نایب رییس مجلس مقابله با ریزگردها برنامهریزی راهبردی طولانی مدت میطلبد نایبرییس مجلس با بیان اینکه راهحل مشکلات خوزستان ترسیم نقشه و اتخاذ برنامهریزی راهبردی طولانی مدت است، گفت: مشکلات خوزستان تنها با اختصاص بودجه رفع نمیشود. به گزارش خانه ملت، مسعود پزشکیان در خصوص راهحل مقابله با ریزگردها و مشکلات استان خوزستان، گفت: بهطورحتم […]
نایب رییس مجلس
مقابله با ریزگردها برنامهریزی راهبردی طولانی مدت میطلبد
نایبرییس مجلس با بیان اینکه راهحل مشکلات خوزستان ترسیم نقشه و اتخاذ برنامهریزی راهبردی طولانی مدت است، گفت: مشکلات خوزستان تنها با اختصاص بودجه رفع نمیشود.
به گزارش خانه ملت، مسعود پزشکیان در خصوص راهحل مقابله با ریزگردها و مشکلات استان خوزستان، گفت: بهطورحتم کارشناسان محیطزیست و جغرافیای شهری باید به این موضوع ورود کرده و برای مقابله با این موضوع راهحل مناسب اتخاذ کنند، واقعیت آن است که ورود دولت به این موضوع آن هم به صورت ضربالعجلی نمیتواند مشکلات را آن طور که باید و شاید حل کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر هم اندیشی گروههای کارشناسی داخلی، خارجی و بینالمللی برای مقابله با ریزگردها، افزود: در بحث ریزگردها عوامل داخلی و خارجی اثرگذار هستند که در خصوص عوامل داخلی موضوعاتی مانند خشکی تالابها و انتقال آب از سرشاخهها در مدت زمان کوتاه به وجود نیامده بلکه از سالیان گذشته این معضل وجود داشته است.
وی با بیان اینکه مقابله با ریزگردها مبحث کاملاً علمی و کارشناسی است، تصریح کرد: زمانی که برای چارچوبهای طبیعت و محیطزیست ضوابط قانونی رعایت نمیشود، چگونه میتوان انتظار داشت که ریزگردها در کشور کاهش پیدا کند؛ به عنوان مثال تخریب جنگلها، محیطزیست، خاک، چاهها و سدسازیهای بیرویه به افزایش ریزگردها و گردوخاک دامن زده است، از این رو برهم زدن هارمونی و هماهنگی در طبیعت و عدم توجه به محیطزیست مشکلات را صد چندان کرده است.
پزشکیان با اشاره به اینکه مقابله با ریزگردها نیازمند برنامهریزی راهبردی طولانی مدت است، گفت: همه دولتها در مقاطع مختلف باید به این برنامهریزی راهبری و اجرای بندبهبند آن پایبند باشند، البته حاکمیت نیز باید به این موضوع ورود کرده و راهکارهای لازم را اتخاذ کند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اختصاص ردیف بودجه مشکلات موجود در خوزستان را حل نمیکند، تصریح کرد: تا زمانی که نقشه راه مشخصی ترسیم نشود و راهحل علمی ارایه نشود، حتی اگر تمام اعتبارات کشور را هم در این مسیر هزینه کنیم نمیتوان مشکلات را حل کرد بنابراین کارشناسان باید به صورت علمی این موضوع را بررسی کرده و راهکار مقطعی ارایه ندهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.