بیکاری نیمی از خیاطان و تولیدکنندگان در پی قاچاق پوشاک

بیکاری نیمی از خیاطان و تولیدکنندگان در پی قاچاق پوشاک رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت: قاچاق پوشاک نیمی از خیاطان و تولیدکنندگان را بیکار کرده است و بسیاری از محصولات تولید شده در انبار‌ها مانده و نمایشگاه‌های بهاره هم منفعتی برای تولیدکنندگان ندارد. حبیب‌طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا درباره بازار شب عید […]

بیکاری نیمی از خیاطان و تولیدکنندگان در پی قاچاق پوشاک

رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت: قاچاق پوشاک نیمی از خیاطان و تولیدکنندگان را بیکار کرده است و بسیاری از محصولات تولید شده در انبار‌ها مانده و نمایشگاه‌های بهاره هم منفعتی برای تولیدکنندگان ندارد.

حبیب‌طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا درباره بازار شب عید گفت: قدرت مالی مردم کاهش یافته است و این عامل در کنار واردات بی‌رویه  و قاچاق، باعث شده است که افزایش تقاضا در بازار شب عید مورد انتظار ما نباشد.

وی با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان و خیاطان گفت: قاچاق بی‌رویه پوشاک باعث شده است ۵۰ درصد تولیدکنندگان بیکار و ۵۰ درصد باقی‌مانده تنها با ۲۵ درصد ظرفیت خود فعالیت کنند.

رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران با اشاره به نمایشگاه‌های بهاره گفت: عده کمی در این نمایشگاه‌ها شرکت می‌کنند و اکثریت تولیدکنندگان از این نمایشگاه‌ها منفعت نمی‌برند. بسیاری از محصولات تولید شده هنوز در انبار‌ها مانده و به فروش نرسیده است. این نمایشگاه‌ها نمی‌توانند مشکلی را از تولیدکنندگان برطرف کنند.

وی با اشاره به توان تولیدکنندگان برای صادرات پوشاک گفت: بیش از ۹۵ درصد تولیدکنندگان این صنف خرد هستند و قدرت صادرات ندارند. ضمن این‌که بسیاری از مقررات تولیدی، بیمه و مالیات سد راه تولیدکننده است.

 

طهماسبی درباره سازوکار اتحادیه برای برخورد با گران‌فروشی در این صنف خاطرنشان ‌کرد: در صورت شکایت مشتری، کمیته نرخ‌گذاری و ارزیابی ارزش‌گذاری کالا اتحادیه با انجام کار کارشناسی به این شکایات رسیدگی می‌کند و در صورت محرز شدن گران‌فروشی، به تعزیرات ارجاع داده می‌شود و جریمه واحد مذکور با تعزیرات خواهد بود.