بلور‌های هشت‌ضلعی مسحورکننده در دریاچه‌ای از زیبایی‌ها

بلور‌های هشت‌ضلعی مسحورکننده در دریاچه‌ای از زیبایی‌ها بلورهای هشت‌ضلعی دریاچه نمک در آران و بیدگل یکی از سحرآمیز‌ترین تصاویر در قلب طبیعت سفید ایران و در دریاچه‌ای از زیبایی‌هاست. به گزارش مهر، یکی از جاذبه‌های گردشگری و اقتصادی، استثنایی و منحصربه‌فرد طبیعی موجود در کویر آران و بیدگل، دریاچه نمک است. این دریاچه دارای وسعت […]

بلور‌های هشت‌ضلعی مسحورکننده در دریاچه‌ای از زیبایی‌ها

بلورهای هشت‌ضلعی دریاچه نمک در آران و بیدگل یکی از سحرآمیز‌ترین تصاویر در قلب طبیعت سفید ایران و در دریاچه‌ای از زیبایی‌هاست.

به گزارش مهر، یکی از جاذبه‌های گردشگری و اقتصادی، استثنایی و منحصربه‌فرد طبیعی موجود در کویر آران و بیدگل، دریاچه نمک است. این دریاچه دارای وسعت حدود دو هزار و ۵۰۰ مترمربعی است که بخش واقع شده در استان اصفهان از آران و بیدگل می‌گذرد.

دریاچه‌ای که جدا از بحث اقتصادی جاذبه گردشگری بی‌نظیری را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورده است به‌طوری‌که سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر از این دریاچه بکر بازدید می‌کنند.

این پهنه وسیع در جوار کویر مرنجاب آران و بیدگل به دلیل وجود بلور‌های هشت‌ضلعی نمک نه تنها خود موجب جذب گردشگر شده بلکه طلوع و غروب آفتاب و تصویر بلند‌ترین قله ایران در آن جلوه‌ای زیبا برای تماشاگران فراهم کرده است.

این دریاچه جدا از نمک مفید آن دارای، ظرفیت‌های بالقوه‌ای همچون منیزیم و پتاسیم است که در صنایع دفاعی و کشاورزی و پزشکی و آزمایشگاهی، می‌تواند کاربرد زیادی داشته باشد. در صورت بهره‌برداری درست از این دریاچه می‌توان سالانه ۲۰ میلیارد دلار از آن بهره اقتصادی برد، بهره‌ای که نه تنها به نفع اقتصاد کشور است، بلکه موجب اشتغال بالایی برای مردم نیز می‌شود.

دریاچه نمک آران سرشار از مواد معدنی غنی است

در این رابطه، علی صیادیان، رییس شورای شهر آران و بیدگل، بیان‌کرد: از حدود دو سال قبل با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی کلنگ احداث راه ترانزیتی شمال به جنوب در آران و بیدگل به زمین زده شد.

 

وی اظهارکرد: این جاده به طول ۱۱۰ کیلومتر از ابتدای جاده فولاد آران و بیدگل و از کنار دریاچه نمک آران تا چرمشهر گرمسار در استان سمنان ادامه می‌یابد.