تولید بستنی از زبالههای مواد غذایی یک شرکت تولیدکننده بستنی در آمریکا قصد دارد تا دو ماه دیگر، بستنی جدیدی با استفاده از دور ریز موادغذایی به مشتریان عرضه کند. به گزارش سیناپرس، مشکل زبالههای مواد غذایی یکی از چالشهای جدی محسوب میشود و تلاشهای گستردهای در سطح جهان برای حل این مشکل انجام شده […]
تولید بستنی از زبالههای مواد غذایی
یک شرکت تولیدکننده بستنی در آمریکا قصد دارد تا دو ماه دیگر، بستنی جدیدی با استفاده از دور ریز موادغذایی به مشتریان عرضه کند.
به گزارش سیناپرس، مشکل زبالههای مواد غذایی یکی از چالشهای جدی محسوب میشود و تلاشهای گستردهای در سطح جهان برای حل این مشکل انجام شده است.
در تازهترین تلاش برای حل این مشکل، شرکت تولیدکننده بستنی Salt & Straw در پورتلند (آمریکا) قصد دارد تا دو ماه دیگر بستنی جدیدی با طعم زبالههای مواد غذایی به مشتریان عرضه کند.
در گام نخست، از برخی ادویهجات مانند دانههای مرطوب فلفل سیاه و وانیل، پوست پرتقال و کره سیب که از سیبهای خراب و گندیده تولید میشوند، در بستنی جدید استفاده میشود. همه این مواد پیش از این راهی سطلهای زباله میشدند.
این شرکت تولیدکننده بستنی قصد دارد با سازمانهایی که موادغذایی زائد (اما قابل استفاده) را جمعآوری و در بین مردم فقیر و نیازمند توزیع میکنند، همکاری مشترک داشته باشد.
کیممالک، بنیانگذار شرکت Salt & Straw تأکید میکند: هدف از تولید این بستنی، جلب توجه مشتریان و جامعه نسبت به حرکت مهمی است که این سازمانها انجام میدهند. میخواهیم با این حرکت نشان دهیم، حتی سیبهایی که از لحاظ ظاهری شکل بدی پیدا کردهاند، الزاماً مزه بدی نداشته و نباید دور انداخته شوند و میتوان از آنها استفاده کرد.
بستنی جدید که از دور ریز مواد غذایی تولید میشود، ماه ژوئن (خردادماه) در شعب این شرکت عرضه خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.