رئیس انجمن نظام صنفی یارانهای تهران، با بیان اینکه بخش عمدهای از دغدغههای بانکمرکزی درباره شرکتها و صرافیهای رمرز ارز صحیح است، گفت: تاکنون ۴۲ شرکت اطلاعات خود را در اختیار شاپرک قرار دادهاند. علی حکیمجوادی؛ در نشستی خبری با بیان این مطلب، تصریح کرد: برخی از این شرکتها تنها در حوزه رمزارز فعال نیستند، […]
رئیس انجمن نظام صنفی یارانهای تهران، با بیان اینکه بخش عمدهای از دغدغههای بانکمرکزی درباره شرکتها و صرافیهای رمرز ارز صحیح است، گفت: تاکنون ۴۲ شرکت اطلاعات خود را در اختیار شاپرک قرار دادهاند. علی حکیمجوادی؛ در نشستی خبری با بیان این مطلب، تصریح کرد: برخی از این شرکتها تنها در حوزه رمزارز فعال نیستند، بلکه خدمات دیگری هم ارائه میدهند که با بسته شدن درگاههای پرداخت آنها برای این شرکتها مشکلاتی ایجاد شده است. وی در عین حال دغدغه بانکمرکزی درباره شناسایی شرکتهای فعال در حوزه رمزارز را کاملاً صحیح دانست و ادامه داد: در برگزاری نشست و پیگیریهای مختلف برای حل این موضوع هستیم و حتی حدود ۴۲ شرکت براساس تعهدی که دادند، اطلاعات خود را در اختیار شاپرک گذاشتهاند. حکیمجوادی؛ افزود: اما همچنان برخی از این فعالان از ارائه اطلاعات خودداری میکنند ولی با توجه به دغدغه مسئولان بانکمرکزی درباره خالی فروشی و تأثیرات بر قیمت دلار درحال رایزنی با آنها هستیم. وی اظهار داشت: دلیل این شرکتها برای عدم ارائه اطلاعات نه اطلاعات خود شرکت، بلکه اطلاعات مشتریان است که امیدواریم با رایزنی و نشستهای مختلف تا ماه آینده این مشکل حل شود. وی با بیان اینکه بیان اینکه موضوع خالیفروشی، مسئلهای بسیار مهم است، اظهار داشت: قوه قضاییه نیز اعلام کرده درباره خالی فروشی هر روز به تعداد پروندهها در این قوه افزوده میشود که برای حل آن باید آمار دقیق و صحیحی از شرکتهای فعال در حوزه رمزارز داشته باشیم. حکیمجوادی؛ همچنین درباره دریافت آمار و اطلاعاتی درخصوص شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز تصریح کرد: اینکه نظام صنفی یارانهای به دنبال انحصار باشد، موضوعی غیرواقعی است و تنها به دنبال این هستیم که با دریافت اطلاعات شرکتها، آنها را ساماندهی کنیم. وی درباره افزایش نرخ محصولات فناورانه با توجه به افزایش نرخ دلار نیز، گفت: در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم و در این برهه قطعاً برای دولت، تأمین ارز کالاهای اساسی مردم مانند دارو و مواد خوراکی است به همین دلیل استفاده از کالاهای فناورانه بهعنوان اجناس لوکس تلقی میشده است. رئیس نظام صنفی رایانه استان تهران، تصریح کرد: اما با مکاتباتی که با سازمان برنامه و بودجه و براساس احکام برنامه هفتم توسعه برای تحول دیجیتالی کشور داشتهایم، امیدواریم فناوری اطلاعات از کالای لوکس به کالای ضروری تغییر تعریف شود، زیرا امروز که به دلیل ناترازیها بخشهای مختلف کشور تعطیل میشود، این فناوریهای نوین هستند که به ارائه خدمات، بسیار کمک میکنند.
