درآمد مالیاتی برخی استانها بیش از میانگین کشوری افزایش یافته است نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی از افزایش درآمد مالیاتی برخی استانها بیش از میانگین کشوری انتقاد کرد. به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی که به عنوان مخالف کلیات لایحه بودجه ۹۶ در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) سخن میگفت، اظهار کرد: طبق […]
درآمد مالیاتی برخی استانها بیش از میانگین کشوری افزایش یافته است
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی از افزایش درآمد مالیاتی برخی استانها بیش از میانگین کشوری انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی که به عنوان مخالف کلیات لایحه بودجه ۹۶ در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) سخن میگفت، اظهار کرد: طبق آییننامه داخلی مجلس اگر کلیات بودجه تصویب نشود برخلاف سایر طرحها و لوایح که از دستور کار خارج میشود بودجه به کمیسیون تلفیق برمیگردد. بنابراین رأی مخالف به کلیات لایحه بودجه به معنی حذف بودجه نیست. بلکه من معتقدم مواردی است که باید در کمیسیون تلفیق اصلاح شود که امکان اصلاح در صحن علنی مجلس را ندارد.
وی افزود: منابعی که توسط مجلس در سنوات گذشته برای آموزش و پرورش پیشبینی شده بود ۲۰۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده که این کاهش توزیع شده است اما این رفتار با آموزش و پرورش اصلاً رفتار درستی نیست.
فرهنگی اظهار کرد: در گزارش بودجه ۹۶ شاهد ایجاد بدهکاری بدون تعیین تکلیف، اختصاص ۳۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق برای تأمین منابع و افزایش منابع استانی هستیم که امر معقولی نیست.
نماینده مردم تبریز در مجلس گزارش داد: در این استان ۱۷ استان با رشد درآمد مالیاتی بیش از میانگین کشوری مواجه شدند مگر چه رشدی در اقتصاد به وجود آمده که توجیه کننده این افزایش باشد. باید توجه کنیم که اصناف به خاطر فشارهای مالیاتی کسب و کارشان را تعطیل کردهاند. در این شرایط رشد مالیاتی ۱۷ استان کشور بیش از ۱۰ درصد رشد میانگین کشور است. لذا معتقدیم کلیات بودجه باید برگردد تا میانگین مالیاتی این استانها اصلاح شود.
فرهنگی در پایان با بیان اینکه در برخی از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۹۶ احکام برنامه ششم دیده نشده، اضافه کرد: مشخصاً در بخش کشاورزی، آموزش و پرورش، آموزش عالی، محیط زست و آب برخی احکام لحاظ نشده که این به ویژه برای سال اول برنامه ششم مناسب نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.