تسهیلات رونق تولید از ۱۵ هزار میلیارد تومان گذشت

تسهیلات رونق تولید از ۱۵ هزار میلیارد تومان گذشت براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای اجرای طرح رونق تولید تاکنون بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بیش از ۲۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی تسهیلات پرداخت شده است. به گزارش ایسنا، بیش از ۱۵ هزارو۶۸۲ میلیارد […]

تسهیلات رونق تولید از ۱۵ هزار میلیارد تومان گذشت

براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای اجرای طرح رونق تولید تاکنون بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بیش از ۲۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی تسهیلات پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، بیش از ۱۵ هزارو۶۸۲ میلیارد و ۹۶۶ میلیون تومان تسهیلات رونق تولید به ۲۲ هزار و ۸۹۳ واحد صنعتی و کشاورزی سراسر کشور تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است که از این تعداد ۱۰ هزار و ۷۰۴ واحد از طریق بانک و ۱۲ هزار و ۱۸۹ واحد از طریق فرایند رونق تولید تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کرده‌اند.

همچنین از مجموع ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده تا به امروز حدود ۶۹۵۷ میلیارد و ۶۹۶ میلیون تومان از طریق مستقیم بانک‌ها و ۸۷۲۵ میلیارد و ۲۶۹ میلیون تومان از طریق فرایند رونق تولید پرداخت شده است.

همچنین استان‌های مازندران با ۹۸۷ واحد، اصفهان با ۹۶۵ واحد، گیلان با ۷۶۸ واحد و سمنان با ۷۰۸ واحد به ترتیب بیش‌ترین میزان دریافت تسهیلات رونق تولید را به خود اختصاص دادند و مناطق آزاد با ۳۲ واحد دریافت‌کننده در انتهای جدول دریافت تسهیلات قرار گرفت.

کل واحدهای نظارت و رصد شده نیز ۲۹۹۹ واحد بود که مجموع مبلغ دریافتی این تعداد واحد ۲۹۹۶ میلیارد و ۱۴۹ میلیون تومان بوده است.

بانک‌های عامل اعطاکننده تسهیلات رونق تولید نیز شامل بانک‌های آینده، انصار، پاسارگاد، پست بانک، رفاه کارگران، سپه، سینا، صادرات، صنعت و معدن، تجارت، توسعه صادرات، توسعه تعاون، کشاورزی، ملت هستن و همچنین خدمات خود را ارایه می‌کنند که در این میان بانک کشاورزی تسهیلات رونق تولید را به ۲۳۹۵ واحد، بانک ملی به ۱۷۵۰ واحد بانک صادرات به ۱۶۴۳ واحد، ملت به ۱۵۴۶ واحد، تجارت به ۱۱۶۹ واحد و بانک صنعت و معدن به ۵۸۹ واحد پرداخت کردند و به ترتیب در جدول بانک‌هایی که بیش‌ترین پرداخت تسهیلات را داشتند جای دارند و این در حالی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت با در اختیار داشتن ۴۶ درصد درخواست تسهیلات طرح رونق تولید ۷۵ درصد مبلغ تسهیلات را به خود اختصاص داد.

 

تمام این آمار در حالی است که گرچه برخی صنایع و تولیدی‌هایی که نسبت به دیگر واحد‌ها بازگشت سرمایه و بهره‌وری سریع‌تری داشتند از این تسهیلات منتفع شدند اما گفت‌وگو با اغلب تولیدکنندگان استفاده‌کننده از این تسهیلات آن را به واسطه بالا بودن سود بانکی و حجم مالی نه چندان زیادی که دارد چاره‌ساز ندانستند.