بی‌طرفی و بی‌غرضی را در انتخابات به جد دنبال می‌کنیم

معاون سیاسی وزیر کشور بی‌طرفی و بی‌غرضی را در انتخابات به جد دنبال می‌کنیم معاون سیاسی وزیر کشور با بیان این‌که ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۳ انتخابات را در کشور داریم، گفت: در انتخابات به جد به‌دنبال بی‌طرفی و بی‌غرضی هستیم. به گزارش ایلنا، علی‌اصغراحمدی در جلسه شورای اداری استان سمنان، بر لزوم رعایت قانون تأکید و […]

معاون سیاسی وزیر کشور

بی‌طرفی و بی‌غرضی را در انتخابات به جد دنبال می‌کنیم

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان این‌که ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۳ انتخابات را در کشور داریم، گفت: در انتخابات به جد به‌دنبال بی‌طرفی و بی‌غرضی هستیم.

به گزارش ایلنا، علی‌اصغراحمدی در جلسه شورای اداری استان سمنان، بر لزوم رعایت قانون تأکید و اظهار کرد: به‌عنوان مسؤول اجرایی انتخابات براساس نظر امام راحل میزان را رأی ملت دانسته و باور داریم که رأی ملت، حق‌الناس است و با اجرای مر قانون از آن حفاظت می‌کنیم.

وی بر ضرورت پرهیز از تهمت به افراد و جریان‌ها تأکید و تصریح کرد: احزاب باید بدانند که هم‌اکنون بهار احزاب است و می‌توانند براساس قانون در زمان قانونی به انتخابات وارد شده و تبلیغات کنند اما این تبلیغات نباید به تخریب و تهمت بینجامد.

رییس ستاد انتخابات کشور با بیان این‌که وظیفه مراجع ۴گانه بیان سوابق افراد است و وظیفه‌ای فراتر از آن در انتخابات ندارند، افزود: مراجع ۴گانه باید بدانند که تصمیم‌گیری با هیأت‌های اجرایی و نظارت است و به این حوزه‌ها وارد نشوند.

احمدی با انتقاد از حرمت‌شکنی‌‌‌ها در فضای سیاسی، گفت: دولت به انتقاد سازنده باور عمیق داشته و از آن استقبال می‌کند اما برخی‌‌‌ها به بهانه نقد به تخریب دولت می‌پردازند و این زیبنده فعالان این بخش نیست.

وی بر لزوم هوشیاری همه فعالان سیاسی، احزاب، مسؤولان و اقشار مختلف مردم تأکید کرد و افزود: منافقین و تکفیری‌ها همواره مترصد ضربه زدن به نظام و مردم هستند و دست از سر انقلاب ما برنمی‌دارند، لذا در انتخابات باید با هوشیاری عمل کنیم.

معاون سیاسی وزارت کشور با بیان این‌که در ایام نزدیک به انتخابات شایعه‌سازی و تهمت زیادتر می‌شود، از گروه‌ها و احزاب خواست که به‌منظور ضربه‌زدن به رقبای سیاسی خود به مطالبات مردمی دامن نزنند.

برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره رییس‌جمهوری در ایران و ۱۴۰ کشور جهان

احمدی با بیان این‌که ۲۹ اردیبهشت ۳ انتخابات همزمان در کشور داریم، گفت: نخست انتخابات ریاست‌جمهوری است که دارای یک حوزه در سطح کشور است و دیگری انتخابات شوراهای شهر و روستاست که در هر کدام از شهر‌‌ها و روستاهای کشور دارای یک حوزه است و سومین نیز انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس برای ۳ کرسی و در ۳ حوزه انتخابیه کشور است که دو حوزه آن در استان آذربایجان‌شرقی و یکی نیز در استان هرمزگان است.

وی با اشاره به اهمیت و گستردگی انتخابات رییس‌جمهوری گفت: انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در سراسر شهر‌‌ها و روستاهای ایران و ۱۴۰ کشور جهان که ایرانیان در آنجا سکونت دارند برگزار می‌شود.

معاون وزیر کشور به برخی تفاوت‌‌‌ها در انتخابات اشاره و با بیان این‌که در انتخابات شورا‌‌ها صندوق‌‌‌ها الزاماً باید ثابت باشند، خاطرنشان کرد: در انتخابات شوراهای شهر و روستا همه صندوق‌‌‌ها ثابت هستند و صندوق سیار نخواهیم داشت اما در انتخابات رییس‌جمهوری صندوق‌های سیار برای برخی روستاهای نزدیک به‌هم و کم‌جمعیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تعداد شعب اخذ رأی شورا‌‌ها حدود ۶۵ هزار و در ریاست‌جمهوری حدود ۵۵ هزار شعبه هستند

رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تعداد شعب اخذ رأی در دو انتخابات شورا‌‌ها و ریاست‌جمهوری اضافه کرد: تعداد شعب اخذ رأی در انتخابات شورا‌‌ها حدود ۶۵ هزار و در ریاست‌جمهوری حدود ۵۵ هزار شعبه اخذ رأی هستند.

وی با بیان این‌که نظارت بر انتخابات شورا‌‌ها با مجلس و در ریاست‌جمهوری با شورای نگهبان است، خاطرنشان کرد: در همین راستا ستاد انتخابات کشور حداکثر هماهنگی و تعامل را با مجلس و شورای نگهبان دارد.

احمدی با اذعان به این‌که به‌دنبال اجرای مر قانون هستیم، گفت: اجرای مر قانون نه‌تنها وظیفه اجرایی که تکلیف ما نیز هست لذا به ‌هیچ عنوان از قانون عدول نخواهیم کرد.

وی بر لزوم رعایت قانون در همه بخش‌های انتخابات از برگزاری سخنرانی‌‌‌ها و تبلیغات تا اخذ رأی تأکید و به مسؤولان استان توصیه کرد: از امکانات بیت‌المال در زمان انتخابات له و علیه کسی استفاده نشود.

احمدی به نقش مهم امنیت در انتخابات اشاره و عنوان کرد: به لطف خداوند امروز ایران از امنیت حداکثری برخوردار است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین پارامتر بعد از مشارکت مردمی در انتخابات، تأمین امنیت انتخابات؛ امنیت عمومی مردم و امنیت شعبات اخذ رأی تا امنیت روانی مردم است.

 

معاون سیاسی وزارت کشور امنیت روانی را مهم خواند و تصریح کرد: اگر امنیت روانی وجود داشته باشد اعتماد و اطمینان مردم به انتخابات نیز وجود دارد.