۱۶ هزار میلیارد تومان برای بازگشت ۲۳ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید هزینه شد

معاون وزیر صنعت ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بازگشت ۲۳ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید هزینه شد معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در دولت یازدهم ۱۶هزار میلیارد تومان برای بازگشت ۲۳ هزار واحد تعطیل شده یا نیمه فعال صنعتی، معدنی و کشاورزی به چرخه تولید هزینه شد. به گزارش ایرنا، محمدرضافیاض افزود: […]

معاون وزیر صنعت

۱۶ هزار میلیارد تومان برای بازگشت ۲۳ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید هزینه شد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در دولت یازدهم ۱۶هزار میلیارد تومان برای بازگشت ۲۳ هزار واحد تعطیل شده یا نیمه فعال صنعتی، معدنی و کشاورزی به چرخه تولید هزینه شد.

به گزارش ایرنا، محمدرضافیاض افزود: محور فعالیت‌های دولت تدبیر و امید در سال جاری همچون سال قبل اقتصاد مقاومتی است و در چند روز ابتدایی سال هم برنامه‌های سال ۹۵ مرور شده است.

وی با بیان این‌که بخش اشتغال از جمله برنامه‌های عمده دولت تدبیر و امید در قالب اقتصاد مقاومتی است، افزود: به دنبال اجرای طرحی ضربتی برای رشد اشتغال در کشور هستیم ولی باید با جهاد عمومی در جامعه به افزایش کیفیت تولیدات داخلی نیز کمک شود.

معاون وزیر صنعت به تشریح عملکرد دولت در سال گذشته پرداخت و با بیان این‌که تا الان نزدیک به ۵ هزار و ۳۱۲طرح نیمه تمام راه‌اندازی شده، تصریح کرد: راه‌اندازی ۶ هزار طرح نیمه تمام تا سقف ۱۰۰ نفر اشتغال از دیگر اقدامات انجام شده دولت در سال گذشته است.

وی افزود: ۳۳ طرح بزرگ ملی نیز در دستور کار قرار گرفته که ۲۷ طرح تا پایان سال ۹۵ بهره‌برداری شده، ۴ تا ۵ طرح آن در ایام نوروز از سوی رییس‌جمهوری افتتاح و بقیه تا پایان فروردین ماه اجرایی می‌شوند.

فیاض با بیان این‌که طرح‌های در دستور کار، فولادی، پتروشیمی و نفتی هستند، تصریح کرد: افزایش اشتغال و تولید بهینه از جمله رویکردهای اصلی دولت در سال جدید است.

این مسؤول با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور در راستای توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: توجه به فارغ‌التحصیلان بیکار از جمله اولویت‌های اجرایی وزارت صنایع در طرح‌های در دستور کار است.

وی با تأکید بر لزوم کمک به مؤسسه استاندارد برای افزایش کیفیت تولیدات داخلی، گفت: بالا بردن کیفیت تولیدات داخلی در کشور نیازمند عزم و جهاد عمومی است که وزارت صنعت به صورت جدی پیگیر آن است.

وی توجه عمده به آموزش و اشتغال فارغ‌التحصیلان را یکی از مهم‌ترین محورهای بحث اشتغال در این وزارتخانه دانست و گفت: با کار گروهی و همکاری سایر وزارتخانه‌ها و روحیه ریسک‌پذیری موجود در جامعه می‌توان زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان لیسانس و فوق‌لیسانس را با افتتاح طرح‌های مختلف ایجاد کرد.

 

۳ هزارو۷۰۰ واحد صنعتی با اشتغال‌زایی ۱۰۰ هزار نفر در استان یزد فعالیت دارند.