معاون وزیر صنعت ۲۳۴۰۰ واحد صنعتی و کشاوزی موفق به دریافت بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات شدهاند تولید هیچ خودرویی تا ۹۷ متوقف نمیشود معاون وزیر صنعت خبر داد، تا تاریخ ۱۸ اسفندماه امسال ۵۹ هزار واحد تولیدی در طرح رونق ثبت نام کردهاند که از این میزان ۲۳ هزار و ۴۰۰ واحد […]
معاون وزیر صنعت
۲۳۴۰۰ واحد صنعتی و کشاوزی موفق به دریافت بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات شدهاند
تولید هیچ خودرویی تا ۹۷ متوقف نمیشود
معاون وزیر صنعت خبر داد، تا تاریخ ۱۸ اسفندماه امسال ۵۹ هزار واحد تولیدی در طرح رونق ثبت نام کردهاند که از این میزان ۲۳ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی به همراه کشاورزی موفق به دریافت بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات شدهاند.
به گزارش تسنیم، محسن صالحینیا به منظور ارایه گزارش وضعیت صنعت کشور در سال ۹۵ برگزار شده بود، اظهارداشت: تا تاریخ ۱۸ اسفند ماه امسال ۵۹ هزار واحد تولیدی در طرح رونق ثبت نام کردهاند که از این میزان ۲۳ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی به همراه کشاورزی موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
وی با بیان اینکه از میان واحدهای تولیدی ثبت نام شده در طرح رونق ۱۲ هزار و ۴۰۰ طرح نیمه تمام و ۴۱ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی فعال بودهاند، افزود: از میان واحدهای تولیدی که موفق به دریافت تسهیلات شدهاند ۳ هزار و ۱۵۰طرح نیمه تمام و ۲۰ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی بودهاند که در نهایت مجموع تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی تا ۱۸ اسفند ماه امسال رقم ۱۶ هزار و ۸ میلیارد تومان بوده است.
معاونت امور صنایع وزارت صنعت اضافه کرد: متوسط تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی در این طرح یک میلیارد و ۹۰ میلیون تومان بوده است.
وی با بیان اینکه رشد تولیدات و ارزش افزوده صنعت براساس سال پایه ۱۳۷۶ در ۹ ماهه اول امسال ۴٫۶ درصد بوده است، گفت: این نرخ به ترتیب در ۳ ماهه اول امسال ۳٫۳ درصد، ۳ ماهه دوم سال ۴٫۹ درصد و ۳ ماهه سوم ۶٫۸ درصد بوده است. همچنین رشد صنعت نسبت به تولید ناخالص داخلی ۷٫۳ درصد در ۹ ماهه ابتدای امسال بوده است.
صالحینیا تصریح کرد: این آمار در ۳ ماهه اول سال۴٫۱ درصد، ۳ ماهه دوم سال ۸٫۳ درصد و ۳ ماهه سوم سال ۸٫۹ درصد بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص میزان تسهیلات بانکی اختصاص یافته به صنعت و معدن گفت: اگر تا ۱۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات داشتیم، با ظرفیت معکوس میتوانستیم در بخشهای مختلف پایش اعدادی کنیم. در ۱۰ ماهه امسال میزان کل صنعت تسهیلات در ارزش مطلق ۱۲۴ هزار میلیارد تومان بوده که ۲۹ درصد از کل تسهیلات است.
صالحینیا تصریح کرد: ارزش مطلق تسهیلات در ۱۰ ماهه سال گذشته ٨۶ هزار میلیارد تومان بود که ۴۶ درصد افزایش تسهیلات را داشتهایم. در بخش صنعت از نظر سهم کل ۲۹درصد تسهیلات حفظ شده است.
وی گفت: میزان برق مصرفی ۷درصد افزایش یافته که نسبت به تولیدات نسبت خطی ندارد.۱۳ هزار و ۴۰۰ جواز تأسیس صادر شده، حدود ۰٫۵ تا یک درصد نسبت به مدت مشابه رشد کرده است.
*خط تولید هیچ خودرویی تا انتهای ٩٧ متوقف نخواهد شد
معاون وزیر صنعت در رابطه با توقف خط تولید برخی از خودروها نیز به ارایه توضیحاتی پرداخت و افزود: در حال حاضر استاندارد خودرو حدود ٥٨ مورد است که در صدد هستیم آنها را به ٨١ مورد برسانیم، در این خصوص خودروسازان فرصت دارند تا میزان استاندارد محصولات خود را تا انتهای سال ٩٧ ارتقا دهند.
وی اضافه کرد: خودروسازان تا انتهای سال ٩٧ فرصت دارند محصولات خود را مطابق با استانداردهای ٨١ گانه جدید تولید کنند البته تأکید میکنم تا آن تاریخ خط تولید هیچ خودرویی متوقف نخواهد شد.
*قرارداد سایپا و سیتروئن اردیبهشت ٩٦ عملیاتی میشود
وی در خصوص قرارداد سایپا و سیتروئن هم افزود: قرارداد امضا شده و ١٩ قرارداد فرعی هم نهایی شده است. در حال حاضر این موضوع در مراحل نهایی قرارداد و دو طرف مشغول ارزیابی فنی و اقتصادی آوردههای خود هستند که به نظر میرسد اوایل اردیبهشت ماه سال آینده این قرارداد به مرحله اجرایی برسد.
وی تصریح کرد: قرارداد ایران خودرو دیزل و بنز هم سهشنبه هفته جاری و یا در هفته سوم سال آینده امضا میشود.
صالحینیا با بیان اینکه ایران خودرو دیزل و بنز یک قرارداد مربوط به فروش محصولات با سهم ٥١ درصدی بنز و ٤٩ درصدی ایران خودرو دارند، اضافهکرد: البته این دو شرکت قرارداد دیگری هم با سهم ٥١ درصدی ایران خودرو و ٤٩ درصدی بنز برای تولید دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.