«تولید می‌کنیم و به بازارهای جهانی می‌اندیشیم»

مدیران تولید در هلدینگ‌های وزارت کار «تولید می‌کنیم و به بازارهای جهانی می‌اندیشیم» فعالان اقتصادی شرکت‌های زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نمایشگاهی در تهران گرد هم آمدند و توانمندی‌های خود را در عرصه تولید معرفی کردند و از عزمشان برای تولید صادرات محور و حضور در بازارهای جهانی […]

مدیران تولید در هلدینگ‌های وزارت کار

«تولید می‌کنیم و به بازارهای جهانی می‌اندیشیم»

فعالان اقتصادی شرکت‌های زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نمایشگاهی در تهران گرد هم آمدند و توانمندی‌های خود را در عرصه تولید معرفی کردند و از عزمشان برای تولید صادرات محور و حضور در بازارهای جهانی سخن گفتند.

به گزارش ایرنا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایشگاهی از هلدینگ‌های ۴ صندوق وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری، فولاد و بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر) را در روزهای ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه در تهران برگزار کرد تا بازنشستگان که صاحبان اصلی این بنگاه‌های اقتصادی هستند از نزدیک با فعالیت آنها آشنا شوند.

هلدینگ‌های انرژی، دارویی، غذایی، بورس و صنعت از جمله شرکت‌کنندگان در نمایشگاه توانمندی‌های صندوق‌های بازنشستگی بودند.

گفت‌وگو با مسؤولان هلدینگ‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه نشان داد این شرکت‌ها به‌طور عام سودآور هستند و مشکلی در تأمین پرداختی‌های بازنشستگان ندارند. اظهاراتی که به نوعی آرامش را به جامعه بازنشستگان بازگرداند، زیرا تاکنون از ورشکستگی صندوق‌ها و در آستانه سقوط بودن آنها می‌شنیدند.

عملکرد شرکت‌های تولیدی در حوزه دارو، مواد غذایی و لوازم خانگی نشان می‌دهد شعار «اگر بخواهیم، می‌توانیم» آنها تحقق یافته است.

شرکت‌هایی که هرکدام به تنهایی توانمند در تولید و ایجاد ثروت ملی هستند.

تلاش می‌کنیم مستمری بازنشستگان را سر موقع پرداخت کنیم

اکبر نوروزی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد که در این نمایشگاه حضور داشت با تأکید بر این‌که پرداخت مستمری بازنشستگان فولاد سر موقع پرداخت می‌شود، گفت: صندوق بازنشستگی فولاد زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وی یادآور شد: ۴ صندوق بازنشستگی زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به لحاظ میزان پرداختی حق بیمه و میزان حق بیمه مستمری بازنشستگی تفاوت‌هایی دارند.

نوروزی گفت: حق بیمه فولاد پایین است. بسیاری از بنگاه‌های وابسته به آن به بخش خصوصی واگذار شدند که بیمه شده تأمین اجتماعی هستند. تغییر موضع شرکت‌ها در فولاد از دولتی به خصوصی انجام شد که ذیل صندوق تأمین اجتماعی قرار گرفتند. تغییرات یاد شده در دولت دهم بود که عمده واگذاری‌ها در صندوق انجام شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد گفت: دولت که اقدام به واگذاری‌ها کرده در مقابل صندوق فولاد متعهد شد که اکچوئری(محاسبات فنی بیمه‌ها) هنگام واگذاری، مطالبات را به عنوان طلب صندوق در نظر بگیرد و پرداختی را صندوق بازنشستگی فولاد به نمایندگی از دولت به مستمری‌بگیران پرداخت کند. دولت همچنین مکلف شد بخش مهمی از آنها را تأمین کند.

نوروزی گفت: براساس آخرین اکچوئری، دولت ۲۴۰ هزار میلیارد ریال (۲۴هزار میلیارد تومان) به صندوق بازنشستگی فولاد بدهکار است.

