عضو هیئت رئیسه مجلس

ناترازی انرژی مانع توسعه صنایع شده است

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه وضعیت ناترازی انرژی مانع توسعه صنایع شده است، گفت: برخی کشور‌‌ها هنوز از زغال‌سنگ استفاده می‌کنند برای اینکه به سبد انرژی معتقدند اما ما همه چیز را تک‌محصولی کردیم.  به گزارش مناقصه‌مزایده، مجتبی یوسفی؛ در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت خوزستان در اهواز، […]

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه وضعیت ناترازی انرژی مانع توسعه صنایع شده است، گفت: برخی کشور‌‌ها هنوز از زغال‌سنگ استفاده می‌کنند برای اینکه به سبد انرژی معتقدند اما ما همه چیز را تک‌محصولی کردیم.  به گزارش مناقصه‌مزایده، مجتبی یوسفی؛ در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت خوزستان در اهواز، با اشاره به هدف‌گذاری رشد هشت درصدی در پایان برنامه هفتم‌ توسعه، افزود: یکی از پایه‌های این رشد صنعت نفت و گاز است. وی با اشاره به مواد ۱۴ و ۱۵ برنامه هفتم در راستای تأمین مالی برای توسعه این صنعت، گفت: تا پایان برنامه هفتم باید به تولید ۴٫۵ میلیون بشکه نفت برسیم. نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، به پیش‌بینی سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری طی پنج سال در صنعت نفت و گاز اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در این زمینه منجر به رشد اقتصادی و کارآمد شدن شرکت‌ها می‌شود. یوسفی؛ با بیان اینکه حدود ۱۶۰ هزار نفر در وزارت نفت شاغل هستند، توضیح داد: از این تعداد ۱۴۰ هزار نفر رسمی نیستند و لازم‌ است که معیشت این افراد که اغلب در دورافتاده‌‌‌ترین نقاط در حال کار هستند مورد توجه قرار گیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وجود ۲۳ پتروشیمی در استان با تولید ۱۹٫۵ میلیون تن محصول خام‌ و نیمه‌خام خاطرنشان‌ کرد: تنها ۳۵۰ هزار تن از این تولید به محصولات نهایی تبدیل می‌شود. وی بیان‌ کرد: به منظور جلوگیری از خام‌فروشی، بخشی از تولیدات پتروشیمی باید خارج از بورس برای تولید محصول نهایی مورد استفاده قرار گیرد تا علاوه بر ارزآوری، به ایجاد اشتغال منجر شود.

جمع‌آوری گازهای فلر «بیدبلند» و «مارون» تا پایان ۱۴۰۴

حجت‌الاسلام نصرا… پژمان‌فر؛ رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یکی از موضوعات و تکالیف قانونی، بحث جمع‌آوری گازهای فلر‌‌هاست که براساس زمان‌بندی تعیین شده در دو هفته قبل، تا پایان سال ۱۴۰۴ تمامی گازهای فلر بیدبلند و مارون جمع‌آوری خواهد شد. وی افزود: باید در مارون ۳٫۵ میلیون فوت مکعب و در بیدبلند ۱۰ میلیون مترمکعب گازهای فلر جمع‌آوری شود که باید این کار به سرعت به نتیجه برسد. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروز نفت، ثروتی است که باید از آن به خوبی استفاده شود تا زیرساخت‌های لازم فراهم شود. در این راستا باید این صنعت به‌روز شود و این کار امری ضروری است. پژمان‌فر؛ عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم از مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحب‌نظر در این زمینه استفاده کنیم. وی بیان کرد: جریانی به شدت در حال تلاش است تا صنعت نفت ایران را به ویژه در مناطقی مانند خوزستان به‌عنوان یک تهدید نشان دهد که باید به این مسئله توجه شود. هر چند نفت مشکلاتی دارد اما فرصتی برای ماست. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، گفت: امروزه برخی سیاه‌نمایی‌‌‌ها و بی‌دقتی‌‌‌ها و ارائه گزارش‌‌‌ها و اخبار تقطیع شده از داخل صنعت، آسیب وارد می‌کند که باید مراقبت شود.

خوزستان هزینه استخراج آن را می‌دهد

همچنین مصطفی مطورزاده؛ رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان ‌اینکه نفت متعلق به همه ایران است اما هزینه استخراج آن را خوزستان می‌دهد، گفت: این استان نباید به‌تنهایی بار را به دوش بکشد، آلودگی زیست‌محیطی، آب و خاک از جمله هزینه‌هایی است که خوزستانی‌‌ها پرداخت می‌کنند. مطورزاده؛ افزود: زیرساخت‌های استان به دلیل استفاده مجموعه‌های نفتی به سرعت تخریب می‌شود. وی تأکید کرد: مطالبه ما این است که مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ نفتی مستقر در استان به همین استان تخصیص یابد؛ این مطالبه به حق است و باید گرفته شود.