دو نشان زرین به بانک صادرات ایران اعطا شد

دو نشان زرین به بانک صادرات ایران اعطا شد دو نشان زرین و یک لوح سپاس اجلاس استقامت ملی در تولید و خدمات به بانک صادرات ایران اعطاء شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، «پانزدهمین اجلاس استقامت ملی در تولید و خدمات» که با حضور شریعتمداری، معاون اجرایی رییس‌جمهور برگزار شد، بانک صادرات ایران را شایسته دریافت […]

دو نشان زرین به بانک صادرات ایران اعطا شد

دو نشان زرین و یک لوح سپاس اجلاس استقامت ملی در تولید و خدمات به بانک صادرات ایران اعطاء شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، «پانزدهمین اجلاس استقامت ملی در تولید و خدمات» که با حضور شریعتمداری، معاون اجرایی رییس‌جمهور برگزار شد، بانک صادرات ایران را شایسته دریافت نشان زرین در حمایت از تولید و خدمات، گواهینامه مبارزه با پولشویی، بر‌‌ترین روابط عمومی خلاق و دانش محور و لوح سپاس مدیر حافظ منافع ملی و خردمند در عرصه صنعت و تجارت تشخیص داد.

در آیین یاد شده از معتبر‌‌ترین شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی که در عرصه کارآفرینی و تولید تأثیر‌گذار بوده‌اند و همچنین فعالان حوزه سرمایه‌گذاری و کسب و کارهای با کیفیت استاندارد تجلیل به عمل آمد و پیرامون تعامل بیش‌تر نهادهای دولتی با بخش خصوصی و نیز بهره‌گیری هرچه بیش‌تر از سرمایه‌های بومی در راستای رونق و رشد اقتصادی بحث و تبادل نظر شد.

معاون اجرایی رییس‌جمهور در سخنانی در این اجلاس ضمن مهم شمردن خدمات بانک‌ها و کارکنان آنها در عین ارایه خدمات گسترده از آنها به عنوان مظلوم‌‌ترین سازمان‌ها یاد کرد.

وی با اشاره به پیگیری پرداخت بدهی‌های دولت به شرکت‌های دولتی، تازه خصوصی شده و خصوصی اظهار امیدواری کرد که با پرداخت بخشی از این بدهی‌ها، مشکلات پیش روی شرکت‌ها و بانک‌ها کاهش پیدا کند.

شریعتمداری همچنین توجه بیش‌تر به بخش خصوصی و خروج هرچه سریعتر دولت از بنگاهداری را از عوامل مهم رونق و فعال‌سازی تمامی بخش‌های اقتصادی در کشور برشمرد.

براساس این گزارش؛ تکریم از پیشتازان عزت و استقلال جامعه، ارایه الگوهای موفق کارآفرین در سطح ملی، تبیین راهکارهای اجرایی ارتقادهنده شرکت‌های تولیدی و خدماتی که از جمله برندهای معتبر در عرصه ملی و جهانی می‌باشند جزو اهداف تعیین شده برگزاری این اجلاس بود.

 

همچنین افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان از سطح اعتبار، کیفیت، سلامت، کارآمدی محصول و خدمات و نیز برابری محصولات داخلی با دیگر محصولات و خدمات خارجی و مطابقت آن با استانداردهای بین‌المللی روز دنیا مورد نظر جدی برگزارکنندگان اجلاس بود، که در نهایت منجر به تقویت جایگاه شرکت‌های تولید کننده داخلی و کسب بازارهای بیش‌تر بین‌المللی خواهد است.