از سوی صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک صورت میگیرد صدور ضمانتنامههای مناقصه، مزایده و حسن انجام کار مقیسه مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک از تصویب صدور ضمانتنامه برای ۳۲۳ طرح صنعتی خبر داد و گفت: با اجرای این ضمانتنامهها، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه برای صنایع کوچک صادر میشود. محمدحسینمقیسه در گفتوگو […]
از سوی صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک صورت میگیرد
صدور ضمانتنامههای مناقصه، مزایده و حسن انجام کار
مقیسه مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک از تصویب صدور ضمانتنامه برای ۳۲۳ طرح صنعتی خبر داد و گفت: با اجرای این ضمانتنامهها، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه برای صنایع کوچک صادر میشود.
محمدحسینمقیسه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: شمار طرحهای مصوب برای صدور ضمانتنامه در هیأت مدیره صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک نسبت به ۱۱ ماه نخست پارسال ۱۵ درصد و از نظر ارزشی ۱۸ درصد افزایش یافت.
وی همچنین از صدور ۱۹۵ ضمانتنامه در ۱۱ ماه نخست امسال به ارزش بیش از ۹۵۳ میلیارد ریال خبر داد و گفت: بیشترین ارزش ضمانتنامههای صادر شده در این مدت برای طرحهای ایجادی ۳۷۷ میلیارد ریال بود.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک ادامه داد: ۳۴۶ میلیارد ریال ضمانتنامه برای سرمایه در گردش، نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال برای طرحهای توسعهای، ۳۹ میلیارد ریال برای پیش پرداخت و ۲۳ میلیارد ریال برای حسن انجام تعهدات در ۱۱ ماهه امسال صادر شد.
مقیسه گفت: بانک صنعتو معدن با پذیرش ۳۵ ضمانتنامه به ارزش بیش از ۲۷۶ میلیارد ریال و بانک سینا با ۲۴ ضمانتنامه به ارزش بیش از ۲۲۳ میلیارد ریال بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند.
این مسؤول یادآور شد: در ۱۱ ماهه امسال، ارزش ضمانتنامههای صادر شده و تمدیدی به بیش از یک هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۶ درصد رشد نشان میدهد.
وی افزود: در این مدت، به لحاظ تعداد نیز مجموع ضمانتنامههای صادر شده و تمدیدی به ۲۹۳ مورد رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۳ درصد افزایش یافت.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک گفت: این واحدها با مشکل مالی، سطح پایین فناوری، بهکارگیری روشهای قدیمی، محدودیت بازار، رقابت با صنایع بزرگ و همچنین دور بودن از مقوله تحقیق و توسعه روبهرویند که هدف اولیه صندوقهای حمایتی، حل مشکل تأمین سرمایه در گردش و منابع مالی است.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع کوچک گفت: یکی از مشکلات واحدهای صنعتی کوچک تأمین وثیقه برای دریافت تسهیلات از سیستم بانکی است؛ در این ارتباط، صندوق حمایت از صنایع کوچک با صدور انواع ضمانتنامه به تأمین مالی واحدهای صنعتی کوچک و دریافت تسهیلات بانکی کمک میکند.
وی در مورد طرحهای مورد پذیرش صندوق توضیحداد: طرحهایی با ماهیت صنعتی که شمار کارکنان آن در جواز تأسیس یا فهرست بیمه کمتر از ۵۰ نفر باشد، برای صدور ضمانتنامه در صندوق پذیرش میشوند.
به گفته مقیسه، صندوق حمایت از صنایع کوچک افزون بر ضمانتنامه برای دریافت تسهیلات، «ضمانتنامههای مناقصه، مزایده، حسن انجام کار، پیش پرداخت، استرداد کسور وجهالضمان، ترخیص موقت و ضمانتنامه تعهد پرداخت» صادر میکند.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع کوچک در ارتباط با تفاوت ضمانتنامههای بانکی با ضمانتنامههای صندوق حمایت از صنایع کوچک گفت: سیستم بانکی برای دریافت تسهیلات یک واحد صنعتی از نظر قانونی نمیتواند ضمانتنامه صادر کند؛ همچنین صدور ضمانتنامههای دیگر در صندوق تسهیل شده است و وثایق سبکتری مطالبه میشود؛ کارمزد ضمانتهای صندوق برای طرحهای پیمانکاری نیز ۵۰ درصد نسبت به ضمانتنامههای بانکی کمتر است.
به گفته وی، در سال ۱۳۸۳ صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک با تصویب مجلس شورای اسلامی زیر نظر وزارت صنایع و معادن وقت با هدف فراهمسازی امکانات توسعه سرمایهگذاری بخش غیردولتی در صنایع کوچک، کاهش زمان اجرای طرحهای اشتغالزا و دارای توجیه اقتصادی با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته و همچنین تضمین و تسهیل در تأمین وثیقه تسهیلات اعطایی به این طرحهای صنعتی گشایش یافت.
سرمایه اولیه این صندوق ۵۰۰ میلیارد ریال بود که در سال ۱۳۹۴ به یک هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
به گزارش ایرنا بر اساس گزارشی که دی ماه امسال مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ارایه کرد، تا پایان آذرماه امسال ٣٩ هزار و ٨٧ واحد صنعتی پروانه بهرهبرداری دریافت کرده و به بهرهبرداری رسیدند.
نزدیک به ۴۶ درصد واحدهای صنعتی کشور در شهرکها و نواحی صنعتی مستقرند.
واحدهای صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری در شهرکها و نواحی صنعتی ٧٩٠ هزار و ٩٠٠ شغل ایجاد کرده است.
در ۹ ماهه نخست امسال ۳۹ هزار و ۸۷ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسید که سرمایهگذاری برای آنها با ۱۱درصد افزایش نسبت به ۹ ماهه پارسال ۶۰ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بود.
در این دوره، ۸۳۲ واحد صنعتی غیرفعال و تعطیل، دوباره راهاندازی شد تا شمار بازگشت این واحدها به چرخه تولید در دولت یازدهم به دو هزار و ۸۵۵ واحد برسد.
در دولت یازدهم با راهاندازی این تعداد واحد تعطیل، ۳۳ هزار و ۵۷۴ نفر مشغول کار شدند که سهم دوران پس از برجام (از دی ماه ۱۳۹۴)، ایجاد ۱۳ هزار و ۸۹۰ شغل در سراسر کشور بود.
در دوران پسابرجام نسبت به دوره پیش از آن، باز فعال کردن واحدهای تولیدی متوقف شده ۳۱ درصد رشد کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.