وزیر صمت خواستار شد

ورود شرکت‌های برتر در رفع ناترازی انرژی صنایع

محمد قره‌داغلی -وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، گفت: امروز بخش‌های مختلف تولید اعم از صنعت، تجارت و شهرک‌های صنعتی با مشکل ناترازی انرژی مواجه هستند و انتظار داریم شرکت‌های برتر برای ایجاد نیروگاه‌ها و رفع ناترازی انرژی در صنعت ورود کنند. به گزارش مناقصه‌مزایده سیدمحمد اتابک؛ در بیست‌وهفتمین دوره انتخاب شرکت‌های برتر ایران، اظهار داشت: ظرفیت انرژی خورشیدی […]

محمد قره‌داغلی -وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، گفت: امروز بخش‌های مختلف تولید اعم از صنعت، تجارت و شهرک‌های صنعتی با مشکل ناترازی انرژی مواجه هستند و انتظار داریم شرکت‌های برتر برای ایجاد نیروگاه‌ها و رفع ناترازی انرژی در صنعت ورود کنند. به گزارش مناقصه‌مزایده سیدمحمد اتابک؛ در بیست‌وهفتمین دوره انتخاب شرکت‌های برتر ایران، اظهار داشت: ظرفیت انرژی خورشیدی در بسیاری از استان‌‌ها وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت در رفع ناترازی انرژی بهره گرفت. وی خواستار آن شد که شرکت‌های برتر کشور موضوع رفع ناترازی انرژی را به نتیجه برسانند. وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، با بیان اینکه ۴۰ درصد تولید ناخالص ملی در ۱۰۰ شرکت برتر به دست می‌آید، گفت: این شرکت‌ها دارای امکانات خوبی هستند که نیاز است صنعت را در این مقطع همراهی کنند. وی انتخاب و معرفی شرکت‌های برتر را یک رویداد مهم در حوزه تجاری و صنعتی عنوان کرد و گفت:‌ آنچه برای کشور اهمیت دارد، شفافیت و ایجاد رقابت در بین شرکت هاست به‌طوری که طبقه‌بندی منجر به شفاف‌سازی در دوران مختلف و ارتقای وضعیت شرکت‌ها شده است. اتابک؛ عنوان کرد: ۲۷ دوره همایش معرفی شرکت‌های برتر برگزار شده که تأثیر خوبی در تصمیم‌گیری و وضعیت شرکت‌ها داشته است؛ این رویداد نمای شفافی از وضعیت سوددهی و سرمایه‌گذاری شرکت‌ها بیان می‌کند و شاخص‌های صنعت و تجارت را نشان می‌دهد. وزیر صمت، یادآور شد: در برخی سال‌ها جای بنگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خالی بود که امسال شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در طبقه‌بندی شرکت‌های برتر قرار گرفته‌اند. وی با بیان اینکه خصوصی‌سازی باید هر چه بیشتر باید در اولویت قرار گیرد، گفت: پررنگ‌تر شدن شرکت‌های خصوصی در این رویداد مهم است؛ امسال تصویری از رشد سرمایه در بیشتر بنگاه‌ها به نمایش درآمد که سهام آن‌ها به بانک‌ها اختصاص دارد. وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، بیان کرد: در گذشته کارهای عمرانی با کمک مستقیم بانک‌ها انجام می‌شد و بسیاری از بزرگراه‌ها و تأسیسات صنعتی نتیجه همدلی بنگاه‌ها و بانک هاست، بانک‌ها تأثیر بسیار زیادی در توسعه داشته‌اند همچنین امروز سهم بانک‌ها در سرمایه‌گذاری بالاست. وی با اشاره به وظایف سازمان مدیریت صنعتی، گفت: این سازمان سه وظیفه ذاتی دارد که یکی از مهم‌ترین وظایف آن، تربیت مدیران است، توقع داریم در راستای دیداری که در شهریورماه اعضای هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب داشته‌اند، برای تربیت جوانان و مدیران تلاش شود، باید در طول برنامه هفتم توسعه هزار مدیر با شایستگی تربیت و انتخاب شود. اتابک؛ ابراز داشت: اکنون مدیران با تجربه‌ای در شرکت‌ها هستند که شرایط سخت تورم را درک کرده‌اند و باید از تجربه‌های آن‌ها استفاده کرد تا در هیچ صنعتی دچار خلأ مدیریتی و کمبود نشویم. وی ابراز امیدواری کرد که این وظیفه مهم به‌گونه‌ای انجام شود که آینده کشور به همت مدیران با تجربه و کفایت ساخته شود. وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، با بیان اینکه راهکار مدیریت سهام عدالت توسط دستگاه‌های تخصصی خوب است، گفت: در یک تا دو سال اخیر سهام به شرکت‌های غیرتخصصی واگذار شده بود که این امر مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ باید شرایط هموار شود تا سهام به دستگاه‌های تخصصی بسپاریم تا طرح‌های ملی به نتیجه برسد.

شفافیت عامل جلب سرمایه‌گذار

در ادامه، فرشاد مقیمی؛ رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، اظهار داشت: شفافیت یکی از اهداف مهم و اصلی در حوزه نظام‌های رتبه‌بندی دنیاست که در بسیاری از کتاب‌های مدیریتی به آن پرداخته شده است. وی با اشاره به اینکه ۲۷ سال است شرکت‌های برتر رتبه‌بندی می‌شوند، گفت: محور اصلی این همایش رتبه‌بندی است؛ یکی از اهداف مهم و اصلی که در حوزه حساب‌های رتبه‌بندی در دنیا به آن پرداخته می‌شود بحث شفافیت است. رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، با بیان اینکه این سازمان بزرگ‌ترین سازمان توسعه‌ای کشور است، گفت: سه محور اساسی، وظیفه این سازمان است که با نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی و کسب‌وکار‌ها می‌توانم شرایط بهتر را فراهم کنیم. مقیمی؛ عنوان کرد: توسعه فناوری با به‌کارگیری فناوری و استفاده از هوش‌مصنوعی نیز از دیگر وظایف است که به حوزه سخت‌افزار تجهیزات و زیرساخت‌های بنگاه‌ها و کسب‌وکارهای اقتصادی و نرم‌افزار‌ها می‌پردازد. وی با اشاره به اینکه فناوری‌های نوین در کسب‌وکار‌ها یک عامل کلیدی است، گفت: بنگاه‌هایی که از فناوری‌های نوین استفاده می‌کنند در مقابل با بنگاه‌هایی که از این فناوری‌های استفاده نمی‌کنند، ارزش برندشان افزایش پیدا می‌کند. مقیمی؛ افزود: موضوع توسعه کاربردهای هوشمند‌سازی و استفاده از هوش‌مصنوعی منجر به پیش‌بینی پذیر بودن آینده بنگاه‌ها در حوزه عرضه، تقاضا و تأمین مواد اولیه و لجستیک می‌شود. وی با اشاره به اینکه از ظرفیت تمام بنگاه‌ها و شرکت‌های خدماتی استفاده می‌کنیم، گفت: باید بنگاه‌هایی که از ظرفیت فناوری‌ها و بحث نوسازی تجهیزات استفاده کرده‌اند در بحث ارزیابی مورد توجه بیشتری قرار گیرند.