مدیرعامل بورس کالای ایران خبر داد تأمین مالی ۱۴۰ هزار میلیارد ریالی با معاملات سلف عادی و استاندارد مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال معاملات سلف عادی و اوراق استاندارد طی سال جاری در بورس کالای ایران انجام شد و برخی شرکتها از این طریق تأمین مالی کردند. به گزارش […]
مدیرعامل بورس کالای ایران خبر داد
تأمین مالی ۱۴۰ هزار میلیارد ریالی با معاملات سلف عادی و استاندارد
مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال معاملات سلف عادی و اوراق استاندارد طی سال جاری در بورس کالای ایران انجام شد و برخی شرکتها از این طریق تأمین مالی کردند.
به گزارش ایرنا، حامدسلطانینژاد در جمع خبرنگاران در رفسنجان با اشاره به اینکه حدود ۲۰ گروه کالای کشاورزی در بورس کالا عرضه میشود افزود: اقلام محصولات کشاورزی ایران که در بورس عرضه میشود شامل زعفران، جو، گندم، ذرت و… است که بیش از ۷۸ قلم کالای کشاورزی را شامل میشود.
وی ارزش معاملات محصولات کشاورزی سال جاری را در بورس کالا بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: امسال دولت ۲۶ میلیارد ریال از مطالبات گندم کاران کشور را از طریق انجام معاملات گندم در بورس کالا تأمین و به آنها پرداخت کرده است.
سلطانی نژاد با اشاره به اینکه بورس پسته نیز به تازگی راهاندازی شده، خاطرنشان کرد: امیدواریم با انجام معاملات پسته در این بورس، رونق اقتصادی ایران در این زمینه را شاهد باشیم. وی تصریح کرد: با انجام معاملات پسته در بورس، این محصول در بازارهای جهانی بازار خود را به دست خواهد آورد.
سلطانینژاد همکاری شرکت تعاونی پسته رفسنجان را در راهاندازی تالار تخصصی بورس پسته قابل تحسین دانست و عنوان کرد: معاملات خرما نیز در آینده نزدیک در شهرستان بم راهاندازی خواهد شد و این محصول نیز رونق اقتصادی پیدا خواهد کرد.
وی بیان کرد: برای فروش محصول پسته در بورس دو راه وجود دارد که کشاورزان میتوانند از طریق معاملات فیزیکی در بورس و تحویل محصول پسته به انبارهای بورس پسته، قبض انبار را به عنوان گواهی سپرده دریافت کنند و وارد بورس پسته شوند.
سلطانینژاد با اشاره به وجود بیش از ۸۰ کارگزاری در سراسر کشور تصریح کرد: کشاورزان برای مشاوره انجام فروش محصول پسته در بورس، بهکارگزاریها مراجعه کنند.
مدیر بورس کالای کشور یکی از دلایل از دست دادن بازار خارجی پسته را وجود تحریمها دانست و گفت: امیدواریم معاملات پسته از سالهای آینده رونق اقتصادی به کشاورزان و ایران اسلامی ببخشد.
وی کیفیت کالا را یکی از مزایای بورسی شدن کالا عنوان و اظهار کرد: عرضه و تقاضا، قیمت را تعیین میکند، بنابراین هرچه کالا با کیفیت بالا باشد، خریداران بهترین قیمت را برایش تعیین میکنند.
آغاز بهکار تالار تخصصی بورس پسته در رفسنجان از دیروز شنبه انجام شد که در این امر استاندار کرمان و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی هم حضور داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.