آپ در رتبه‌های بعدی قرار دارند. رتبه‌های چهارم و پنجم در اختیار انگلیس و آلمان است که به ترتیب ۹ و ۶ استارت‌آپ تک‌شاخ دارند.