محققان هشدار میدهند مصرف کره ریسک دیابت را دو برابر افزایش میدهد طبق یافتههای تحقیقاتی، مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت میشود. به گزارش مهر، یافتههای تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاههاروارد نشان میدهد افرادی که روزی ۱۲ گرم کره مصرف میکنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند. چربی اشباع شده حیوانی […]
محققان هشدار میدهند
مصرف کره ریسک دیابت را دو برابر افزایش میدهد
طبق یافتههای تحقیقاتی، مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت میشود.
به گزارش مهر، یافتههای تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاههاروارد نشان میدهد افرادی که روزی ۱۲ گرم کره مصرف میکنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.
چربی اشباع شده حیوانی نظیر کره و پنیر سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده و چربیهای ترانس هستند، از اینرو مصرف این چربیها موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ میشود در حالیکه مصرف ماست پرچرب با کاهش این ریسک مرتبط است.
در حالیکه رژیمهای غذایی گیاهی مملو از حبوبات، غلات سبوسدار، میوهها، سبزیجات و مغزیجات آجیلی بیش از غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده برای سلامت مفید هستند.
محققان تأکید میکنند که رژیم غذایی مدیترانهای که سرشار از میوه و سبزیجات تازه، پروتئینهای کم چرب، چربیهای سالم نظیر روغن زیتون بوده و مقدار قند تصفیه شده و چربیهای اشباع شده در آن کم است، برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مزمن بهخصوص دیابت نوع۲ سودمند هستند.
در مطالعه جدید تیم تحقیق دادههای ۳۳۴۹ شرکتکننده سالم و بدون دیابت، اما در معرض ریسک بالای بیماری قلبی-عروقی، را مورد بررسی قراردادند. بعد از ۴٫۵ سال پیگیری این افراد، ۲۶۶ شرکتکننده مبتلا به دیابت شده بودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.