قانون‌های سرمایه‌گذاری در عمل دارای اشکالاتی است

رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری اتاق اصفهان مطرح‌کرد قانون‌های سرمایه‌گذاری در عمل دارای اشکالاتی است رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری، تأمین مالی ‌و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان در ششمین جلسه این کمیسیون که با حضور رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران برگزار شد، گفت: اتاق بازرگانی اصفهان در حال پیگیری راه‌اندازی صندوق توسعه استانی […]

رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری اتاق اصفهان مطرح‌کرد

قانون‌های سرمایه‌گذاری در عمل دارای اشکالاتی است

رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری، تأمین مالی ‌و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان در ششمین جلسه این کمیسیون که با حضور رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران برگزار شد، گفت: اتاق بازرگانی اصفهان در حال پیگیری راه‌اندازی صندوق توسعه استانی است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، قاسم‌علی‌جباری تصریح‌کرد: با راه‌اندازی این صندوق، فعالان اقتصادی می‌توانند در طرح‌های بزرگ استانی مشارکت نموده و بازدهی این صندوق به مراتب از کمک مالی بانک‌ها به فعالان اقتصادی بیش‌تر بوده، همچنین به ایجاد اشتغال و توسعه استان نیز کمک خواهد نمود.

‌وی افزود: با وجودی که قانون‌های سرمایه‌گذاری ما از نظر تئوری جامع می‌باشند اما در عمل دارای اشکالاتی هستند و متأسفانه در کشور ما در اسناد و مدارکی که به تضمین ریسک سرمایه‌گذاری می‌پردازد، مشکلاتی وجود دارد.

ر ییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری، تأمین مالی ‌و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان ادامه‌داد: اتاق بازرگانی ایران در حال بررسی است تا با دعوت از نمایندگان بیمه و بیمه‌گذاران محلی، شعبه‌هایی را برای ارایه ضمانت‌های لازم به سرمایه‌گذاران خارجی در کشورمان ایجاد کنند.

جباری در ادامه تصریح‌کرد: متأسفانه شرایطی که بر توسعه روابط خارجی و اقتصاد برون‌مرزی کشور ما حاکم است در اختیار ما نبوده و محکوم به پذیرش یک‌سری از شرایط هستیم.

رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری، تأمین مالی ‌و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان افزود: با این وجود موفق به شناساندن موقعیت‌های اقتصادی و مزیت‌های مشترکی که کشورهای دیگر می‌توانند با ما داشته باشند شده‌ایم و در این راستا تلاش کرده‌ایم که فعالان اقتصادی که می‌توانند به ارایه خدمات، ارایه کالا و خدمات مهندسی بپردازند، در نمایشگاه‌های جهانی در کشورهایی که استعداد پذیرش این توانایی‌‌ها را دارند، شرکت دهیم.

جباری گفت: خوشبختانه راه‌های اندکی در رابطه با مشکلات بانکی ایران با کشورهای دیگر گشوده شده همچنین اتاق بازرگانی اصفهان در سال آینده پذیرای سازمان‌های بیمه‌ای بین‌المللی خواهد بود که می‌توانند تضمین‌هایی را برای سرمایه‌گذاران، اعتبارسنجی یا ضمانت کنند.

رییس کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری اتاق اصفهان با بیان این‌که مقرر شده تا در مناطقی چون شرق آسیا و خاورمیانه پایگاه‌های تجاری – اقتصادی ایجاد نماییم، تصریح‌کرد: در این پایگاه‌ها، فعالان اقتصادی ضمن حضور و گرفتن اطلاعات مورد نیاز خود می‌توانند تحت حمایت اتاق بازرگانی بخشی از خدمات فنی، مهندسی ‌و بازاریابی که می‌خواهند ارایه شود را دریافت کنند.

جباری گفت: از دیگر فعالیت‌های این کمیسیون استفاده از کارشناسان متبحر در گفتمان‌های بین‌المللی برای آموزش نحوه داشتن یک گفت‌وگوی ثمر بخش بین‌المللی و حرکت به سوی بازارهای تأمین سرمایه است.

وی افزود: در آینده برآنیم تا برای ورود فعالان اقتصادی کشورمان به بازارهای منطقه‌ای از شرکت‌هایی که به ارایه خدمات بازاریابی و مارکتینگ می‌پردازند، استفاده کنیم.

 در ادامه این جلسه نسرین سخایی، مسؤول کمیته توسعه روابط خارجی ضمن ارایه گزارش فعالیت‌های این کمیته گفت: مهم‌ترین دستاورد این کمیته با توجه به حجم فعالیت‌های تجاری استان اصفهان، تشکیل میزهای مشترک در قالب دو کارگروه کشورهای شرق و جنوب‌شرق آسیا و کشورهای خاورمیانه و حوزه خلیج‌فارس می‌باشد.

وی افزود: مراحل اجرایی این کارگروه‌های اقتصادی از سال ۹۶ آغاز خواهد شد.

همچنین محمدرضا صادقی، مسؤول کارگروه تخصصی بورس ذیل کمیته بورس، بانک، بیمه نیز جلوگیری از پذیرش اوراق بدهی به شدت گذشته، پیگیری راه‌اندازی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه استان اصفهان، برگزاری سمینارهای تخصصی بورس و ایجاد میز بورس در اتاق بازرگانی اصفهان را از جمله فعالیت‌های کمیته بورس، بانک، بیمه عنوان کرد.

ایرج کاظمی، عضو کمیسیون سرمایه‌گذاری خارجی نیز به ارایه گزارش سمپوزیوم فولاد پرداخته و گفت: در این سمپوزیوم بین‌المللی که در تبریز برگزار شد، شرکت‌های اروپایی نسبت به گذشته حضور فعال‌تری داشته و در حقیقت برگزاری آن مهر تأییدی بر این امر بود که صنعت فولاد نسبت به سایر صنایع کشور، امیدوارکننده و پررونق‌‌ترین صنعت کشور است.

همچنین عبد‌الرضاکاظمینی دیگر عضو این کمیسیون نیز ضمن ارایه گزارش فعالیت کارگروه سرمایه‌گذاری دارو و تجهیزات پزشکی گفت: با توجه به این‌که یکی از شاخه‌های مهم صنعت، صنایع دارویی است، مقرر شده شهرک صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی در استان اصفهان ایجاد شود.

وی افزود: در گام اول قصد ایجاد مرکزیت تجمیع صنایع دارویی در استان را داریم.

 

همچنین کوروش محمدی، رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران در این جلسه به آموزش مهارت مدیریت ارتباط مؤثر در روابط تجاری پرداخت.