معاون وزیر نفت، با تأکید بر ضرورت ریشهیابی ناترازی انرژی، گفت: باید مشکلات و چالشها را شناسایی و ارزیابی کرده و راهحل عملیاتی برای آن تعریف کنیم که این امر با راهبرد درست انجام میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی؛ در بازدید از شرکت گاز استان تهران با […]
معاون وزیر نفت، با تأکید بر ضرورت ریشهیابی ناترازی انرژی، گفت: باید مشکلات و چالشها را شناسایی و ارزیابی کرده و راهحل عملیاتی برای آن تعریف کنیم که این امر با راهبرد درست انجام میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی؛ در بازدید از شرکت گاز استان تهران با اشاره به اینکه بحث ناترازی مربوط به امروز و دیروز نیست و نحوه برخورد با آن نیز به دو گونه است، اظهار کرد: نخست رویکرد مقصریابی اشخاص و انداختن تقصیر به گردن دیگران که این کار بدون ریشهیابی و هیجانی است و نتیجهبخش نخواهد بود، مدل دیگر هم آن است که کار را ریشهیابی کنیم؛ مشکلات و چالشها را شناسایی و ارزیابی کرده و راهحل عملیاتی برای آن تعریف کنیم که این امر با راهبرد درست به وجود میآید. وی با بیان اینکه لازمه پیشرفت و چابکی مشخص کردن کارهایی است که نباید انجام دهید و ارزشافزودهای ایجاد نمیکند، افزود: مدیر خوب کسی است که بداند افزون بر کارهایی که باید بکند چه کارهایی را نباید بکند! برای این کار شما به جای اینکه مولد باشید، باید مؤلف بوده و طرحها را در آزمایشگاه بررسی کرده و مورد آزمون قرار داده باشید. معاون وزیر نفت در امور گاز، تصریح کرد: همکاران نسبت به فلسفه وجودی و خدماتی شرکت گاز استان تهران آگاه باشند؛ این امر سبب میشود که در تعریف و تدوین راهبرد دچار خطای شناختی نشویم. توکلی؛ با اشاره به شرایط دمایی امسال، بیان کرد: شرایط سخت امسال در شش ماه به اندازه شش سال گذشت. دوره سرد امسال دوره فوقالعاده استثنایی به لحاظ سرمای پایدار و طولانی و شدت برودت دما بود و عبور از این مسیر سخت تنها با کار علمی، متعهدانه و خدمت عاشقانه میسر شد. توکلی؛ با اشاره به اینکه شرکت ملی گاز ایران مهمترین سازمان تأمین انرژی کشور است و ما باید به کار کردن در این مجموعه سالم و شفاف افتخار کنیم، اظهار کرد: خدمترسانی درست و عمل صادقانه ما گامی همسو با تقویت وفاداری ملی خواهد بود و این موضوع بابد مدنظر یکایک مدیران شرکت و دیگر همکاران باشد. وی همچنین در حاشیه بازدید از بخش مقاومسازی شرکت گاز استان تهران، گفت: در این عرصهها باید اقدامهای عملی و ملموس را سرلوحه کار قرار داد و از آمار انتزاعی پرهیز شود. باید برنامهریزی منسجمی برای چابکسازی نرمافزارهای طراحی شده برای این بخش و تحلیل داده صورت گیرد تا نقشه اجرایی مناسبی تهیه شود.
اقدامهای مؤثر گاز استان تهران در مدیریت مصرف گاز
علیرضا اعوانی؛ مدیرعامل شرکت گاز استان تهران نیز، در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامهای انجام شده در دوره سرد سال، بیان کرد: با توجه به شرایط خاص سرمای امسال، برای پایداری شبکه گاز استان با همت همکاران، تلاشها و اقدامهای گستردهای ازجمله در حوزه پایش مصارف و فرهنگسازی، در سطح استان برای مدیریت مصرف انجام شد. وی با اشاره به اینکه در بخش پایش با تمام توان و با همراهی همکاران ستادی، ۶۰ گروه سه نفره را هماهنگ کردیم، تصریح کرد: نشستهای خوبی با مقامهای استانداری و سازمان مدیریت بحران کشور انجام و این هماهنگی منجر به همافزایی مطلوبی برای پیشبرد کارها و در نتیجه، با کمترین تنش، مسائل مرتبط با تأمین گاز استان انجام شد. مدیرعامل شرکت گاز استان تهران، در تبیین دستاوردهای این شرکت در بخش گازرسانی، گفت: امسال تعداد مشترکان شرکت گاز استان به چهار میلیون رسید و استان تهران هماکنون بیشترین تعداد مشترک گاز در کشور را دارد. اعوانی؛ با بیان اینکه در موضوع منابع انسانی به صورت اصولی تمامی چالشها بررسی شده و کارهای اساسی در دستور کار است، یادآور شد: در بخش ساختار سازمانی نیز اقدامهای قابلتوجهی انجام شده که چشمانداز خوبی برای دو دهه آینده شرکت در نظر گرفته شده است.
دیدگاه بسته شده است.