مدیرعامل شرکت آبفای کشور گزینه ترک تشریفات مناقصه پروژههای آبی روی میز وزارت نیرو رفت تعامل صنعت آب ایران با آلمان خارج از مناقصه مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به دستاوردهای کشور آلمان در حوزه آب، ایران تمایل زیادی برای افزایش همکاریهای خود با این کشور دارد تا جایی […]
مدیرعامل شرکت آبفای کشور
گزینه ترک تشریفات مناقصه پروژههای آبی روی میز وزارت نیرو رفت
تعامل صنعت آب ایران با آلمان خارج از مناقصه
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به دستاوردهای کشور آلمان در حوزه آب، ایران تمایل زیادی برای افزایش همکاریهای خود با این کشور دارد تا جایی که حتی پیشنهاد تعریف پروژه با ترک مناقصه در وزارت نیرو نیز داده شده است.
به گزارش ایسنا، حمیدرضاجانباز در هشتمین گردهمایی مشترک ایران و ایالت «نوردراینوستفالن» آلمان، یکی از مشکلات ایران در حوزه مسایل آبی را تأمین سرمایه و منابع مالی دانست و اظهار کرد: با توجه به تجارب بسیار خوب شرکت آبفا در تنوعبخشی به منابع مالی و استفاده از امکانات بخش خصوصی اعلام آمادگی میکنیم که با شرکتهای آلمانی بتوانیم وارد پروژههای مشترکی شویم.
وی با بیان اینکه برای این مسأله استانداردهای متعددی در وزارت نیرو تعریف شده است، عنوان کرد: با توجه به این استانداردها میتوان گفت که شرایط برای هر دو طرف بسیار مطلوب خواهد بود.
مدیرعامل آبفای کشور با بیان اینکه فضای پسابرجام فرصت مناسبی برای ارتباط مستقیم کارشناسان ایران و آلمان برای تبادل اطلاعات، استفاده از فناوریهای روز و تعریف بازار و کار مشترک است، بیان کرد: بخش عمده دستاوردهای ایران در بخشهای پمپسازی، برق، ژنراتورها، شیرآلات، لولهها و… با تبادل اطلاعات و فناوری با خارجیها به ویژه آلمانها در سالهای گذشته حاصل شده و امروز کشور به خودکفایی ۹۵ درصدی در بخش تجهیزات و تأسیسات آب و فاضلاب رسیده است.
جانباز ادامه داد: اکنون صنعت آب ایران در زمینه ابزار دقیق از خارجیها بهره میگیرد که آن هم با توسعه ارتباطات با دیگر کشورهای صاحب نام در این عرصه تأمین میشود.
وی با بیان اینکه امروز با وجود همه پیشرفتها در زمینه پروژههای زیستمحیطی به ویژه طرحهای فاضلاب، استفاده از فناوریهای سازگارتر با محیطزیست و با بهرهوری بالاتر را نیاز داریم، تصریح کرد: توسعه کار در بخشهای آب و فاضلاب میتواند صلح، آرامش، سلامت و بهبود کیفیت زندگی در جامعه را به دنبال داشته باشد و هدف اصلی از برگزاری این نشست مشترک، برقراری ارتباط بیواسطه بخشهای خصوصی ایران و آلمان است.
به گفته مدیرعامل آبفای کشور، در زمینهی پروژههای زیستمحیطی توجه زیادی به بحث دانش و تکنولوژی شده است اما با این وجود ایران همچنان نیازمند بهکارگیری تکنولوژیهای سازگارتر با محیطزیست و راندمان بالاتر در این زمینه است.
جانباز با اشاره به ارتباط دیرینه دو کشور ایران و آلمان، گفت: طی سالهای گذشته ایران توانسته در زمینه تجهیزات و ماشینآلات و همچنین جذب بخش خصوصی اقدامات خوبی را انجام دهد، اما این بدین معنا نیست که در حال حاضر از کسب تکنولوژیهای دیگر بینیاز شدهایم.
به گفته وی، با توجه به چالشهای پیش آمده در بخش آب شاهد خشکسالیهای دامنهدار در کشور هستیم، لذا طراحی و اجرای خطوط انتقال، استفاده از ابزار دقیق، استفاده از تکنولوژی برای بازچرخانی آب و موارد دیگر در این مسأله نشان میدهد که برخلاف پیشرفتهای صورت گرفته ایران در حوزه آب لازم است که همچنان به دنبال کسب تکنولوژی باشیم.
مدیرعامل آبفای کشور اظهار کرد: در شرایط فعلی لازم است که با شرکتهای آلمانی وارد تبادل اطلاعات شویم بهطوری که بتوانیم از تکنولوژیهای روز این شرکتها استفاده و اقدام به تشکیل بازار مشترک کنیم.
۹۹ درصد جمعیت شهری زیر پوشش آب آشامیدنی سالم
در ادامه این همایش قائممقام وزیر نیرو گفت: براساس آخرین آمار ارایه شده ۹۹٫۴ درصد جمعیت شهری زیر پوشش آب آشامیدنی سالم و بهداشتی براساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی WHO هستند.
ستار محمودی، پیشنهاد تشکیل دبیرخانهای با حضور ایران و کشور آلمان داد و اظهار کرد: انتظار میرود که در این دبیرخانه علاوه بر برگزاری نشستهای تخصصی و آموزشی به تعریف پروژههایی که نقشآفرین آن بخش خصوصی دو کشور باشد توجه شود.
به گفته وی، ایجاد این ارتباطات میتواند موضوع افزایش همکاری اقتصادی و تبادل تجربیات بین دو کشور باشد. همچنین با توجه به سابقه همکاری ایران و آلمان میتوان این کشور را یک شریک خوب در حوزه آب دانست.
قائم مقام وزیر نیرو ادامه داد: ما در زمینه سرمایهگذاری و انتقال تکنولوژی با آلمان به عنوان یک خطمشی بلندمدت نگاه خواهیم کرد بر همین اساس باید از هماکنون بتوانیم در حوزه محیطزیست، آب و فاضلاب گامهای محکمتری برداریم.
محمودی با اشاره به شرایط خاص آب و هوایی ایران، توضیح داد: این شرایط موجب شد تا ایران بتواند در زمینههای آب و فاضلاب به عنوان یک کشور که به مسأله بهداشت و محیطزیست توجه ویژه دارد شناخته شود.
وی با اشاره به شرایط آبرسانی روستایی در ایران، گفت: از زمانی که شرکتهای آب و فاضلاب فعالیت خود را آغاز کردهاند شاهد افزایش شاخص در این حوزه بودهایم بهطوری که در حال حاضر شاخص آبرسانی روستایی از مرز ۸۰ درصد گذشته است.
قائممقام وزیر نیرو با اشاره به همکاریهای ایران با کشور آلمان در سالهای گذشته، اظهار کرد: تاکنون همکاریهای خوبی با این کشور داشتهایم، اما قدیمیترین و پیشرفتهترین نوع همکاری با ایالت وستفالن بوده است که امیدواریم از این به بعد شرایط به نحو بهتری پیش رود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.