تأثیر ورزش‌های فکری بر کاهش وزن

 تحقیقات نشان می‌دهد انجام تمرین‌های ذهنی می‌تواند در انتخاب نوع غذا‌ها و تشخیص زمان سیری یا گرسنگی مؤثر باشد. به گزارش مهر، ویژگی بارز ورزشهای فکری و ذهنی ترغیب افراد به زندگی در زمان حال و در لحظه است، اما مطالعه جدید محققان کالیفرنیا نشان می‌دهد که این گروه از ورزش‌ها به ما کمک می‌کنند […]

 تحقیقات نشان می‌دهد انجام تمرین‌های ذهنی می‌تواند در انتخاب نوع غذا‌ها و تشخیص زمان سیری یا گرسنگی مؤثر باشد.

به گزارش مهر، ویژگی بارز ورزشهای فکری و ذهنی ترغیب افراد به زندگی در زمان حال و در لحظه است، اما مطالعه جدید محققان کالیفرنیا نشان می‌دهد که این گروه از ورزش‌ها به ما کمک می‌کنند تا در زمان انتخاب غذا‌ها بیش‌تر فکر کنیم.

این مطالعه نشان می‌دهد خوردن با فکر و اندیشه می‌تواند فراتر از انتخاب غذاهای سالم و تشخیص زمان سیری باشد؛ می‌تواند موجب بهبود سطح گلوکز خون و سلامت قلب شود.

این تیم تحقیق با بررسی ۲۰۰ فرد بزرگسال دریافتند ۱۸ ماه بعد از شروع تمرین‌های فکری و ذهنی، شرکت‌کنندگان به‌طور میانگین ۴٫۳درصد از وزن بدنشان را از دست دادند.

همچنین آن‌ها دریافتند برنامه‌های فکری و ذهنی، تأثیرات بسیار مثبتی بر سطح گلوکز خون و نسبت میزان‌ تری گلیسیرید بر کلسترول HDL که هر دو با ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی-عروقی مرتبط هستند، دارند.

تأثیر طب سوزنی بر بهبود زندگی مبتلایان به سرطان سینه

 به گفته محققان، طب سوزنی می‌تواند تا حدودی موجب بهبود گُرگرفتگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه شود.

به گزارش مهر، با توجه به این‌که گُرگرفتگی حقیقت زندگی بسیاری از زنان مبتلا به سرطان سینه است، پژوهشگران ایتالیایی در آزمایشات اخیر خود دریافته‌اند که رعایت شماری از توصیه‌های مرتبط با تغییر در سبک زندگی به همراه انجام جلسات هفتگی طب سوزنی می‌تواند به شکل قابل توجهی موجب بهبود کیفیت زندگی ‌این گروه از زنان شود.

جورجیا رازینی، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان کارپی ایتالیا، در این باره می‌گوید: «طب سوزنی همراه با افزایش خودمراقبتی به مدت ۳ ماه در کاهش گُرگرفتگی در زنان مبتلا به سرطان سینه بسیار مؤثر است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «از آن‌جاییکه هورمون درمانی عمدتاً موجب تشدید گُرگرفتگی در این بیماران می‌شود، طب سوزنی می‌تواند ابزار مناسب و سودمندی برای کمک به این بیماران و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها باشد.»

در این مطالعه، تیم تحقیق ایتالیا بر ۱۹۰ بیمار مبتلا به سرطان سینه که میزان گُرگرفتگی متوسط تا شدید را گزارش کرده بودند و در بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ در بیمارستان بستری بودند مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.

این بیماران با میانگین سنی ۴۹ سال، به‌طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه متشکل از ۱۰۵ بیمار با برنامه ۳ ماهه خودمراقبتی در زمینه رژیم غذایی، ورزش و حمایت روانشناختی بودند.

گروه دوم متشکل از ۸۵ نفر بودند که علاوه بر رعایت توصیه‌های مشابه خودمراقبتی، در ۱۰ جلسه نیم ساعته هفتگی طب سوزنی هم شرکت می‌کردند.

بعد از پایان دوره ۳ ماهه (حتی ۶ ماه بعد از آن)، تجربه گُرگرفتگی روزانه همه بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت. نتیجه آن بود که میزان گُرگرفتگی در افراد گروه طب سوزنی ۵۰ درصد کم‌تر از گروه دیگر بود. نتیجه این یافته‌ها تا ۶ ماه بعد از پایان جلسات طب سوزنی ادامه داشت.

 

همچنین مشخص شد افراد حاضر در گروه طب سوزنی، در مجموع کیفیت زندگی بهتری از لحاظ سلامت فیزیکی و روانی و بدون تأثیرات جانبی جدی داشتند.