رژیم صهیونیستی به دنبال ازسرگیری روابط با ۴ کشور آمریکای لاتین است

رژیم صهیونیستی به دنبال ازسرگیری روابط با ۴ کشور آمریکای لاتین است وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دیروز برنامه کاری خود طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ را منتشر کرد که به موجب آن این رژیم به دنبال ازسرگیری روابط خود با ۴ کشور آمریکای لاتین یعنی کشورهای کوبا، نیکاراگوئه، ونزوئلا و بولیوی است. هم اکنون رژیم […]

رژیم صهیونیستی به دنبال ازسرگیری روابط با ۴ کشور آمریکای لاتین است

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دیروز برنامه کاری خود طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ را منتشر کرد که به موجب آن این رژیم به دنبال ازسرگیری روابط خود با ۴ کشور آمریکای لاتین یعنی کشورهای کوبا، نیکاراگوئه، ونزوئلا و بولیوی است. هم اکنون رژیم صهیونیستی روابطی با این کشور‌ها ندارد. علاوه بر این، رژیم صهیونیستی درصدد گسترش دامنه همکاری با سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی تأکید کرد که ازسرگیری روابط با این ۴ کشور آمریکای لاتین در راستای تلاش برای تقویت روابط با کشورهای آمریکای جنوبی و کارائیب صورت می‌گیرد.

رسانه‌های صهیونیستی نیز به نقل از شماری از مسؤولان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی عنوان کردند که این ۴ کشور موضعی مخالف اسرائیل اتخاذ کرده و از فلسطینیان حمایت می‌کنند. کشور کوبا در سال ۱۹۷۳ به دنبال جنگ اکتبر روابط خود با اسرائیل را قطع کرد. اکنون این رژیم تلاش می‌کند تا به دنبال از سرگیری روابط کوبا و آمریکا در سال ۲۰۱۴ پس از سالیان متمادی، روابط خود با این کشور آمریکایی را ازسرگیرد.

کشورهای ونزوئلا و بولیوی نیز در سال ۲۰۰۹ و پس از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، روابط خود با این رژیم را قطع کردند. نیکاراگوئه هم در سال ۲۰۱۰ با اسرائیل قطع رابطه کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، یوال‌روتیم، مدیر وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در مقدمه برنامه کاری این وزارتخانه نوشت که سال ۲۰۱۷ سال تغییر در روابط خارجی این وزارتخانه خواهد بود و در این سال تحولات مهمی در عرصه روابط بین‌الملل رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد شد و این رژیم باید خود را آماده چنین شرایطی کند و تمام توان و امکانات خود را برای همسویی با این واقعیت‌ها به‌کار گیرد.

در برنامه کاری وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، بر حفظ روابط مستحکم با آمریکا به عنوان یک اولویت اصلی و ادامه تماس‌‌ها و گفت‌و‌گو‌ها با روسیه درمورد سیاست‌های مربوط به خاورمیانه تأکید شده است.

در این برنامه کاری ایران به عنوان یک هدف استراتژیک و راهبردی برای اسرائیل عنوان شده و تأکید شده است که این رژیم پایبندی تهران به توافق هسته‌ای و بندهای آن را به دقت پیگیری خواهد کرد.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی تأکید کرد که در سال ۲۰۱۷ به دنبال تقویت روابط با کشورهای اروپایی و جداسازی مسأله منازعه فلسطینی‌-‌صهیونیستی و روابط با کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواهد بود.

همچنین تقویت روابط با کشورهای آفریقایی نیز یکی دیگر از برنامه‌های کاری وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ عنوان شده است که این اقدام در راستای ادامه سفرهای بنیامین‌نتانیاهو به کشورهای آفریقایی در سال گذشته صورت می‌گیرد. برقراری روابط مستحکم با چین، هند، ویتنام و کره‌جنوبی هم از جمله اهداف وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در سال تازه است.

به رغم انتقادات و حملات گسترده و مکرر رژیم صهیونیستی علیه سازمان ملل به ویژه پس از صدور قطعنامه‌هایی در محکومیت این رژیم و در راس آن قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل که هرگونه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را محکوم و آن را غیرقانونی اعلام کرد، وزارت خارجه اسرائیل در سند چشم‌انداز دو ساله خود آورده است که در تلاش برای گسترش فعالیت‌های خود در سازمان ملل خواهد بود تا جایگاه این رژیم در این سازمان و دیگر نهادهای بین‌المللی را تقویت کند و با طرح‌ها و قطعنامه‌های ضد صهیونیستی مقابله کند.

 

رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تا از توسعه و ارتقای تکنولوژی خود به عنوان وسیله و ابزاری برای پیشبرد سیاست‌های خارجی خود و حضور پررنگ‌تر در عرصه بین‌الملل استفاده کند و افزایش صادرات امنیتی نیز یکی دیگر از اهداف وزارت خارجه این رژیم در سال تازه است.