وی یادآور شد: امسال در قالب برنامه ششم چند موضوع به تصویب رسیده که اگر محقق و در قانون برنامه ششم ابلاغ شود، صندوق فولاد از بحران عبور می‌کند.

نوروزی گفت: براساس لایحه برنامه ششم توسعه، صندوق بازنشستگی فولاد ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پذیرفته شده و این موضوع که قرار بود این صندوق با صندوق تأمین اجتماعی و یا بازنشستگی کشوری ادغام شود منتفی شده است. هم اکنون صندوق بازنشستگی فولاد صندوقی مستقل است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد بیان داشت: همچنین دولت مکلف است در مدت ۳ سال مطالبات صندوق را بپردازد و این تعهد عزم دولت را برای رفع مشکل نشان می‌دهد. همچنین براساس لایحه برنامه ششم این تعهد می‌تواند از طریق خصوصی‌سازی و یا خزانه پرداخت شود، به گونه‌ای که دولت یا بنگاه‌هایی را واگذار کند و یا بخشی از مطالبات صندوق را به شکل نقدی پرداخت کند.

به گفته نوروزی، دولت در مدت ۳ سال این مطالبات را در ردیف بودجه قرار می‌دهد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد درباره تجربه واگذاری بنگاه‌های زیان‌ده که پیش‌تر به برخی از صندوق‌ها انجام شده بود، گفت: این تجربه پیش‌تر هم وجود داشته اما صندوق بازنشستگی فولاد به این موضوع حساس شده است. در برنامه ششم دیده شده که با توافق صندوق‌ها بنگاه‌ها واگذار شود. ما کار خود را شروع کرده‌ایم که کدام بنگاه‌ها مناسب است در سبد سهام ما قرار بگیرد.

نوروزی گفت: قرار است بخشی از مطالبات ۲۴۰ هزار میلیارد ریال (۲۴ هزار میلیارد تومان) به شکل نقدی و بخشی به شکل بنگاه‌ها به صندوق بازنشستگان فولاد داده شود.

وی با اشاره به ارزشمند کردن دفترچه‌های درمان بازنشستگان صندوق فولاد، افزود: درصورتی که منابعی از سوی دولت تأمین شود، امکان این‌که بیمه درمان بازنشستگان به شکلی که پیش‌تر بوده مجدد برقرار و دفترچه آنها ارزشمند شود، وجود دارد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد تأکید کرد، مطالبات مستمری‌بگیر‌ها در سال ۱۳۹۶ به موقع پرداخت می‌شود و کیفیت خدمات درمان ارتقا می‌یابد.

نوروزی اظهار داشت: ما به عنوان نماینده مستمری‌بگیران صندوق را اداره خواهیم کرد تا در بلندمدت مستمری‌ها را پرداخت کنیم. مدیران صندوق برای افزایش شفافیت و بهبود عملکرد صندوق تلاش می‌کنند تا بهترین خدمات را به بازنشستگان ارایه دهند.

وی در پایان از تلاش‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دولت یازدهم و نمایندگان مجلس دهم برای استقلال صندوق بازنشستگی فولاد سپاسگزاری کرد.

هلدینگ صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی یکی از هلدینگ‌های مهم صندوق بازنشستگی کشور است

علی عطار، مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی صنایع شیر ایران وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری نیز در نمایشگاه توانمندی‌های صندوق‌های بازنشستگی پیشران توسعه، گفت: هلدینگ صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی یکی از هلدینگ‌های مهم صندوق بازنشستگی کشور است.

وی درباره کارخانه لبنیات پگاه گفت: کارخانه پگاه در ۱۵ استان کشور فعالیت می‌کنند، اما مراکز پخش و توزیع در همه استان‌های کشور فعال است.

وی با اشاره به این‌که خوشبختانه شرکت پگاه امروز به سوددهی خوبی رسیده است و بیش از ۹۰ درصد این مجموعه سودده هستند.

عطار درباره وابستگی مواد اولیه به خارج از کشور گفت: وابستگی به خارج از کشور نداریم و حتی در دوران تحریم توانستیم با تکیه بر منابع داخلی تولید کنیم.

مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی صنایع شیر ایران پگاه افزود: هم اکنون کارخانه پگاه درصدد تولید شیرهای طعم‌دار، غنی شده، پروبیوتیک، مکمل‌های ورزشی، کره کم‌چرب و برخی از محصولات دیگر است که به‌زودی به بازار عرضه خواهد شد.

عطار درباره بسته‌بندی شیرهای مدت‌دار گفت: از کشور آلمان پاکت‌های بسته بندی برای شیرهای مدت دار وارد می‌کنیم، اما درصدد هستیم از طریق کارخانه «آلومینیم ۱۰۰۰» بتوانیم خودمان این تولید را انجام دهیم.

وی درباره صادرات محصولات پگاه گفت: محصولات این شرکت به کشورهای آسیای میانه، روسیه، عراق و افغانستان صادر می‌شود.

مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی صنایع شیر ایران پگاه با اشاره به این‌که این کارخانه امسال تندیس بر‌ترین نشان ایرانی را دریافت کرده است، گفت: صاحب بر‌ترین برند ملی در کشور هستیم. ذی‌نفعان این شرکت بازنشسته‌ها و به‌طور عام مردم هستند و سود آوری این شرکت به مردم می‌رسد.

عطار همچنین خبر داد: شرکت پگاه در شهر شیراز برای بازنشستگان اقدام به صدور کارت خرید کرده است تا آنان بتوانند با تخفیف قابل توجهی محصولات این کارخانه را بخرند. این تجربه به‌زودی در سایر استان‌های کشور عملیاتی می‌شود.

وی گفت: کارخانه شیر پگاه ۶۰ سال است که محصول برتر به مردم ایران عرضه می‌کند و دارنده ۴۴ نشان ایمنی سلامت است.

عطار سلامت محوری را هدف کارکنان پگاه عنوان و تأکید کرد هیچ نوع ماده نگه‌دارنده‌ای در محصولات این کارخانه به‌کار برده نمی‌شود.

وی درباره مصرف روغن پالم گفت: از روغن پالم در هیچ محصولی از کارخانه پگاه با توجه به منع مصرف پالم از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده نمی‌شود و مردم یقین داشته باشند سلامت آنها با استفاده از این محصولات تضمین می‌شود.

عطار به مردم توصیه کرد، از محصولات پروبیوتیک این شرکت که برای دستگاه گوارش بهتر است استفاده کنند. همچنین شیر غنی شده با ویتامین D می‌تواند نیازهای مردم به این ویتامین را به‌طور روزانه تأمین کند.

همچنین مهدی حامی‌بیگی، مسؤول امور بین‌الملل شرکت پگاه، گفت: هم اکنون از ۱۰شرکت برتر دنیا در زمینه محصولات لبنی با ۶شرکت در حال مذاکره هستیم.

وی گفت: انتقال فناوری از کشورهای توسعه یافته و همچنین استفاده از تجارب ارزشمند بازنشستگان آن کشور‌ها می‌تواند ما را در ارتقایی کیفیت محصولات یاری کند.

حامی بیگی اضافه کرد: هم اکنون همه محصولات برتر لبنی را در ایران تولید می‌کنیم و به لحاظ کیفیت در شرایط قابل قبولی هستیم.

وی گفت: عمده ماشین‌آلات کارخانه از کشورهای آلمان و دانمارک تأمین می‌شود و در تأمین قطعات یدکی به خود کفایی رسیده‌ایم.

حامی بیگی میزان صادرات این کارخانه را در سال گذشته ۴۳ میلیون دلار و برای ۶ ماهه نخست امسال ۴۹ میلیون دلار اعلام کرد.

 

وی که تحصیلات خود را در کشور سویس به پایان رسانده، اما به دلیل علاقه به کشورش ایران بازگشته است، گفت: یکی از ویژگی‌های کارخانه‌های پگاه جوان گرایی است. مدیران این شرکت از جوانان تحصیلکرده هستند که به ارتقای کیفیت تولید می‌اندیشند.