دعوت شرکت مس از سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای تجهیز ۴ معدن اکتشافات مس در ۴ نقطه کشور آغاز شد برنامهریزی برای یافتن ذخایر جدید مس در جنوب استان کرمان، سمنان، آذربایجانغربی و خراسانجنوبی در دستور کار شرکت ملی مس قرار گرفت. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن […]
دعوت شرکت مس از سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای تجهیز ۴ معدن
اکتشافات مس در ۴ نقطه کشور آغاز شد
برنامهریزی برای یافتن ذخایر جدید مس در جنوب استان کرمان، سمنان، آذربایجانغربی و خراسانجنوبی در دستور کار شرکت ملی مس قرار گرفت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مقایسه تولید نیمه اول سال ۹۵ با نیمه اول سال ۹۲ نشان از رشد تولید کنسانتره مس به میزان ۳۶٫۵ درصد، کاتد حدود ۳٫۸ درصد و مس محتوای معدنی به عنوان شاخص تولید شرکت به میزان ۳۴٫۲ درصد دارد.
تولید کنسانتره مس در نیمه نخست سال ۹۲ برابر با ۳۸۹ تن بود، در نیمه نخست سال ۹۵ به ۵۳۱ هزار تن، مس محتوای معدنی از ۱۰۵ هزار تن به ۱۴۱ هزار تن و کاتد از ۹۲ هزار تن به ۹۵٫۵ هزار تن افزایش یافته است.
عملکرد شرکت ملی صنایع مس ایران حاکیست که در ۱۱ ماه منتهی به پایان بهمن ۹۵ میزان تولید کنسانتره مس ۹۸۶ هزار تن، مس محتوای معدنی ۲۵۹ هزار تن و کاتد ۱۷۳ هزار تن بود که نسبت به هدف برنامه پیشبینی شده در کاتد ۹۸ درصد برنامه محقق شده و در کنسانتره مس و مس محتوای معدنی به ترتیب ۳ و ۷ درصد بالاتر از هدف برنامه پوشش داده شده است.
بر این اساس تا پایان سال ۹۵ بیش از ۲۸۰ هزار تن مس محتوای معدنی تولید خواهد شد که این میزان ۵٫۶ درصد بالاتر از برنامه تولید شرکت ملی صنایع مس است.
برنامه تولید سال ۱۳۹۶ بیش از ۲۸۴ هزار تن مس محتوای معدنی است.
شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین ۱۸ پروژه توسعهای در دست اجرا دارد که سرمایهگذاری کل این طرحها در مجموع حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان است که به تدریج تا سال ۱۳۹۹ تکمیل و راهاندازی خواهد شد.
از آنجا که شرکت ملی صنایع مس ایران در برنامه توسعه خود، ۴ معدن جدید را از سالهای قبل در حال آمادهسازی و شکلدهی دارد و اکثر تجهیزات و دستگاههای مربوط بهکارخانههای تغلیظ برای تولید کنسانتره از این معادن را نیز خریداری کرده است، در جهت مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاران خارجی در این طرحهای عظیم دعوت کرده است.
شرکت مس همچنین برای پویایی معادن خود و کشف اندیسهای جدید و معادن دیگر در نواحی مختلف در فعالیت مداوم است. در این راستا مطالعات پی جویی در استانهای آذربایجانشرقی و کرمان در مساحتی بیش از ۹ هزار کیلومتر مربع در دست انجام است. برنامهریزی برای انجام مطالعات پیجویی ناحیهای در منطقه جنوب استان کرمان، سمنان، آذربایجانغربی و خراسانجنوبی در محدوده تقریبی ۱۲ هزار کیلومتر مربع در دستور کار اکتشاف قرار دارد. در ضمن برنامهریزی در خصوص انجام مطالعات پایهای ژئوفیزیک هوابرد در محدودهای به وسعت ۱۷ هزار کیلومترمربع در حال انجام است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.