ایجاد کنسرسیوم رباتیک دانشگاه آزاد

میرزاده در افتتاحیه مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران اعلام کرد ایجاد کنسرسیوم رباتیک دانشگاه آزاد رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بنا داریم ربات‌های آتش‌نشان و مدیکال ربات‌‌‌ها را امسال و سال آینده به تولید برسانیم؛ پتانسیل طراحی و ساخت ربات‌‌‌ها توسط محققان دانشگاه آزاد به بالاترین حد رسیده است. به گزارش مهر، حمیدمیرزاده، رییس دانشگاه […]

میرزاده در افتتاحیه مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران اعلام کرد

ایجاد کنسرسیوم رباتیک دانشگاه آزاد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بنا داریم ربات‌های آتش‌نشان و مدیکال ربات‌‌‌ها را امسال و سال آینده به تولید برسانیم؛ پتانسیل طراحی و ساخت ربات‌‌‌ها توسط محققان دانشگاه آزاد به بالاترین حد رسیده است.

به گزارش مهر، حمیدمیرزاده، رییس دانشگاه آزاد اسلامی در افتتاحیه دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار داشت: موضوع دانش‌بنیانی در تاریخ معاصر سابقه‌ای بیش از ۸۰ سال دارد که نمونه اول آن «سیلیکون‌ولی» در سال ۱۹۳۸ با فعالیت شرکت HP است.

وی افزود: کشورهای پیشرفته اقتصاد خود را مدیون شرکت‌های دانش‌بنیان می‌دانند به همین دلیل است که پیشرفت کرده‌اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز در دو سال اخیر به موضوع توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان تأکید به‌سزایی دارند. از همین رو می‌بینیم که شعار سال گذشته و امسال به این موضوع ارتباط دارد.

میرزاده تأکید کرد: همه می‌دانیم زیربنای اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان است و اگر بخواهیم تولید و اشتغال داشته باشیم، باید به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کنیم.

وی افزود: خوشبختانه اخیراً یک خیزش و جنبشی در سراسر کشور برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد به وجود آمده و در این دولت از این شرکت‌ها از سوی معاونت علمی حمایت‌هایی شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر این‌که ما در دانشگاه آزاد به این نتیجه رسیدیم که باید به درآمد این شرکت‌ها توجه کنیم، اظهار داشت: در طرح آمایش دانشگاه، به بحث اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش اثربخشی فرایند علمی در دانشگاه تمرکز شده است.

به گفته میرزاده، همه واحدهای ما (۴۰۰ واحد) در سراسر کشور و ۱۲ واحد در خارج از کشور به این نتیجه رسیده‌اند که روی مبحث توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توجه بیش‌تری داشته باشند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در حال حاضر ۱۱۳ مرکز رشد در دانشگاه آزاد وجود دارد که ۱۱۱۳ واحد فناور در این مراکز رشد مستقر هستند؛ از این واحدهای فناور تاکنون ۱۱۰۹ محصول دانش‌بنیان به تولید رسیده است.

وی با بیان این‌که ما بنا داریم با افزایش استانداردها، نه تنها به موضوع رفع نیاز کشور تمرکز کنیم، بلکه صادرات را در اولویت خود قرار دهیم، خاطرنشان کرد: همچنین قصد داریم امسال به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد و شهرک‌های فناوری آزاد بپردازیم و با همکاری سازمان‌های دولتی و غیردولتی، محصولات استانداردی را که قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی دارد را به تولید برسانیم.

میرزاده تصریح کرد: ما در دانشگاه آزاد، کنسرسیومی برای فعالیت‌های رباتیک راه‌اندازی کردیم که ۲۲ واحد از دانشگاه آزاد در این کنسرسیوم فعالیت می‌کنند؛ همچنین ۴۶ شرکت دانشگاه آزاد با این کنسرسیوم همکاری دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی و ساخت خودروی برقی توسط محققان دانشگاه آزاد را قابل توسعه دانست و گفت: بنا داریم ربات‌های آتش‌نشان و مدیکال ربات‌‌‌ها را امسال و سال آینده به تولید برسانیم؛ پتانسیل طراحی و ساخت ربات‌‌‌ها توسط محققان دانشگاه آزاد به بالاترین حد خود رسیده است.

۵۰ درصد فارغ‌التحصیلان از دانشگاه آزاد هستند

وی با بیان این‌که ۵۶ درصد تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد است، گفت: همچنین ۵۰ درصد فارغ‌التحصیلان کشور از دانشگاه آزاد هستند.

به گفته میرزاده، ۲۰ درصد تولید علم در سهم جهانی از سوی دانشگاه آزاد است که بنا داریم این سهم را تا پایان برنامه ششم به ۴۰ درصد برسانیم.

 

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد در رتبه‌بندی ISI رتبه ۱۵۵ را دارد که بنا داریم ظرف ۳ سال آینده این رتبه را به زیر ۱۰۰ برسانیم.