عقبنشینی طلای جهانی به مرز ۱۲۰۰ دلار طلا در بازار جهانی تحتتأثیر صعود ارزش دلار در آستانه انتشار گزارش اشتغال ماهانه آمریکا اندکی کاهش یافت و به پایینترین سطح در ۵ هفته گذشته رسید. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و در ۱۲۰۷٫۳۸ دلار ایستاد در حالی که ابتدای […]
عقبنشینی طلای جهانی به مرز ۱۲۰۰ دلار
طلا در بازار جهانی تحتتأثیر صعود ارزش دلار در آستانه انتشار گزارش اشتغال ماهانه آمریکا اندکی کاهش یافت و به پایینترین سطح در ۵ هفته گذشته رسید.
به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و در ۱۲۰۷٫۳۸ دلار ایستاد در حالی که ابتدای معاملات تا سطح ۱۲۰۵٫۵۰ دلار عقبنشینی کرده بود.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در آوریل ۰٫۲ درصد کاهش یافت و به ۱۲۰۷ دلار رسید. بهای معاملات این بازار ۶٫۷۰ دلار یا ۰٫۶ درصد کاهش یافته و در ۱۲۰۹.۴۰ دلار بسته شده بود.
سرمایهگذاران منتظر انتشار آمار اشتغال فوریه آمریکا هستند که معیار مهمی برای سنجش اقتصاد آمریکا بهشمار میرود.
جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا، پیش از این اعلام کرده بود اگر آمار اشتغال و تورم مطابق با انتظار باشد، زمینه برای افزایش نرخهای بهره مساعد خواهد بود. اظهارات وی دورنمای افزایش نرخهای بهره در نشست مارس بانک مرکزی آمریکا را تقویت کرد.
طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا فوقالعاده حساس است، زیرا نرخهای بهره بالاتر به جذابیت سرمایهگذاری در این فلز ارزشمند که سوددهی ندارد، لطمه میزند و از سوی دیگر از ارزش دلار که این فلز به آن معامله میشود، پشتیبانی میکند.
گزارش اشتغال ملی ADP آمریکا نشان داد بخش خصوصی ۲۹۸ هزار شغل ایجاد کرده که بسیار بالاتر از ۱۹۰ هزار شغل مورد انتظار بازار بود. پیشبینی میشود گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی که از سوی وزارت کار آمریکا منتشر میشود، نشان دهد اقتصاد این کشور در ماه میلادی گذشته حدود ۱۹۰ هزار شغل جدید ایجاد کرده است.
به گفته بارناباس گان، تحلیلگر بانک OCBC سنگاپور، اگر آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا بهتر از حد مطلوب باشد، قیمتهای طلا را کاهش بیشتری خواهد داد. اما با توجه به اینکه احتمال افزایش نرخهای بهره تأثیرش را در قیمتها گذاشته است، این فلز احتمالاً به زودی در محدوده ۱۲۰۰ دلار حمایت خواهد شد.
طبق ابزار دیدهبان فدرال شرکت CME Group، معاملهگران احتمال افزایش نرخهای بهره در نشست هفته جاری بانک مرکزی آمریکا را ۸۶ درصد پیشبینی میکنند که در مقایسه با ۸۲ درصد در سهشنبه افزایش یافته است.
شاخص دلار آمریکا که این ارز را در برابر سبدی از ۶ ارز بزرگ دنبال میکند در معاملات آخرین روز هفته گذشته ۰٫۱ درصد رشد کرد و در ۱۰۲٫۱۴ واحد ایستاد.
در این بین، ذخایر طلای صندوق اسپیدیآرگولدتراست که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت حمایت طلا در جهان است، تغییری نداشت.
بر اساس گزارش رویترز، معامله گران و سرمایهگذاران همچنین منتظر نتیجه نشست سیاست پولی بانک مرکزی اروپا هستند که احتمالا وضعیت سیاست پولی تسهیلی این بانک را مشخص خواهد کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰٫۴ درصد کاهش یافت و به ۱۷٫۱۷ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰٫۴درصد افزایش یافت و به ۹۴۸٫۸۰ دلار رسید و هر اونس پالادیوم با ۰٫۷ درصد کاهش ۷۶۳٫۴۷ دلار معامله شد.
واردات طلای هند ۳ برابر افزایش یافت
در همین ارتباط، واردات طلای هند که با چین برای تصاحب عنوان بزرگترین مصرفکننده جهان رقابت میکند، در فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریباً ۳ برابر افزایش یافت.
یک منبع مطلع از آمار اولیه وزارت دارایی هند به بلومبرگ گفت: واردات طلا در فوریه ۱۷۵ درصد افزایش یافت و به ۹۶.۴ تن رسید با اینهمه میزان خرید خارجی در ۱۱ ماه منتهی به فوریه ۳۲ درصد کاهش یافت و به ۵۹۵.۵ تن رسید.
پس از اقدام دولت نارندرا مودی، نخستوزیر هند در جمعآوری اسکناسهای درشت که به تقاضا برای طلا لطمه زد، جواهرفروشان در آستانه فصل فستیوال مذهبی و جشنهای عروسی که ماه آینده آغاز میشود با پیشبینی بهبود تقاضا، در حال پر کردن موجودی خود هستند.
به گفته رییس فروشگاه زنجیرهای جواهرفروشی جیتانجالی جمز، با برگزاری مراسمهای عروسی متعدد، خرید زیادی در آوریل پیشبینی میشود. فصل برگزاری جشنهای عروسی از آوریل تا ژوئیه است بنابراین انتظار میرود شاهد بهبود تقاضا باشیم.
شرکت سیتیگروپ در گزارشی پیشبینی کرد تقاضای سالانه برای طلا در هند بهبود خواهد یافت اما نرخ رشد سالانه نسبت به سطح تاریخی، اندک خواهد بود. میزان تقاضا برای طلا در سال میلادی جاری حدود ۷۲۵ تن برآورد میشود که مشابه میزان تقاضا در سال گذشته است.
هندیها در زمان برگزاری جشنوارههای مذهبی و جشنهای عروسی طلا را برای هدیه دادن خریداری میکنند و این کشور تقریباً همه طلایی که مصرف میکند را وارد میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.