جعفر قادری؛ رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: مهمترین کانال جذب سرمایهها به بورس و تأمین مالی پروژهها، صندوق پروژههاست. صندوق پروژه ضمن تضمین کف سود، برای سرمایهگذاران، بستری اطمینان بخش برای مردم است تا پولهای خود را وارد صندوق پروژهها کنند. جعفر قادری؛ در […]
جعفر قادری؛ رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: مهمترین کانال جذب سرمایهها به بورس و تأمین مالی پروژهها، صندوق پروژههاست. صندوق پروژه ضمن تضمین کف سود، برای سرمایهگذاران، بستری اطمینان بخش برای مردم است تا پولهای خود را وارد صندوق پروژهها کنند. جعفر قادری؛ در گفتگو با سنا، با تأکید بر اینکه تشکیل صندوق پروژهها برای تأمین مالی پروژههای بزرگ و ملی مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفته است، گفت: این اقدام قطعاً یکی از مهمترین راههایی است که میتواند نقدینگی را در شرایط فعلی جمعآوری کرده و به سمت تولید حرکت دهد. او گفت: افزایش عرضه در بازار سکه و ارز، برای کنترل نرخها و همچنین کنترل نرخ تورم، تنها یک مُسکن موقتی است. اما راه حل منطقی این است که برای بزرگتر شدن اقتصاد باید کاری کرد که نقدینگی جذب بازارسرمایه و به نفع بخش تولید تجهیز شود. قادری تأکید کرد: از طریق صندوق پروژهها، طرحهای نیمه تمام تکمیل میشود و با جذب سرمایههای خرد ظرفیتهای اقتصاد توسعه مییابد.
رفع محدودیتها در حوزه بهینهسازی انرژی
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، در پایان به رفع محدودیتها در حوزه بهینهسازی انرژی که در قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها به آن تأکید بسیار شده، اشاره کرد و گفت: در قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها، همزمان ماده ۱۲ رفع موانع تولید و بحث فکتورینگ پیشبینی شده که تلفیق فکتورینگ و ماده ۱۲ کمک میکند طرحهایی که به صرفهجویی در وقت، انرژی، تلفات انسانی و نظایر آن منجر میشود، از محل واگذاری مطالبات یا فکتورینگ را بتوان تأمین مالی کرد. او افزود: همچنین در این قانون، اجازه انتشار اوراق صرفه جویی نیز داده شده که این دو امکان، برای افرادی که خواهان فعالیت در این حوزه هستند بسیار کمک میکند تا بتوانند از محل منابعی که جمعآوری شده، طرحها را تأمین مالی کنند.
دیدگاه بسته شده است.