انعقاد قرارداد با سازمان برنامه و بودجه برای هوشمندسازی ساختمانها
همچنین آزاد معروفی؛ خزانهدار و رئیس کمیسیون زیر ساخت نظام صنفی یارانهای تهران، با اشاره به اینکه نظام ممیزی مراکز داده طی پنج تا شش سال گذشته بهعنوان پایلوت ارائه خدمت میکرد، اظهار داشت: براین اساس در فاز یک در شش استان پیش ارزیابی و آمارگیری انجام شده است. وی ادامه داد: این اقدام به حاکمیت، دولت و بخشخصوصی کمک میکند که برای سالهای آینده بهخصوص پنج تا هفت سال برنامهریزی دقیق و مدونی داشته باشد و بداند که در مراکز داده چه امکاناتی وجود دارد و برای تداوم و توسعه آن نیز احتیاج به چه برنامههایی است. معروفی؛ تصریح کرد: همزمان در طی سالهای گذشته با همکاری سازمان برنامه و بودجه و نظام صنفی یارانهای تهران، تفاهمنامهای برای هوشمندسازی ساختمانها انجام شده که امیدواریم این اقدامات براساس استانداردهای جهانی و کشور به پیش رود.
نمایشگاه الکامپ ۲۱ تا ۳۱ خردادماه آینده برگزار میشود
رضا حیدری؛ دیگر عضو هیئت رئیسه نظام صنفی رایانهای استان تهران، درباره برگزاری نمایشگاه الکامپ سال آینده نیز، اظهار داشت: ثبتنام و پذیرهنویسی برای این نمایشگاه از فردا آغاز شده و تا ۲۸ اسفند ادامه دارد. وی افزود: نمایشگاه ۱۴۰۴ الکامپ از ۲۱ تا ۳۱ خردادماه در تهران برگزار میشود و هدف ما نیز حضور چهرههای جدید و تمرکزمان بر کسبوکارهای مبتنی بر هوشمصنوعی خواهد بود. حیدری؛ با بیان اینکه قرار است امسال ۵۰ شرکت خارجی از جمله از کشور صربستان در این نمایشگاه حضور داشته باشند، تصریح کرد: درصدد هستیم دبیرخانه دایمی نمایشگاه الکامپ را تشکیل دهیم تا علاوه بر پیگیری موضوعات مطرح شده در نمایشگاه، رخ دادهای سالانه را نیز پیگیری کنیم.
گسترش امنیت داده از مهمترین برنامههای نظام صنفی یارانهای است
بهناز آریا؛ دیگر عضو هیئت مدیره نظام صنفی رایانهای تهران، با تأکید بر اینکه امنیت در تمامی زمینهها از اولویتهای کشور است، اظهار داشت: با همکاری این صنف با بخشهای دولتی توانستیم نظام نامهها، تعرفههای آزمایشگاهی و… دیگر موارد را در اختیار بگیریم. وی با بیان اینکه در به دنبال حل مشکلات در کوتاه و بلندمدت هستیم تصریح کرد: در کوتاهمدت در حوزه افتا به دنبال تسهیل کسبوکارها هستیم به همین دلیل برای نظام اعتبارسنجی تلاش میکنیم مجوز افتا بجای مانع، باعث ارتقای سطح خدمات و امنیت شود. آریا؛ با تأکید بر افزایش کیفیت محصولات فناورانه در کشور نیز ادامه داد: امنیت صنفی و صنعتی برای این صنف بسیار مهم بوده و برای ارتقای آن تلاش میکنیم.
بهبود فضای کسبوکار در دستور کار است
مهرداد ذوالفقاریان نیز؛ در این نشست خبری با بیان اینکه این صنف چهار راهبرد اصلی را مدنظر اقدامات خود در سال گذشته قرار داده است، گفت: توسعه بازار فاوا، بهبود محیط کسبوکار، توانمندسازی صنف و توسعه قابلیتهای نظام صنفی رایانه تهران بوده است. وی با اشاره به تعامل میان این بخش با دولت برای توسعه فاوا اظهار داشت: درباره بهبود محیط کسبوکار در برنامه پنج ساله هفتم بسیار پرداخته شده که برای اجرای آن نیز جلسات زیادی برگزار کردهایم.
منبع: ایرنا
دیدگاه بسته شده است.