مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان صنعت فولاد هم اکنون صنعت پاک تلقی میشود مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان گفت: وقتی صنعت فولاد وارد کشور شد از نظر محیطزیست یک صنعت زیانآور تلقی میشد؛ خوشبختانه در سالهای اخیر با سرمایهگذاریهای خوبی که صورت گرفته این صنعت به عنوان یک صنعت پاک تلقی میشود. به گزارش ایسنا، […]
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
صنعت فولاد هم اکنون صنعت پاک تلقی میشود
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان گفت: وقتی صنعت فولاد وارد کشور شد از نظر محیطزیست یک صنعت زیانآور تلقی میشد؛ خوشبختانه در سالهای اخیر با سرمایهگذاریهای خوبی که صورت گرفته این صنعت به عنوان یک صنعت پاک تلقی میشود.
به گزارش ایسنا، سیدحسیناحمدیسلیمانی، با بیان این مطلب اظهار کرد: آب در فولاد خراسان در بخشهای مختلف به جز بخشی که بخار میشود، یا ساکن و یا در فضای سبز مصرف میشود؛ در بخش گازهای خروجی نیز ما فراتر از استانداردهای زیستمحیطی هستیم و این فراتر بودن، با فاصله قابل توجهی است.
وی با اشاره به اهمیت مباحث زیستمحیطی و جایگاه آن در فولاد خراسان، عنوان کرد: از مقام ریاست جمهوری نیز لوح واحد نمونه صنعتی به لحاظ نگاه محیطزیست و کاهش آلایندگی و… دریافت کردیم و همچنین درباره فضای سبز نیز بیش از دو برابر الزامات قانونی فضای سبز ایجاد کردهایم.
بهروز اسماعیلی، معاون برنامهریزی و فناوری شرکت مجتمع فولاد خراسان نیز با بیان این که فولاد خراسان در مسیر تعالی سازمان و خدمت به جامعه است، عنوان کرد: همکاران ما پروژهای را در ناحیه فولادسازی در معاونت بهرهبرداری اجرا کردند که به لحاظ افزایش راندمان و کاهش مصرف انرژی پروژه برتر کشور شد و در سال جاری از معاونت وزارت صنعت و معدن مورد تقدیر قرار گرفت.
وی افزود: فولاد خراسان به لحاظ تکنولوژی و استانداردهای مدیریتی که در آن پیاده شده بود، مورد توجه قرار گرفته و ما در فولاد خراسان، میزبان نیروهای جدید استخدامی یک کارخانه فولادسازی دیگر به مدت ۶ ماه بودیم.
اسماعیلی عنوان کرد: تندیس صادرکننده نمونه ملی و استانی را از استاندار دریافت کردیم و در ۱۱ ماهه (از فروردین تا پایان بهمنماه) سال جاری فولاد خراسان، با صدور ۶۳ هزار تن محصولات به ۵ کشور افغانستان، عراق، ترکمنستان، پاکستان و کویت، بیشترین رشد صادرات را در صنایع فولاد کشور کسب کرد.
معاون برنامهریزی و فناوری شرکت مجتمع فولاد خراسان ادامه داد: در دی ماه میزبان کارگروه تخصصی فولاد و کانیهای فلزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بودیم با حضور این کارگروه نمایشگاه دائمی ساخت داخل قطعات و تجهیزات صنعت فولاد شرق کشور با مساعدت اداره کل صنعت، معدن و تجارت این نمایشگاه افتتاح شد و فضایی پیش آمد که سازندگان بومی در نیشابور بتوانند قطعات و تجهیزات صنعت فولاد را در همه استان با محوریت فولاد خراسان بسازند.
وی گفت: فاز دو تعاونی مسکن فولاد خراسان نیز در دیماه با حضور همان کارگروه و معاون وزیر افتتاح که این مجموعه با مساحت ۴۰ هزار متر مربع در سه مجتمع ساخته شده است.
اسماعیلی افزود: فولاد خراسان موفق شد تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی را که یکی از مباحث مرتبط با جامعه است، نیز دریافت کند.
معاون برنامهریزی و فناوری شرکت مجتمع فولاد خراسان تصریح کرد: در ۲۳ بهمنماه مجموعه کارخانه توسعه فولادسازی شماره دو که تولید ذوب آزمایشی را در دوم بهمن انجام داده بود، ریختهگری آن وارد تولید شد و برای افتتاح رسمی توسط مقامات رسمی کشور این فضا آماده شد؛ هفته گذشته که ریاست جمهور در خراسان بودند هماهنگیها نیز انجام شد که میزبان ایشان برای افتتاح باشیم.
وی اضافه کرد: اهمیت این پروژه به این دلیل است که حجم سرمایهگذاری توسعه فولاد خراسان بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان در دو پروژه است که طی چند سال فولاد در دست اجرا دارد و ۷۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به فولادسازی شماره دو است که آماده افتتاح بود، اما با توجه به تغییرات پیش آمده در برنامه سفر ریاست جمهور، نیامدند اما قول مساعد دادند که در نیمه دوم فروردین ماه سال آینده برای افتتاح رسمی خودشان یا معاون اول ایشان حضور یابند.
معاون برنامهریزی و فناوری شرکت مجتمع فولاد خراسان عنوان کرد: فولاد خراسان ۹ اسفندماه نیز تندیس بلورین جایزه تعالی سازمانی را کسب کند و ۱۲ اسفندماه میزبان مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود و ایشان از روند پروژهها بازدید کردند.
اسماعیلی با بیان این که فولاد خراسان، در حوزههای نمایشگاهی نیز حضور فعال داشته است، اظهار کرد: امیدواریم زیرساختهای لازم را آماده کنیم تا در اسفند ماه سال آتی فولاد خراسان میزبان سمپوزیوم فولاد باشد.
در ادامه ناصر فتحعلیان، مدیر ایمنی بهداشت و محیطزیست مجتمع فولاد خراسان، به استقرار سیستم بینالمللی مدیریت زیستمحیطی ۲۰۰۴، طراحی تکنولوژی، اقداماتی جهت حفظ آن، فضای سبز و سیستم آنلاین اشاره کرد و درباره آن گزارش تشریحی ارایه داد.
احمد همتآبادی، سرپرست فضای سبز مجتمع فولاد خراسان نیز گفت: حوزه فضای سبز مجتمع فولاد خراسان، در ۶ فاز فضای سبز خود را تعریف کرده، غالب گونهها غیرمثمر هستند این ۶ فاز در مجموع حدود ۲۶۳ هکتار فضای سبز دارد.
وی ادامه داد: فولاد خراسان، در استفاده بهینه آب نیز در تمام صنایع فولاد ایران پیشتاز است و بالغ بر ۲٫۵ میلیارد تومان هزینه شده تا در این ۳ سال اخیر در آبیاری ۷۰ درصد و تا پایان سال ۹۶ صددرصد فضای سبز را با سیستمهای تحت فشار مدیریت کنیم.
در ادامه به مناسبت هفته منابع طبیعی، استخر ذخیره پساب با حجم ۱۶۰هزار متر مکعب توسط مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان و مسؤولان دیگر کلنگزنی شد؛ سپس پروژه استخر ذخیره آب و سیستم تحت فشار فاز۵ به پیشنهاد مدیرعامل فولادخرسان توسط اصحاب رسانه افتتاح شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.