برگزاری سمینارهای تخصصی مبانی حقوقی و قراردادی توسط کارگروه علمی مناقصهمزایده برنامه تخصصی آموزشی با همکاری شرکت تتیس اینترنشنال و گروه مطالعات نظام پیمانکاری با شرکت بیش از ۱۱۰ تن از مهندسان، مدیران، حقوقدانان و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاههای مختلف، طی ۳ روز متوالی، در دانشگاه تهران برگزار شد. به گزارش مناقصهمزایده، حضور […]
برگزاری سمینارهای تخصصی مبانی حقوقی و قراردادی توسط کارگروه علمی مناقصهمزایده
برنامه تخصصی آموزشی با همکاری شرکت تتیس اینترنشنال و گروه مطالعات نظام پیمانکاری با شرکت بیش از ۱۱۰ تن از مهندسان، مدیران، حقوقدانان و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاههای مختلف، طی ۳ روز متوالی، در دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش مناقصهمزایده، حضور محسوس وکلا و حقوقدانان در کنار مهندسان و مدیران پروژههای عمرانی و صنعتی موجد ارایه مباحث مبنایی و همچنین تطبیقی حقوقی – قراردادی داخلی و بینالمللی در این برنامه منحصر به فرد شد.
این دوره که براساس شرایط عمومی قرارداد احداث فیدیک (کتاب قرمز فیدیک ویرایش سال ۱۹۹۹) و شرایط عمومی قرارداد طرح و ساخت فیدیک (کتاب زرد فیدیک ویرایش سال ۱۹۹۹) و شرایط عمومی قرارداد EPC/Turnkey فیدیک (کتاب نقرهای فیدیک ویرایش سال ۱۹۹۹) طراحی شده بود، توسط مهندس رضا ایکانی (عضو اسبق فیدیک) و دکتر جواد حداد (عضو فیدیک و نایب رییس هیأتمدیره مؤسسه حقوقی تریپل اچ اینترنشنال) و حمید حسینزاده (عضو بنیاد بینالمللی حل و فصل اختلافات و معاون تحقیق و توسعۀ مؤسسه حقوقی تریپل اچ اینترنشنال) ارایه شد.
در بخش اول این برنامه، نکات حایز اهمیت از اصول قراردادهای تجاری بینالمللی و آثار آنها در قراردادهای بینالمللی عمرانی و صنعتی عنوان شده و معرفی مبسوطی از سازمان فیدیک و قراردادهای پیمانکاری این سازمان ارایه شد. سپس در بخشهای دوم و سوم، قراردادهای نمونه کتب قرمز، زرد و نقرهای فیدیک ویرایش سال ۱۹۹۹ با متناظر ایرانی آن (به ترتیب: شرایط عمومی پیمان نشریه شماره ۴۳۱۱، (شرایط عمومی پیمان طرح و ساخت و شرایط عمومی پیمان مهندسی، تدارکات و احداث نشریه ۵۴۹۰ سازمان برنامه و بودجه کشور) در یک رویکرد تطبیقی قیاس شد. در بخش پایانی برنامه به نکات حایز اهمیت در حوزه مدیریت ادعاها، حل و فصل اختلافات و داوری در کتاب قرمز فیدیک ویرایش سال ۱۹۹۹ پرداخته شد. در پایان هر بخش، پرسش و پاسخ مبتنی بر مباحث همان بخش به اجرا درآمد. میزان رضایتمندی شرکتکنندگان از این برنامههای تخصصی آموزشی، به ترتیب ۹۳ و ۹۱ و ۹۵ درصد اعلام شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.