مدیرعامل سازمان اموال تملیکی مهمترین روش عرضه سازمان اموال تملیکی مزایده است شهره حقی- دلیری، مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: سازمان اموال تملیکی روشهای مختلفی برای عرضه و فروش کالا دارد، اما باید به این اصل اشاره کرد که مهمترین روش برای عرضه اموال بر مبنای «مزایده» صورت میگیرد. به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده امین دلیری […]
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی
مهمترین روش عرضه سازمان اموال تملیکی مزایده است
شهره حقی- دلیری، مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: سازمان اموال تملیکی روشهای مختلفی برای عرضه و فروش کالا دارد، اما باید به این اصل اشاره کرد که مهمترین روش برای عرضه اموال بر مبنای «مزایده» صورت میگیرد.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده امین دلیری تصریح کرد: مزایده یک روش کاملاً مشخص و تعریف شده است. در اینباره اولین اقدامی که سازمان باید انجام دهد این است که همه کالاها اعم از منقول و غیرمنقول را در مزایده قرار دهد، این روش به دلیل شفافسازی که برای همه متقاضیان ایجاد کرده و یک فرصت کاملاً مساوی را فراهم میکند بسیار مورد توجه است.
وی افزود: در این میان بعد از مزایده روشهای دیگری هم وجود دارد، که به آن تهاتر بین خلف میگوییم که این مورد مربوط به کالاهای خاصی است.
دلیری اضافه کرد: روش بعدی «حراج» است. در این میان باید به این موضوع اشاره کرد که بیشتر کالاهای این سازمان از راه مزایده الکترونیکی عرضه و به فروش میروند، زیرا دارای بیشترین ضریب شفافیت است.
وی ادامه داد: اما سازمان اموال تملیکی برای روند کیفی در جهت ایجاد سامانههای زیادی اقدام کرده است که از آن جمله میتوان به هوشمندسازی سیستمهای فرایند فروش اشاره کرد.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی اضافه کرد: در این خصوص، سازمان در جهت ایجاد مزایده الکترونیکی برای اموال منقول و مزایده الکترونیکی از نیمه دوم سال ۹۴ اقدام کرد که به ایجاد فضای امنی برای خرید و فروش کالاها و اموالی منجر شده است، که گامی بلند در جهت تقویت شفافیت است.
وی با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی به عنوان مباشر در دولت و حتی حکومت یک سازمان حاکمیتی است و همه اموالی که در اختیار این سازمان قرار میگیرد باید به نحو احسن و خوب و شفاف مورد عرضه یا تعیین تکلیف قرار گیرد، گفت: در این مدت با توجه به ماده ۵۵ و ۵۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دولت مکلف بود که آییننامهای را در جهت یک دستورالعمل تصویب کند که این آییننامه تصویب و ابلاغ شد. در چهارچوب این آییننامه سه وظیفه برای سازمان اموال تملیکی مشخص شد، اقدام به صادرات مجدد کالاهای بادوام، توانایى عرضه کالاهایی که مشابه داخلی ندارد و به تولید داخلی آسیب نمیزند، امحای کالاهایی که مصرف انسانی ندارد یا برای سلامت جامعه مضر است
وی افزود: رویکرد سازمان اموال تملیکی براساس صادرات و عرضه کالا است که جزییات آن در آییننامه بررسی شده است. در آییننامه دستورالعمل مربوط به امحا و روشهای امحا هم مشخص شده و آماده تصویب است. مواردی که ذکر شد را برای روانسازی و شفافیت عملکرد سازمان انجام دادهایم و در حال حاضر موارد گفته شده را برای اجرا شدن به روزنامهها ابلاغ خواهیم کرد، که مورد ابلاغ به روزنامهها در جوار اعمال دیگر در حال انجام است تا سرعت کار را در جهت تعیین تکلیف اموال بیشتر کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.