مدیرعامل شرکت حفاری ماهانه ۲۰۰ میلیارد تومان در صنعت حفاری هزینه میشود مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در سمینار «علمی و پژوهشی ارایه و صدور خدمات فنی و مهندسی و ارتباط مستمر صنعت با دانشگاه» که در دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه، ما را از بسیاری […]
مدیرعامل شرکت حفاری
ماهانه ۲۰۰ میلیارد تومان در صنعت حفاری هزینه میشود
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در سمینار «علمی و پژوهشی ارایه و صدور خدمات فنی و مهندسی و ارتباط مستمر صنعت با دانشگاه» که در دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه، ما را از بسیاری از معضلات نجات داد. این پیام امام که بروید ارتباط صنعت و دانشگاه را درست کنید، بسیار دیر عملی شد. اگر امروز حفاری توانمندیهای خود را به رخ دنیا میکشد، عامل اصلی آن ارتباطی بود که با دانشگاه برقرار شد و اساتیدی که فکر را به صنعت آورده بودند. اکنون من مدعی هستم که ما آماده صدور خدمات و فکر فنی هستیم.
به گزارش ایسنا، حیدربهمنی گفت: وقتی میگوییم که در شرکت ملی حفاری، ۸۰ دستگاه حفاری در ۱۰ استان کشور کار میکند که ۳۰ نوع خدمات فنی هم ارایه میدهد و از حدود ۲۰، ۳۰ هزار قطعات مصرفی در صنعت حفاری، ۲۰ هزار قطعه در ایران ساخته میشود، که هیچکس هم از ما آن را نخواسته است، اراده فرزندان این سرزمین است که در جنگ بودند و فکر جهادی داشتند. این شجاعت و تصمیمگیری انسانهایی است که با شهدا همنشین بودهاند و در کنار آنها بزرگ شدند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه حفاری، هیچ نیازی به خارجیها نداریم. وقتی که ما در مارون و خامی حفاری میکنیم، دیگر حفاری در کشوری مانند کویت در برابر آن چیزی نیست. خود آمریکاییها گفتند که هر کس در ایران حفاری کرده است، میتواند در تمام دنیا حفاری کند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه بحث ما این است که آقایان به سیستم اعتماد کنند، افزود: همیشه میگویم به دنبال کارهای «نشده» بگردید. ببینید که چه کارهایی باید انجام میشد که هنوز باقی مانده است. اگر شرکت ملی حفاری باید ۲۰۰ حلقه چاه را حفاری میکرد، نگویید ایرادهای آن ۱۵۰ حلقه چاه حفاری شده کجاست. اگر در غرب، وضعیت اقتصادی از ما بهتر است، به این دلیل است که آنها به دنبال کارهای «نشده» و انتقاد از کارهای «نشده» میروند؛ چراکه در هر حرکت و کاری، ایراد است.
بهمنی با اشاره به حفاری سالانه ۱۸۰ حلقه چاه توسط شرکت ملی حفاری گفت: ماهانه ۲۰۰ میلیارد تومان در حفاری هزینه میشود. در حالی که نه یک ریال از دولت و نه از نفت، بودجه میگیریم و همه این درآمد، دستاورد نیروهای تربیت شده در صنعت نفت است.۲۰ هزار شغل در حفاری ایجاد شده که اگر دولت میخواست یک شغل در حفاری ایجاد کند باید ۳۵۰ میلیون تومان هزینه میکرد، اما یک ریال هم برای آن هزینه نکردند.
بهمنی گفت: اکنون در صنعت حفاری روزانه ۲۵۰۰ نفر در ۲۵۰ گروه، خدمات فنی ارایه میدهند. ما میتوانیم به راحتی در عراق صدور خدمات فنی داشته باشیم، اما میدانید باید از چند کانال عبور کنیم تا بتوانیم در عراق خدمات ارایه دهیم؟ آن زمان که به ترکمنستان رفتیم، هنوز تفکر جهادی در کشور حاکم بود. ما جزو رقبای خارجیها بودیم و هنوز هم هستیم، اما این تفکر بعدها کمرنگ شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران همچنین در پاسخ به اینکه اکنون مشکل جوانان بیکاری است و چگونه میتوانند تجربیات خود را در صنعت حفاری بالا ببرند که جذب این صنعت شوند، گفت: درِ شرکت ملی حفاری به روی همه جوانان باز است. اعتقاد دارم آینده کشور ما در دست شما است، اکنون اگر ۱۰۰ دستگاه حفاری در کشور کار میکند، هرچه پیش برویم، مخازن پیرتر و تعداد چاهها بیشتر میشود و ۲۰۰ دستگاه حفاری باید کار کند. من اعتقاد دارم در آینده با کمبود نیرو روبهرو میشویم، بنابراین برای آنکه در حفاری، آموزش و دورههای لازم را ببینید هیچ مشکلی نیست و هر مدت که بخواهید میتوانید در صنعت حفاری آموزش ببینید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.