رییس شورای تأمین دام زنده عرضه گوشت ۳ برابر شد طبق گفته رییس شورای تأمین دام زنده با آنکه ورود لاشه گوسفندی گرم به تهران ۳ برابر شده، اما قیمتها تغییر چشمگیری نداشته است چرا که دلالان اجازه کاهش قیمت را نمیدهند. به گزارش فارس، بحث تأمین گوشت قرمز در پایتخت طی یکی دو ماه […]
رییس شورای تأمین دام زنده
عرضه گوشت ۳ برابر شد
طبق گفته رییس شورای تأمین دام زنده با آنکه ورود لاشه گوسفندی گرم به تهران ۳ برابر شده، اما قیمتها تغییر چشمگیری نداشته است چرا که دلالان اجازه کاهش قیمت را نمیدهند.
به گزارش فارس، بحث تأمین گوشت قرمز در پایتخت طی یکی دو ماه اخیر، به موضوع پیچیده و مبهمی تبدیل شده است. از یکطرف شاهد افزایش بیرویه قیمتها به بهانه کمبود عرضه هستیم و اخبار واردات دام از استان کردستان به تهران و قاچاق دام به کشور را میشنویم و از طرف دیگر، شاهد واردات پیدرپی گوشت گرم از کشورهای همسایه از جمله ارمنستان، تاجیکستان و پاکستان هستیم.
علیرغم آنکه شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی طی یک ماه اخیر اقدام به عرضه گوشت گرم با قیمت ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان کرد. اما همچنان زور زیادهخواهان و دلالان بازار گوشت به تنظیم بازار چربید تا جایی که قیمت گوشت روی چهل و چند هزار تومان جاخوش کرده است، اگرچه قیمت شقه گوسفندی ۳۷ هزار تومان اعلام میشود، اما در عمل، مردم باید گرد ران گوسفند و سردست را ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان بخرند.
منصور پوریان رییس شورای تأمین دام زنده در توضیح بیشتر این موضوع به فارس گفت: موضوع، کمبود عرضه گوشت گرم نیست، چرا که در ابتدای هر هفته، حداقل ۴۲ هزار لاشه گوسفند تازه وارد تهران میشود و از آنجایی که نگهداری گوشت گرم تا ۷۲ ساعت امکانپذیر است، مجبوریم بخشی از آن را منجمد کنیم.
وی تصریح کرد: عرضه گوشت به حدی افزایش یافته که اکنون سردخانهها مملو از لاشه گوسفندی منجمدشده است و جایی برای عرضه آن نداریم و از طرفی، شهرداری نیز غرفههای خود را اجاره داده است.
پوریان در پاسخ به اینکه گفته میشود گوشت با قیمت مصوب تنظیم بازار بسیار اندک و محدود دراختیار قصابان قرار میگیرد، گفت: چنین چیزی صحت ندارد و هر کسی به صورت مستقیم به ما مراجعه کند، گوشت با قیمت تنظیم بازار دراختیارش قرار میدهیم.
رییس شورای تأمین دام زنده همچنین در پاسخ به اینکه برخی از قصابان عنوان میکنند که کیفیت گوشتهای تنظیم بازار از نوع میش بوده و چندان مطلوب نیست، با رد این موضوع تصریح کرد: بخش عمدهای از این گوشتها از بره داخلی تأمین میشود و کیفیت بسیار مطلوبی دارد ولی برخی از دلالان برای منافع خود به هر روشی متوسل میشوند تا بازار خودر ا حفظ کنند.
وی با طرح این موضوع که باید پرسید چرا علیرغم آنکه عرضه گوشت گرم به پایتخت ۳ برابر افزایش یافته و با مازاد عرضه روبهرو هستیم، اما قیمتها تغییر چشمگیری نداشته است، افزود: دلالان برای خود در این میان جولان داده و اجازه نمیدهند قیمتها کاهش یابد و ما باید فکری برای عرضه گوشت با قیمت مصوب از طریق تعاونهای مصرف و مکانهای ثابت یا فروشگاههای زنجیرهای داشته باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.