مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق(توانیر)، گفت: تابلو برق آزاد، امکان تحویل بدون محدودیت برق را در بورس انرژی برای عرضهکنندگان و خریداران فراهم کرده است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از توانیر، مصطفی رجبیمشهدی؛ با اشاره به راهاندازی تابلو برق آزاد از سال ۱۴۰۳ گفت: در ۱۴ مگاپروژه طراحی شده برای […]
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق(توانیر)، گفت: تابلو برق آزاد، امکان تحویل بدون محدودیت برق را در بورس انرژی برای عرضهکنندگان و خریداران فراهم کرده است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از توانیر، مصطفی رجبیمشهدی؛ با اشاره به راهاندازی تابلو برق آزاد از سال ۱۴۰۳ گفت: در ۱۴ مگاپروژه طراحی شده برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴، پیشبینی شده که همه کسانی که نیروگاه مقیاس کوچک یا مقیاس بزرگ احداث کنند، میتوانند از طریق تابلوی برق آزاد، برق خود را عرضه کنند. وی افزود: در سمت خریدار هم هیچ محدودیتی وجود ندارد و کسانی که شبکه برق نتواند نیاز آنها را تأمین کند، میتوانند از طریق تابلوی برق آزاد، برق مورد نیاز را خریداری کنند. مدیرعامل توانیر، با بیان اینکه تاکنون ۷۸۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی برای عرضه در تابلوی بازار آزاد ثبت نام کردهاند، گفت: امید میرود تا تابستان این ظرفیت بیشتر شود و به کسانی که به ویژه در ساعات اوج مصرف نیاز به استفاده از برق بیشتری دارند، این شیوه خدمترسانی بهتری کند.
صرفهجویی ۵۰ میلیون مترمکعب گاز در روز با کاهش ۲درجهای دما
رجبیمشهدی؛ همچنین با تأکید بر لزوم همراهی عموم شهروندان با پویش دودرجه کمتر، اظهار داشت: مشکل اساسی که ما هر سال در ماههای سرد سال با آن مواجه میشویم این است که به دلیل سردی و برودت هوا، مصرف گاز در بخشهای خانگی و تجاری افزایش قابلتوجهی مییابد و در نتیجه سوخت گاز تحویلی به نیروگاهها محدود میشود. بنابراین ما مجبور خواهیم شد از سوخت دوم و سوخت مایع در نیروگاهها استفاده کنیم. قطعاً مشارکت مردم در پویش دودرجه کمتر میتواند کاهش مصرف گاز قابلتوجهی به دنبال داشته باشد و میزان تحویلی گاز به نیروگاهها و صنایع را افزایش دهد. وی افزود: براساس برآورد کارشناسان، با کاهش دودرجهای دمای محیط کار و منزل، معادل تولید دو فاز میدان گازی پارسجنوبی که ۵۰ میلیون مترمکعب گاز در روز است، صرفهجویی میشود. با این صرفهجویی میتوان مشکل برق و گاز واحدهای صنعتی را برطرف کرد. بنابراین از همه هموطنان عزیز تقاضا میکنم با پیوستن به این پویش کمک کنند تا چرخ تولید در کشور از حرکت نایستد و واحدهای صنعتی بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. مدیرعامل توانیر، درخصوص برنامهریزیهای انجام شده برای اوج بار سال آینده نیز، گفت: اجرای ۱۴ مگاپروژه برای این است که میزان محدودیتهای برق در بخشهای مختلف از جمله بخش خانگی کمتر شود. هدفگذاری در برنامه ۱۴ مگاپروژه این است که سال آینده ظرفیت تولید افزایش یابد و علاوه بر آن اقدامات مدیریت مصرف با مشارکت استانها هموارتر شود.
دیدگاه بسته شده است.